2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok teşekkürler, bir aylıkken akşamları yatmadan bir kez mama veriyorduk, ondan sonra yüzünde kırmızı kabarcıklar, alnında ve saçlı deride konak çoğaldı. Mamayı kesince düzelmişti, o dönem emin olamadığımız için diyete başlatmamıştı doktorumuz. 3 aylık olduğunda ben mastit olmuştum, bir kez emziremeyince mama verdik, cildi tekrar kabardı ve daha da kızardı. O zaman doktor da süt alerjisi olduğu belli artık dedi, ben de süt ürünlerini tamamen bıraktım, ileride yavaş yavaş açabilirmişiz diyeti yoğurt ya da peynir gibi gıdalarla. Bir de kakada mukus hep vardı, son zamanlarda gaz ve huzursuzluk artmıştı.

Evet genelde bir yaş gibi bitiyomuş galiba, sizin de bitsin gitsin inşallah bir an önce

Bende de var ama sezaryenden dolayi var saniyordum hic takip etmedim acikcasi.

Selam kızlar
Tam 2 haftadır bronşiolit ile uğraşıyoruz.ilk önce ventolin alerji çıktı iki gün sonra yarım doz denedik bu sefer Allah'tan alerji çıkmadı. İnfluenza testi istediler test temiz çıktı. Şimdi evde hava alıyor her gün sabah kontrole götürüyorum .ciğerler dinleniyor çok şükür toparladı gibi bebeğin hasta olması çok zormuş.

Geçmiş olsun cnm. Ventolin mi alerji yaptı tam anlamadım. Ne gibi bı yan etkisi oldu. Ventolin tam vermek bebek icin biraz fazla zaten hastanede yatarken tam verdiler bize. Evdeyken doktor üçte birini ver diyodu hatta. Ben bazen yarım veriodum bebeğin durumuna göre. Birde doktor serum yazdı eczaneden aldık. Her ventolin verirken iki CC serum ekledik hep. Yan etkisi olmasın çarpıntı yapmasın diye. Bazen burun tıkanıklığı serumla gecmezse makinaya beş CC serum koyuyorum onu veriyorum . Oda acmazsa ventolin basliyorum. Bizim ev eczaneye döndü. Gümüşlügu bosalttik çocukların ilaçlarını dizdik raflara. Her doktora gidişte lazım olmasada ventolin budecort yazdiriyorum elimde bulunsun diye. İyi olan çocuk bı anda tikanabiliyor.

Kızlar migrosun miniesinde kimyasallar açısından tercih edilebilir bi markaymis. İnternetten aldım 4 numara aldım Valla gayet güzel üstelik ince yapılı. Normalde 3 numara kullaniyoduk ama bunu 4 numara sipariş ettim bebeğim 6 kiloya yakın ama yine de güzel oldu baya şişti sizdirmadi.

Bu sira oksurugu artti. Yani gun icinde 3-4 defa oksuruyor.Ya doktora goturmrk istiyorum ama salgin kol geziyor.Biraz daha takip edicem.Mananin cc sini azaltip dha sık vericem ya da emziricem.Biraz takip edeyim su sureci.
Evet canım çok salgın var, inşallah gerek kalmaz Hayvansal ürünler yediğinde özellikle bak bakalım daha mı artıyor kusması Özellikle süt ürünleri.
Alerji reflü yu tetikliyor mus. Önceden yoksa bile sonra dan da başlayabilir miş süt alerjisi.

Ayy vallahi bitsin hemen ya.subata az kaldı. Ya sabir..

Evet var aynı dediğin gibi.

Bize süt alerjisi diyen doktorumuz rota için gün vermişti sakıncası olsa neden yapsın bizimde görünürde bı sıkıntımız yok, meme biberon reddi olunca herşeye mi alerjisi oldu diyerek alerji uzmanı na gittik. Test sonuçları çıkınca göstermeye gidicem, ayrıca rotayı sorarım buraya yazarım inşallah.

Teşekkür ederim, yazarsan çok sevinirim

İnfluenza da mutasyon a uğramış, artık olan kişiler de negatif çıkıyormuş. Benim büyük kızım da ağır grip geçiriyor, influenza negatif. İnşallah Bilgehan a geçmez de atlatırız. Size çok geçmiş olsun canım hakkaten bebek çok zor

Senin kızın nasıl oldu yengeç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…