Su aşıları eve gelip yapma diye bı hizmet olsa hiç fena olmazdı. Sağlık ocağı çok soğuk. Doktor her defasında muayene etmek istio bebeği soyuyolar üşüyo orda içim gidio. Neden biyle soğuk anlamiyorum.
Su aşıları eve gelip yapma diye bı hizmet olsa hiç fena olmazdı. Sağlık ocağı çok soğuk. Doktor her defasında muayene etmek istio bebeği soyuyolar üşüyo orda içim gidio. Neden biyle soğuk anlamiyorum.
Eskiden eve giderlermiş. Kayınvalidem sokak sokak gezerdik aşı, boy ölçümü için diyor. Bizim doktor bakmıyor hiç. Hemşire ölçüyor, tarıyor. Gelişimi ile ilgili soru soruyor bilgi veriyor.
Bizim de kirli buluyorum ortamı. Hiç steril değil bence. Zorunda olmasam gitmem hiç
Ya biz 89 günlük olduk ama kakasını yaparken kendini çok sıkıyo. Her kaka da ağlıyo. Kıyamıyorum yavruma. Kabız değil. Sizin bebeler rahat mı yapıyo . Ben normal diye dusunuyodum bu güne kadar ama artık normal değil diyorum
Bu ara o kadar moralim bozuk ki her şey batıyor bana evde. Çocuğa kimse dokunsun istemiyorum. Gelip kucağına alanlar oluyor çıldırıyorum. Eşimin her hareketi batıyor bana. Resmen depresyon yaşıyorum!!!
Biz 5 gun ayri tuttuk.Diger odadan cikatmadik resmen oburunu ve hasta olani kucagina alan bile odaya girmedi.Bu sekilde kapmadi domuz gribini.Ellerimizi yuzumuzu dezenfektanla yikadik resmen.bir de maskeyle aldim hep altini vs.
Ya biz 89 günlük olduk ama kakasını yaparken kendini çok sıkıyo. Her kaka da ağlıyo. Kıyamıyorum yavruma. Kabız değil. Sizin bebeler rahat mı yapıyo . Ben normal diye dusunuyodum bu güne kadar ama artık normal değil diyorum
Eskiden eve giderlermiş. Kayınvalidem sokak sokak gezerdik aşı, boy ölçümü için diyor. Bizim doktor bakmıyor hiç. Hemşire ölçüyor, tarıyor. Gelişimi ile ilgili soru soruyor bilgi veriyor.
Bizim de kirli buluyorum ortamı. Hiç steril değil bence. Zorunda olmasam gitmem hiç
Evet aynen yapio cnm. Karnı toksa emzirmek istersem ağzına aliyo damagina sıkıştırıp çekerek birakiyo hayır yani aç değilsen aç değilim de ne zevk alion memeyi sakız gibi uzatıp çekince
Canım iyiyiz çok şükür salı günü doktora gittik çok şükür baş cevresi büyümüş doktor korkma artık dedi guatır tahlilide güzel geldi sadece rota aşısı yaptık ishal gibi oldu kızım normalmidir acaba? Sen nasılsın bebeğin nasıl canım
Slm kızlar.. Nasılsınız, kızım çok hasta. Grip olmuş. Ateşi 40 derece, akşam iki tane serum yedi geldi. Babasıyla salonda ben de oğlumla küçük odadayim. Ev pansiyon gibi. İnşallah bebeğe bulaşmaz
Ben artık gün saymıyorum:/ haftaya 4 aylık olacak, boyu ve kilosunu da haftaya doktor randevumuz var, o zaman öğrenirim. Kendim tartıp ölçmüyorum, sonra kilo aldı mı almadı mı, kadar aldı, iyi emmedi mi, sütüm yaramadı mı diye stres oluyorum:/ kıyafetler küçülüyor oh, şükür diye ordan hesap ediyorum.