Kızlar cybex 2.go kanguru aldım hemen denedim. Beğendim tavsiye ederim ama benim tek sorunum yavrum kucuşuma gelince sürekli meme arıyobu sorunu çözersek süper kullanicam
Kızlar cybex 2.go kanguru aldım hemen denedim. Beğendim tavsiye ederim ama benim tek sorunum yavrum kucuşuma gelince sürekli meme arıyobu sorunu çözersek süper kullanicam
Herşeye yazıyorum ama:/ memenle kokunu eşleştirdiği için öyle yapıyordur. Benimki de sürekli slingte bazen aranıyor öyle tok olmasına rağmen. Ben tshirt giyiyorum hep evde, hem kazak tüyüyle falan bebeğimin ağzına, yüzüne rahatsızlık vermemiş oluyorum böylece
Evet aynen yapio cnm. Karnı toksa emzirmek istersem ağzına aliyo damagina sıkıştırıp çekerek birakiyo hayır yani aç değilsen aç değilim de ne zevk alion memeyi sakız gibi uzatıp çekince
öksürük hapsuruk başlamadan bir gün önce başlar 7 gün daha devam edermiş bu da en az 8 gün yapıyor. Ama biz genelde 2-3. gün doktora goturdugumuz için doktorlar 4-5 gün uzM tutun yeter diyorlar.
Ben gripte hapsuruk ve öksürük tamamen bitene kadar uzak tuttum.
Hahaha aynen. Dün büyük oğlum anne bir tane daha kardeşim olsun, üçümüz elele tutuşup dönmeli oyunlar oynayabiliriz diyor. Ufak bir şoktan sonra bunu tam kabullenemedin bile dedim
Benimki de kardeş istiyor bir tane bana yetmez yine karnında bebek olsun diyor. İki sebebi var.
Bir tane daha bebek gelirse ikinci ile ilgi azalacak.
İkinci sebep de "Ben en son senin karnında kardeşim varken mutluydum. "
Önce büyük oğlan hasta oldu. Gece Öksürükle başladı. Burnuna serum yaptım. Hapsuruk başladı. Burun akıntısı hapşırık. Ama günde 6 7 defa serum yapıyorum. Sonra ben hasta oldum. Boğaz ağrısı baş ağrısı geniz akıntısi. Ufak da hasta ama o ne zaman oldu çözemedim. Hapsuruyor. Yatınca öksürük oluyor çok nadir de olsa. Burun tıkanıyor. Hırıltı oluyor burnu açıyorum ama az da olsa hırıltı yine oluyor. Elimi sırtına göğsüne koyunca titreme yok nefes alıp vermede. Genel hâli iyi. Dün çok uyudu sadece ama bugün de neredeyse hiç uyumadi. Emmesi hareketleri iyi. O yüzden henüz göturmedim doktora. Ama bira yandan da tetikteyim. Her şey iyiyken göğse inmiş olmaz değil mi? Benim büyük oğlan 3 aylıkken hasta olduğunda öksürük de vardı ve hırıltı pozisyon değiştirince de devam ediyordu. Pazartesi randevumuz var doktoruna. Ama yarın bir yere göstermem mi ki...
Önce büyük oğlan hasta oldu. Gece Öksürükle başladı. Burnuna serum yaptım. Hapsuruk başladı. Burun akıntısı hapşırık. Ama günde 6 7 defa serum yapıyorum. Sonra ben hasta oldum. Boğaz ağrısı baş ağrısı geniz akıntısi. Ufak da hasta ama o ne zaman oldu çözemedim. Hapsuruyor. Yatınca öksürük oluyor çok nadir de olsa. Burun tıkanıyor. Hırıltı oluyor burnu açıyorum ama az da olsa hırıltı yine oluyor. Elimi sırtına göğsüne koyunca titreme yok nefes alıp vermede. Genel hâli iyi. Dün çok uyudu sadece ama bugün de neredeyse hiç uyumadi. Emmesi hareketleri iyi. O yüzden henüz göturmedim doktora. Ama bira yandan da tetikteyim. Her şey iyiyken göğse inmiş olmaz değil mi? Benim büyük oğlan 3 aylıkken hasta olduğunda öksürük de vardı ve hırıltı pozisyon değiştirince de devam ediyordu. Pazartesi randevumuz var doktoruna. Ama yarın bir yere göstermem mi ki...
O yüzden götürmek istemiyorum. Tek endisem bebeklerde bir iki saatte bile göğse inebiliyor. Ve nezle, büyük oğlanda ateş falan olmadı o hastalıkta iki gün önde bence. Nezle burnu açık tutarsam sorun olmaz pazartesiye kadar diye düşünüyorum.
O yüzden götürmek istemiyorum. Tek endisem bebeklerde bir iki saatte bile göğse inebiliyor. Ve nezle, büyük oğlanda ateş falan olmadı o hastalıkta iki gün önde bence. Nezle burnu açık tutarsam sorun olmaz pazartesiye kadar diye düşünüyorum.
Bol bol emzir cnm poyraz 3haftalikken hasta oldu doktor ilaç yazmadı bol bol emzir birde serum fizyolojikle burunu aç dedi 4aya kadar bebekler burundan nefes alırmış birde nazal aspiratör kullan bu dönemde balgamini alır ciğere inmez
Benimki de kardeş istiyor bir tane bana yetmez yine karnında bebek olsun diyor. İki sebebi var.
Bu çocukların kafası çok farklı çalışıyor. Keşke kardeşim abi ben bebek olsaydım. Onun şaşırırken neler düşündüğünü merak ediyorum, o zaman anlayabilirdüm dedi bugün
Biz 5 gun ayri tuttuk.Diger odadan cikatmadik resmen oburunu ve hasta olani kucagina alan bile odaya girmedi.Bu sekilde kapmadi domuz gribini.Ellerimizi yuzumuzu dezenfektanla yikadik resmen.bir de maskeyle aldim hep altini vs.
İnşallah canım yine hastanedeler serum takılmış Bilgehan i emzirirken kalkıp baktım kapı aralığından. Nasıl ağladım dayanamıyorum şu yalnızlığa.. ne zormuş meğer gurbet.
öksürük hapsuruk başlamadan bir gün önce başlar 7 gün daha devam edermiş bu da en az 8 gün yapıyor. Ama biz genelde 2-3. gün doktora goturdugumuz için doktorlar 4-5 gün uzM tutun yeter diyorlar.
Ben gripte hapsuruk ve öksürük tamamen bitene kadar uzak tuttum.