2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba, sütünü pompalayıp veren var mı acaba? Ben önümüzdeki hafta sabahları bir kursa başlayacağım. Sütümü pompalayıp eve bırakmak istiyorum ama hangi ara sağayım? Sabah sağsam yetişemem, 1 gün öncesinden mi sağıp bıraksam?
öyle bi aralıkta sağmalıyım ki bebeğimi de emzirdiğim için emzirecek sütüm de olsun diye düşünüyorum.

En mantiklisi bana gore benim icin gece sagmak en uzun gece uyuyo cunku.

Buzluga balkabagi, ispanak ve brokoli attim. Var mi baska sunu da at diyeceginiz seyler?

O degil de yazi hatirladim simdi. Burada birbirimize yazlik buzluga attiklarimizi vs yaziyorduk bir ara hamileydik biz ya
Ya organik alayim diyorum ben bunlari? Organik de ne kadar organik yoksa pazarlama sekli mi bilmiyoruma ma sanirim gonlumu rahatlaticam. Siz pazardanmi alip koycaksiniz?

Ya organik alayim diyorum ben bunlari? Organik de ne kadar organik yoksa pazarlama sekli mi bilmiyoruma ma sanirim gonlumu rahatlaticam. Siz pazardanmi alip koycaksiniz?

Ben de organikciyim aslina bakarsan. Evimde cogu sey el yapimi ya da organiktir. Ama pazardan aldirdim taze sekilde koydum valla.

Evet e bebek kıyafetleri çok küçük kalıp olarak

Bu krem isini eczaneden mi hallediyorsun? Gratis watsons gibi yerlerden bulabilir miyim?
İnanilmaz kozmetik ihtiyacim var napicgaimi bilmiyorum. Ne cc kremim ne de nemlendiricim kaldi.
Evet eczane kremleri. Ben çocuklar varken makyaj yapmiyorum. CC bb hiçbir şey kullanmadım 4 senedir. Düğüne giderken yaptım sadece. Canım yapmak isterse de Krem suruyorum sadece eyeliner rimel. Çocuğa suremeyecegim kremi kendi yuzume surmuyorum.
Temiz içerikli olan kremler falan denenebilir tabii.

organilk almakta fayda var diye düşünüyorum, inşallah gerçektir..
Ben buzluktan vermeye gerek var mi kararsızım, mevsim sebzeleri neyse onları yesin..

Demir ilaci icmiyorum belki on sut fazlaalmis olabilir dedigin gibi. Besin alerjisi yada enfeksiyon falan olmasinda

organilk almakta fayda var diye düşünüyorum, inşallah gerçektir..
Ben buzluktan vermeye gerek var mi kararsızım, mevsim sebzeleri neyse onları yesin..
Banada oyle geliyor ilk besinleri buzluktan olmamali gibi geliyor ama altinci yedinci ayda ne gibi sebzeler olur mevsiminde

Evet ama gece sütünde de melatonin hormonu varmış. Uyku getiriyormuş. Gündüz içerse uyuklamasın. Yani gece ve gündüz sütünün özellikleri farklı diye duydum ama?
sen yaptın mı hiç böyle?
Oyle ama kisa sure icin verilebilir. Uzun vqdeli dusunuyorsan eger bebek rmdikten sonra hemrn pompa yapmak gerekiyor iki memeye de. Hem sit artiyor hemde sonraki emmeye kadar sut birikiyor.

Evet ama gece sütünde de melatonin hormonu varmış. Uyku getiriyormuş. Gündüz içerse uyuklamasın. Yani gece ve gündüz sütünün özellikleri farklı diye duydum ama?
sen yaptın mı hiç böyle?
Ben gece sagiyorum onu da büyük oğlum içiyor. Zerre kadar etkilemedi. Keslke etkilese

Ya benim bebegimde kan yok sadece mukus var yesil ve sari karisik yapiyor dr goturcem ama neden oluyor bi bilginiz varmi cok uzuluyorum
Benim bebegimde mukuslu yapiyor. Bazen yesil oluyor. 3 4 kere de minicik kan gordum. Doktor poposunda catlak var dedi. Alerji olsa surei artarak kan gelir dedi. Surda okuyorum da herkesin bebegi neredeyse mukuslu yapiyor. Bu kadar alerjik bebek nasil oluyor anlamiyorum. 10 bebekten 8i alerjik nerdeyse. Normal bebek kakasi nasil olur onu da bilmiyorum. Anne sutu alan bebek zaten sivi kaka yapmaz mi?

Ne bicim bi atakmis ya gerçekten cocugumu taniyamaz oldum bende sac bas yolcam artik ya. Gecsin gitsin artik eski haline donsun. Uykusu var deliler gbi gozlerini ovaliyo burnunu eziyo omzuma gogsume kafasini sokuyo ama gel gor ki uyuyamiyo bas bas bağırıyor agliyor emmek istemiyor kirk takla atiyorm her uykuya gecis zulum resmen uykusu gelmesin de su skntiyi yasamayalm diyorum artk uyanik ve keyifli olsa bundan iyi.

Benim
Benim bebegimde 1 haftadir mukuslu gibi yapiyor ama serum sikiyorum surekli emin de olamiyorum bir de cok agliyor. Atak hafyasi o yuzden mi bilmiyorum. Cuma kontrolu var dra soracagim.

12. Hafta atagi mi? Bende ayniyim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…