Allah kolaylık versinMalesef şubat sonu ..
Yok ya gayet normal dedi boyuna kız bebişler ufak olur dediBenimki de kız bizimkiler aynı gidiyor sanırım boy için doktor bise söyledi mı? Sorduğumda ilerde çok uzun olmaz zaten küçük doğmuş sizde minyonsinuz en fazla 1.60 falan olur demişti
Ya biz 89 günlük olduk ama kakasını yaparken kendini çok sıkıyo. Her kaka da ağlıyo. Kıyamıyorum yavruma. Kabız değil. Sizin bebeler rahat mı yapıyo . Ben normal diye dusunuyodum bu güne kadar ama artık normal değil diyorum
DenicemTelefonun isiginla bir bak istersen
Canını yakmaktan tedirgin oluyorum onu daha çok korkutnaktanPoponun deliğini elinle hafif ayırıp bak, içine doğrı dgdln..bir de vazelin sürebilirsin oraya
İnşallah öyle bişey yoktur.hic kabız vs olmadı nasıl çatlak oluşacak anlamıyorum o daha minj minnacıkMakatına bakın çatlak olabilir. Kızımda aynı şekilde kaka yapınca ve gaz çıkarınca ağlıyordu iki tür krem kullandık rahatladı şükür.
Kabı olmasına gerek yok cnm ikindigi için oluyor hametan ve anestol merhem sur popo deliğine 5gun sabah öğle akşam çatlak varsa geçer cnm benimkinde 35gunlukken olmusdu doktor bunu verdiDenicem
Canını yakmaktan tedirgin oluyorum onu daha çok korkutnaktan
İnşallah öyle bişey yoktur.hic kabız vs olmadı nasıl çatlak oluşacak anlamıyorum o daha minj minnacık
Sadece dışardan sürmem yeterli mi yoksa içeri ittirmeli miyim ve eğer içeri ittirmeliysem nasıl yapıcam canını acitmadanKabı olmasına gerek yok cnm ikindigi için oluyor hametan ve anestol merhem sur popo deliğine 5gun sabah öğle akşam çatlak varsa geçer cnm benimkinde 35gunlukken olmusdu doktor bunu verdi
Biz de 3. Atağa giricez bakalım.Bizimki 3. Ataginda. İki gundur katila katila agliyor. Napicagimi bilmiyorum. Sorunu derdi ne cozemedim. Gazi yok alti temiz karni tok ama agliyor.
Dışardan cnm kenarına poposunun içine dokunma demisdi doktorumSadece dışardan sürmem yeterli mi yoksa içeri ittirmeli miyim ve eğer içeri ittirmeliysem nasıl yapıcam canını acitmadan
Doğması gereken tarihe göre kaç haftalıksınızBizimki 3. Ataginda. İki gundur katila katila agliyor. Napicagimi bilmiyorum. Sorunu derdi ne cozemedim. Gazi yok alti temiz karni tok ama agliyor.
Ağlamıyorum ama ben de mutsuzum. Çünkü hiç bir şeye yetişemiyorum. Kızım gündüzleri en fazla yarım saat uyuyor. Gecem çok kötü geçtiyse uyumaya çalışıyorum. Yoksa o arada kızı uyandırmadan koşa koşa wc vesaire ne yapabilirsem yapıyorum. Uyanık olduğu zaman da koşa koşa yemek hazırla yemek ye bulaşıkları diz temizleri kaldır yapıyorum. Tabi bu saydıklarım her uyanık olduğu vakit sadece birini yapabiliyorum. 10-15dk içinde. Zaten hemen sıkılıyor beni beklerken. Sonra da kızı gezdir oynat falan filan derken zar zor diğer uyku vaktini bekliyoruz. Hiç bişey yetişmiyor. Herşeyin bu kadar koşarak olması, ve olanların da sadece çok zaruri şeyler olması, kendime bir gram vakit ayırmayı bırak, 2-3dklık duşa bile giremiyor olmak beni böyle yapıyor... sonuç itibariyle yetememek ve yetişememek hadsiz bir mutsuzluk yapıyor, psikologluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tek ihtiyacım sabır ve zamanPostlartum depresyondayim sanirim. Her seye agliyorum inanilmaz mutsuz hissediyorum. Bebegimin benim icin ne kdar onemli oldugunu kavrayamamaya basladim. Neden boyle oldugunu anlayamiyorum. Psikyatri ye gidicem.benim gibi hisseden var mi? Son 1 haftadir boyleyim.
Çok teşekkürlerDışardan cnm kenarına poposunun içine dokunma demisdi doktorum
12. Haftaya girdikDoğması gereken tarihe göre kaç haftalıksınız
Reflü olabilir ama 3 saat reflü değil bence. Benim bebeğim gazı varsa ya da kaka yapacaksa da kusuyo. Kaka mücadelesi bir gün önceden başlıyo o süreçte daha fazla kusuyo.sizinki de öyle bişey olabilir . Hatta şu son zamanlarda kaka yapamayınca daha az da emmeye başladı .Kizlar,ugur cok kusuyor.Az yese de cok yese de kusuyor.Fiskirarak cikmiyor.Sizinti seklinde musluk gibi akiyor.Biraz once tazyigini alayim diye azcik sagdim.Mama iceli 3 saat olmustu.20 cc yi nerdeyse cikardi.Reflu olabilir mi? Kilo alimi sukur iyi sorun yok onda ama Kilo alim hizi emreden azdi bu ay.Neden kusuyo,cikartiyo bu bebe ya
Aynı sorun bende var cnm önlük dayanmıyor emiyor kusuyor eşimde sen çok emziriyosun diyor ama avda olsa kusuyor 4aylikken genelde geçiyor kilo alımında sorun yoksa dert etmeKizlar,ugur cok kusuyor.Az yese de cok yese de kusuyor.Fiskirarak cikmiyor.Sizinti seklinde musluk gibi akiyor.Biraz once tazyigini alayim diye azcik sagdim.Mama iceli 3 saat olmustu.20 cc yi nerdeyse cikardi.Reflu olabilir mi? Kilo alimi sukur iyi sorun yok onda ama Kilo alim hizi emreden azdi bu ay.Neden kusuyo,cikartiyo bu bebe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?