2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de 55 gunlukken mevlidi yapmistim ve kiyafetini 6 aylik bu sayfadan almistim ama olmamisti kucuktu haberin olsun. Kaliplarimiz buyuk diyor bir de.
Ölçü alıp dikmiyorlar mı
Benimde yabanci gorunce dudaginj bukup agliyor.
Buyuk olan kac yasinda.
Iki cocuk cok zormus. Bu ara bende cok bunaldim
Benim gibi depresyonda mi yani herkes. Bu saat oldu daha uyumadım bi kaç saat sonra buyuk okula gidecek ben nasıl kalkicam da yapicam bilmiyorum
Zamanla alışacaksın. Bu surec hepinizi zorladi. Kizima sesimi yukseltmeyen ben bu ara hep bagiriyorum sonrada gece ağlıyorum ben napiyorum diye.
organilk almakta fayda var diye düşünüyorum, inşallah gerçektir..
Ben buzluktan vermeye gerek var mi kararsızım, mevsim sebzeleri neyse onları yesin..
Herseyi mevsiminde yesr dah iyi degilmi
Demir ilaci icmiyorum belki on sut fazlaalmis olabilir dedigin gibi. Besin alerjisi yada enfeksiyon falan olmasinda
Cok fazla emdiginde yesil kaka oluyormus

12. Haftada atak var mı Bizimki de bi değişik huysuz huysuz haller 10 dk gülüyorsa birden ağlıyor duygu karmaşası içinde
Valla bende bilmiyordum varmış. Saat 10 da emmek istiyor memeyi veriyorum tutmuyor. Etini koparmış gibi ağlıyor uyumak istediği belli. Karmakarisik zorla uyuttum. Yarim saat sonra kalktı hicbirsey yokmus gibi emdi geri uyudu. Biri atakda biri 2 yas sendromunda vay benim halim vay

Valla bizimki zor seninki bizden 5 katı zor Allah yardımcın olsun cnm

15-19 arasi uzun olan kac haftadr boyle ve artk sabrm zorlaniyor ya gecmek bilmedi bo turlu. 17 haftalik suan
Biz dede sirada o var. Hepsi gececek ama birlikte kahve icip sohbet ettigimiz gunleri dusunup uzumuyorum cok.

Corona virusu beni cok endiselendiriyor turkiyeye de gelirse diye.

Kızlar 3 ay kontrolü vardı Bugun özel aşıları yapalım dedi rota ve 2 de iğne 3 aşı yaptırdık.. bayağı ağır geldi kuzuma ateş yaptı biraz fitil verdim,. Kafam karıştı sizde 3.ayda aşı yaptırtan oldu mu? Gece gece stres yaptım yanlış bişey mi yaptılar çocuğa

3.ayda sadece rota vardı bizim

Bizimde bügündü kontroumuz bizede siyledi ben sadece rotayiyi yaptırdım ağır gelmesin diye. Menenjiti her zaman yapabiliriz çünkü, belkide bebise ağır geldi annesi. Fitil rahatlatacaktır sıkma canını

Uyumayan anneler burdami bizim bıdık gündüz beni çok zorlamaya başladı .uyku konusunda. Uyumuyor uzun saatler uyanik kalıyor yatmak kesinlikle istemiyor. Hep ayakta kucakta gezecek. Uyursa ya memede ya kucakta kalmak istio besige yatınca çığlık kiyamet . Oyyy. Umarım buda ataktir da gelip geçer. Büyük oğlan hasta doktora gittik alerji surubun markasi değiştirdik . Alerji tozu eklendi listeye . Bı ay sonra alerji testleri yapilcak. Bakalim ne çıkacak

3.ayda meningokok oldular benimkiler.2.ayda iki bacaktan,rota,bir de koldan oldular.Biri etkilenmedi ama digerinin ates 38 oldu.Biraz hirpaladi hatta ondan sonraki yaklasik bir 10 gun cok huysuzdu.Ben aşiya bagladim.Digerinde normaldi ama.

Teşekkürler yorumlar için kızlar, şimdilik daha iyi normal görünüyor herşey bakalım, ben de rahatladım..

Neyse ki biz de hafif ateşle, yarım fitil ilenatlattık.. Artık rahatlamıştır umuyorum Hastanelerde o kdr çok yanlış tedavi ilaç iğne vs.. duyuyoruz ki gece gece panik oldum işte..
Bu arada siz takviye kullanıyor musunuz, dr. Bana pregnacare emziren anne vitamini önerdi, arada kendimi o kdr halsiz hissediyorum ki umarım iyi gelir..

Bana ilk 2 ay sadece demir hapiyla femix omega yani hamilelikte kullandigim ilaca devam et dedi.Ama ayaga kalktigimda dizlerim,ayaklarim,topuklarimin agrisindan duzgun yuruyemiyorum yorgunluk vs.hersey var.Ne kullansam bilemedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…