2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim ki cani isteyince kaldiriyor. Knun disinda agliyor hep. Gunde 20 dk yuzustu kalmaliymis tummy time icin ama hemen basiyor yaygarayi. Kafaya koydum ama alistiricam

Bir yıla razıyım yeterki düzelsin. İnşallah alıştığı için düzeldi gibi hissetmemiştir.
Bende genişleme olmamış aksine daraldı gibi hissettim
Şanslısın demek ki

Sagmiyom artk zaten sıkıldım emzirerek halletmeye calistim

Evet ihtiyaç artık 10dk 20 dk zaten.. 3 aylık smdi kanguru kullanımı bana sakincaliymis gibi geliyor

Imrendim ama masallah. Ne güzel ya uyuyan bebek insanı yormaz

Sırta nasıl takıyorsunuz

Nezle oldum. Büyük oğlumunda burnu akıyor inşallah bebeğe bulaşmadan atlatırız
Ben de nezle olmusum bugun uyaninca burun gidiklanmasi hapsirma sürekli burnum akıyor
Dudagimda ucuk cikti
Dun dis çektirdim agzimin ici berbat halde

Insallah oglumu da hasta etmem

Benim ki cani isteyince kaldiriyor. Knun disinda agliyor hep. Gunde 20 dk yuzustu kalmaliymis tummy time icin ama hemen basiyor yaygarayi. Kafaya koydum ama alistiricam

Tek seferde mi 20 dk yoksa gun icinde farkli zamanlarin toplami mi 20 dk

Hayatta tek seferde 20 dk durmaz benimki

Ben de nezle olmusum bugun uyaninca burun gidiklanmasi hapsirma sürekli burnum akıyor
Dudagimda ucuk cikti
Dun dis çektirdim agzimin ici berbat halde

Insallah oglumu da hasta etmem
Geçmiş olsun.
Ağzımı yazma ile kapattım. Bebeğin yanında öyle geziyorum. Ama abisi dibinde.
İnşallah bulaştırmayız.

Tek seferde mi 20 dk yoksa gun icinde farkli zamanlarin toplami mi 20 dk

Hayatta tek seferde 20 dk durmaz benimki
Tek sefer de duramaz yorulur zaten. Ara ara yüz üstü yatır. Boyun kasları gelişir. Ben 1 aylıktan beri sürekli yatırdım. Süreyi uzatarak. Şimdi bayağı durabiliyor. Eğer zorlanır ise. İnce bir yastık üzerinde belden yukarısı yastıkta kalacak şekilde ağız üstü yatır daha rahat duruyorlar

Öncelikle çok teşekkür ederim ne kadar güzel yazmışsın. Kendimi Iyi hissettim. Aynı şeyleri yasamak kendimi okudum sanki baştan. Evet anlamak dinlemek istemeyene hiç bise anlatılmıyor. Aynı yalnızlığı yaşıyorum iste. Çocuklarımla mutluyum ama konusabildigim kimse yok. Özellikle de eşim tam olarak yazdigin gibi şu ana kadar ki En saçma halini aldı. Israrla ters gidiyor bana hatta ara ara zorla itiraf bile ettiriyorum inadına yapıyorum diyor
En çok anlayışa ihtiyaç duyduğumuz dönem ama herkes sanki sinir etmek için uğraşıyor

Kızlar meme reddi yaşayıp bebeği memeye geri döndüren var mi?? Mama verdiğim icin biberon kullanıyorum. Nuk almıştım. Medela calma ile memeye dönenler varmış kullanan var mi aranızda

Sırta nasıl takıyorsunuz
küçüğü henüz takmıyorum sırtıma, tam oturur pozsyona gelmesi lazımmış onun için. büyük kızımı kollarından sağlam bir şekilde tutar atardım sırtıma, sonra da kangurunun kollarını geçirir, bağlardım..hayatımı kurtarmıştı gerçekten kanguru benim

Rica ederim ne demek. Allah yardımcın olsun. Eşine diyecek laf bulamadım:/ derdi neymiş acaba:/
Senin büyük kaç yaşında? Küçük için sling kullan bak, gerçekten çok rahatlatıyor. Hem bebek anne kokusuna doyduğu için gece güzel uyuyor. Benim tecrübem bu yönde yani. Aksi halde tükenmiş annenin enerjisinden bebek de geriliyor, sürekli huysuz hale geliyor. Büyük kızımda onu çok yaşadım.
Bebeğim slingte takılıyken bıçakla çok uğraş gerektirmeyen yemekleri de yapabiliyorum ben.
dinlemeyi seviyorsan gündüz dua falan aç, bebek için buzuki orhanın kolik albümü işe yarayabilir, senin için Sekine duası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…