2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aşı kartına bakmadım canım. Şimdi baktım 24 ocakmış benim ki
Su aşıları eve gelip yapma diye bı hizmet olsa hiç fena olmazdı. Sağlık ocağı çok soğuk. Doktor her defasında muayene etmek istio bebeği soyuyolar üşüyo orda içim gidio. Neden biyle soğuk anlamiyorum.

Eskiden eve giderlermiş. Kayınvalidem sokak sokak gezerdik aşı, boy ölçümü için diyor. Bizim doktor bakmıyor hiç. Hemşire ölçüyor, tarıyor. Gelişimi ile ilgili soru soruyor bilgi veriyor.

Bizim de kirli buluyorum ortamı. Hiç steril değil bence. Zorunda olmasam gitmem hiç

Ya biz 89 günlük olduk ama kakasını yaparken kendini çok sıkıyo. Her kaka da ağlıyo. Kıyamıyorum yavruma. Kabız değil. Sizin bebeler rahat mı yapıyo . Ben normal diye dusunuyodum bu güne kadar ama artık normal değil diyorum

aynen biz de dr. Hiç görmedik, hemşire ile muhatabız. Ve dediğin gibi pis ortam.. bentam soymuyor tarttırmıyorum zaten çocuk dr. Takip ediyor..

Bizimki temiz ama soğuk. Şanslısın sen kayınvalide n yardimci olur ne güzel.

Sizin bebeler de meme ucunu damagiyla disleyip kafasini cekip uzatiyor mu allahim disleri cikinca dusunemiyorum.
Evet aynen yapio cnm. Karnı toksa emzirmek istersem ağzına aliyo damagina sıkıştırıp çekerek birakiyo hayır yani aç değilsen aç değilim de ne zevk alion memeyi sakız gibi uzatıp çekince

Çok şükür abbey, Allah esirgesin

Çok geçmiş olsun. 3 gün dayanırsanız izole hayata, bulaşmaz inşallah

Kızlar bebeleriniz kaç günlük kız erkek kilosu boyu ne durumda
Ben artık gün saymıyorum:/ haftaya 4 aylık olacak, boyu ve kilosunu da haftaya doktor randevumuz var, o zaman öğrenirim. Kendim tartıp ölçmüyorum, sonra kilo aldı mı almadı mı, kadar aldı, iyi emmedi mi, sütüm yaramadı mı diye stres oluyorum:/ kıyafetler küçülüyor oh, şükür diye ordan hesap ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…