2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun.
Ağzımı yazma ile kapattım. Bebeğin yanında öyle geziyorum. Ama abisi dibinde.
İnşallah bulaştırmayız.
Canım benim doktor anne grip olursa sorun olmaz aksine daha iyi dedi anne sutu bebegi korumak icin antikor uretiyormus bu sebeple vucut koruma altina aliniyormus anne grip olsun ki o antikorlar bebege gecsin demisti
Kızlar bebeleriniz kaç günlük kız erkek kilosu boyu ne durumda
104 günlük en son 6 kg 60 cm di

Ama maske takmak da gerekiyor bu süreçte. Yoksa bebeğe de geçer canım.

Off valla o ateş bebeğe bulaşmadı ama basit bir boğaz enfeksiyonu bulaştı.
Ben beceremedim bulaştırmamayı. İkinci antibiyotiği içiyor bebek.
İnşallah sen becerebilirsin.
3. Yü düşünürsem kış bebeği olmamasını istiyorum

Ne üçüncü mÜ çok büyük cesaret ister canım ya

Pazartesi 4.ay aşıları var. İyileşti aslında ateşi falan yok çok şükür. Ama antibiyotik kullanmaya devam ediyor. 7 gün içer mecburen. Aşıya götürmemeyi düşünüyorum
Bebeğin ne zaman doğmuştu cnm bizim bebislerin arası yakın diye hatırlıyorum. Bizimki 25 Eylül. Bize 29 Ocak ta gün verdi hemşire.

Ne üçüncü mÜ çok büyük cesaret ister canım ya
İnsan ikincide çok korkuyor ama üçüncüde farklı olur bence. Mesela ben şuan şöyle düşünüyorum zaten sürekli yorgun ve uykusuzum gezme hayatı bitti. Tamamen ev odaklı bı hayat başladı. Yani battı balık yan gider diyorum artk ha iki ha üç çocuk yuvarlanıp gideriz . Eğer ikinci oğlum uslu bı bebek olursa sağlık yönünden de insallh kolay bı bebek olursa ve büyük oğlum okulda başarılı olursa üçüncüyü iki sene sonra düşünürüm ablama çok kiziyodum üçüncü çocuğu ara vermeden yaptı diye perişan oldu diye. Meğer haklıymış perisanliksa perisanlik diz boyu. Ama çocuklarımı ihmal etmiyorum çok şükür. Perişan olan tek birey benim evde

Valla benim bitane ama ikinciyi düşünmüyorum. Aslında istiyorum ama fiziksel olarak da vücudum bir bebeği taşıyabilecek durumda değil. Bel, sırt, boyun ,kollar öldü, karın kaslarım ayrıldı..... Bu liste bitmez. Ama kardeşi olmasını çok isterdim nasip İşte

Aynen, nezle oldum, dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor. Sabahtan beri hiç boş kalmadım. Arada yaş farkı olunca bir yandan iyi bir yandan kötüymüş

Aynen öyle en iyi Mart ayında doğum mus. Ne hastalığı varsa aynısını yaşadı yavrum, sonuncusu antibiyotik le olmuştu. Allah'ım ya inşallah bulaşmaz ona da bana da...

Aynen, nezle oldum, dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor. Sabahtan beri hiç boş kalmadım. Arada yaş farkı olunca bir yandan iyi bir yandan kötüymüş
Benmde geniz akıntısı var. Arada hapsiriyorum . Bebek te tek tük hapsiriyor ödüm patlıyor hasta olcak diye.

Bulasmamasi için kaç gün ayrı tutmak lazım? Dr dört beş gün demiş.
Biz 5 gun ayri tuttuk.Diger odadan cikatmadik resmen oburunu ve hasta olani kucagina alan bile odaya girmedi.Bu sekilde kapmadi domuz gribini.Ellerimizi yuzumuzu dezenfektanla yikadik resmen.bir de maskeyle aldim hep altini vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…