2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nemlendirici kullanıyor musun? Yaşlanma karşıtı olmasa da nemlendirici bir şey kullanmam lazım, düzenli nemlense kaz ayağı falan kalmıyor zaten.
Kış şartlarında gülerken bile yüzüm geriliyor artık. Yazın hamileyken kullandığım "içeriği temiz olan" kremim artık fayda etmiyor.

Kizlar bu ebebekteki kiyafetlerin kaliplari cok dar degil mi sizce de? Mesela benim oglum suan 3 bucuk aylik ama uzerinde 9 aylik (68cm) alt ust pijama takimi var. Az bisey bol geliyor. Oglumun boyu 62 cm
Yani tamam bizim oglan da biraz iridir belki ama 9 aylik bodyler aliyoruz ebebekten. Bizde mi anormallik var ya

Bizimle 1 hafta arayla dogan arkdasimin kizinda da kalcasinda gevseklik farkedilmistir. Surekli takip icin kontrole gidiliyor ve cift bez bagliyor onlar da. Doktoru demis ki onemli olan erkenden tespit edebilmek. Daha cok kucuk. Skinti olmaz demis.

Iyi 9 aylik oluyor size biz 12 ay ve uzeri aliyoruz biz de 3.5 ayligiz

Tek e bebek degil her marka boyle.

1 yas çıtçıtlı bodyleri giydiriyorum. 63 cm 7.150 kgya. Zaten ayina gore degil kilosuna boyuna gore seciliyor kiyafetler. Ne diye ay yaziyorlarsa ustune lcwdan aldiklarimin etiketinde kilo yaziyor oyle olunca secmesi daha kolay oluyor

Ben ondan geçen sene almıştım ikeadan, hemen paslandı. öyle görünür yerden değil deliklerin içindeki metal dairenin kenarları paslandı sonra yüzeyde göründü. Dikkat et yani canım çok iyi kurut
Aaaa çok teşekkür ederim dikkat edicem. Ben açıkçası ikeaninki kaliteli olur diye onu tercih etmiştim
Sizinde saçlarınız dökülmeye başladı mı?
Dökülmek ne kelime hala nasıl kel kalmadım hayret ediyorum
Evet ben zibinlarindan anlıyorum üstelik benim oğlum iri değil

Bizimde ilk ultrasonda vardi sag kalcasinda. 1 ay sonra 2. Ultrason istediler. 2. Çektirdigimizde normal cıktı çok şükür. Sizinde düzelir inşallah 1 aya

Bizimle 1 hafta arayla dogan arkdasimin kizinda da kalcasinda gevseklik farkedilmistir. Surekli takip icin kontrole gidiliyor ve cift bez bagliyor onlar da. Doktoru demis ki onemli olan erkenden tespit edebilmek. Daha cok kucuk. Skinti olmaz demis.
Evet öyleymiş çıkıklık bile olsa 6 aydan önce tedavisi kolaymıs ama işte yine de insan kafasını takıyor

Evet öyleymiş çıkıklık bile olsa 6 aydan önce tedavisi kolaymıs ama işte yine de insan kafasını takıyor
Bir de size tavsiyem mesela cocugunuzu yattigi yerden kendinize cekmek isterseniz kalca ve ayaklarindan cekmeyin. Elinizi sirtinin altina koyup sirtindan cekin kendinize. Hani salonda koltukta yaninizda yatarken sevmek ya da alt acmak icin falan kendimize cekeriz ya. Istemsiz kalca ve bacaklardan cekebiliyoruz bazen. Buna cok dikkat edin derim

Yok zaten hic öyle bacaklarından çekmedim ben cok dikkat ediyorum daha kücük oldugu icin

Benim büyük alerjik ya. Onun kremlerini kullanıyorum yüzüme şu an

Boy kilo yaziyorsa kiyafetlerde ona gore al canm. Bizde 4 aylik olcaz haftaya ve 9 ay yada 1 yas bodyler zibinlar esofmanlar giydiriyorum etiketine aldanip 1 yas diye giydirmedigim pijamalari filanda hic giydiremedim 65 cm 6,5 kiloyuz bizde.

Biz 89 gunluguz ben 9 ay ve 1 yas alip giydiriyorum kiyafetleri. Bazen 5 cm buyukgeliyoe bazen tam oluyor. Gercekten dar kaliplari.

Ben son zamanlarda hep böyle çekiyorum

Ya benim bebegimde kan yok sadece mukus var yesil ve sari karisik yapiyor dr goturcem ama neden oluyor bi bilginiz varmi cok uzuluyorum
Benım bebeğim hastalandığında çok mukus oldu ama yeşil kakayı arada hala yapıyor. . Demir ilacı içiyorsan , bebeğin fazla ön süt alıyorsa veya yediğin leylerden yapabılır , giç üzülme doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…