2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimki temiz ama soğuk. Şanslısın sen kayınvalide n yardimci olur ne güzel.
Evet arayıp soruyorum aklıma takılanı. Ama çok rahat o da birşey olmaz ve biliyorum rahatlığı var tutuşu bile aşırı rahat.

Ama danıştığım çok oluyor bıngıldağını falan her geldiğinde kontrol eder mutlaka

Kızlar cybex 2.go kanguru aldım hemen denedim. Beğendim tavsiye ederim ama benim tek sorunum yavrum kucuşuma gelince sürekli meme arıyobu sorunu çözersek süper kullanicam
Benim ki de öyle. Bugün taktım. Çocuk saldırdı resmen saldırdı bana. Aslında sonradan çok da mutlu oldu. Ama ben iş yapamadım o şekilde. Çıkardım geri

Kızlar cybex 2.go kanguru aldım hemen denedim. Beğendim tavsiye ederim ama benim tek sorunum yavrum kucuşuma gelince sürekli meme arıyobu sorunu çözersek süper kullanicam
Herşeye yazıyorum ama:/ memenle kokunu eşleştirdiği için öyle yapıyordur. Benimki de sürekli slingte bazen aranıyor öyle tok olmasına rağmen. Ben tshirt giyiyorum hep evde, hem kazak tüyüyle falan bebeğimin ağzına, yüzüne rahatsızlık vermemiş oluyorum böylece

Bulasmamasi için kaç gün ayrı tutmak lazım? Dr dört beş gün demiş.
öksürük hapsuruk başlamadan bir gün önce başlar 7 gün daha devam edermiş bu da en az 8 gün yapıyor. Ama biz genelde 2-3. gün doktora goturdugumuz için doktorlar 4-5 gün uzM tutun yeter diyorlar.
Ben gripte hapsuruk ve öksürük tamamen bitene kadar uzak tuttum.

Hahaha aynen. Dün büyük oğlum anne bir tane daha kardeşim olsun, üçümüz elele tutuşup dönmeli oyunlar oynayabiliriz diyor. Ufak bir şoktan sonra bunu tam kabullenemedin bile dedim
Benimki de kardeş istiyor bir tane bana yetmez yine karnında bebek olsun diyor. İki sebebi var.
Bir tane daha bebek gelirse ikinci ile ilgi azalacak.
İkinci sebep de "Ben en son senin karnında kardeşim varken mutluydum. "

Benmde geniz akıntısı var. Arada hapsiriyorum . Bebek te tek tük hapsiriyor ödüm patlıyor hasta olcak diye.
Önce büyük oğlan hasta oldu. Gece Öksürükle başladı. Burnuna serum yaptım. Hapsuruk başladı. Burun akıntısı hapşırık. Ama günde 6 7 defa serum yapıyorum. Sonra ben hasta oldum. Boğaz ağrısı baş ağrısı geniz akıntısi. Ufak da hasta ama o ne zaman oldu çözemedim. Hapsuruyor. Yatınca öksürük oluyor çok nadir de olsa. Burun tıkanıyor. Hırıltı oluyor burnu açıyorum ama az da olsa hırıltı yine oluyor. Elimi sırtına göğsüne koyunca titreme yok nefes alıp vermede. Genel hâli iyi. Dün çok uyudu sadece ama bugün de neredeyse hiç uyumadi. Emmesi hareketleri iyi. O yüzden henüz göturmedim doktora. Ama bira yandan da tetikteyim. Her şey iyiyken göğse inmiş olmaz değil mi? Benim büyük oğlan 3 aylıkken hasta olduğunda öksürük de vardı ve hırıltı pozisyon değiştirince de devam ediyordu. Pazartesi randevumuz var doktoruna. Ama yarın bir yere göstermem mi ki...

Kötü değilse durumu pzt bekle zaten her yerde salgın var cnm

Kötü değilse durumu pzt bekle zaten her yerde salgın var cnm
O yüzden götürmek istemiyorum. Tek endisem bebeklerde bir iki saatte bile göğse inebiliyor. Ve nezle, büyük oğlanda ateş falan olmadı o hastalıkta iki gün önde bence. Nezle burnu açık tutarsam sorun olmaz pazartesiye kadar diye düşünüyorum.

Bol bol emzir cnm poyraz 3haftalikken hasta oldu doktor ilaç yazmadı bol bol emzir birde serum fizyolojikle burunu aç dedi 4aya kadar bebekler burundan nefes alırmış birde nazal aspiratör kullan bu dönemde balgamini alır ciğere inmez

Benimki de kardeş istiyor bir tane bana yetmez yine karnında bebek olsun diyor. İki sebebi var.
Bu çocukların kafası çok farklı çalışıyor. Keşke kardeşim abi ben bebek olsaydım. Onun şaşırırken neler düşündüğünü merak ediyorum, o zaman anlayabilirdüm dedi bugün

Sağol canım elimden geldiğince uzak tutarim inşalla

Geçen gün komşum bahsetti aynı konudan:) üç çocuğu var, birinci ikinciyi sevmiyor ama üçüncüyü seviyor diyor. İkinci üçüncünün kuması hesapmış:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…