- 15 Mart 2019
- 216
- 711
- 103
Canım benim oğlumda 7 gün yapmadığı olmuştu sadece anne sütü ile besleniyor denemediğim şey kalmadı fitili erkek çocuğuna çok önermiyorlar ben çareyi ceyrek armut suyunda buldum . Yarimin yarisini rendeledim 5 6 çay kaşığı yapıyor ıcirdim 10 dakika sonra emzirdim ve hemen yaptıKizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti
3 aylıkken yaptırdım, çok rahat oldu. Hastane de üroloji doktoruna yaptırdımSünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi
40 ı çıktığın da yaptırdım canim doktoru eve getirdik evde yapıldı .uyusturduktan sonra 10 dakika sürmüyor bitti hemen daha sonra her alt değiştirmede pansumanini yaptik 4 5 gün e iyileşti hemenSünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi
Masallah
Benim de suni sanci ile normal dogum oldu. Aksamustu 4ü 4 geçe dogdusuni sanci berbat bisey ama
Biz de haftaya yaptirmayi dusunuyoruz40 ı çıktığın da yaptırdım canim doktoru eve getirdik evde yapıldı .uyusturduktan sonra 10 dakika sürmüyor bitti hemen daha sonra her alt değiştirmede pansumanini yaptik 4 5 gün e iyileşti hemen Eki Görüntüle 2586569
Kacta basladi dogum
9 saat sanci cektim. Uykum var ayri acliktan susuzluktan sancidan takatim kalmadi ayri
Kabus gibiydi bitse de yemek yiyip uyusam dedim. En son 9 ekimde rahat deliksiz bir uyku cekmistim
3aylik daha ek gıda veremem şuanda maalesef fitil yaptmCanım benim oğlumda 7 gün yapmadığı olmuştu sadece anne sütü ile besleniyor denemediğim şey kalmadı fitili erkek çocuğuna çok önermiyorlar ben çareyi ceyrek armut suyunda buldum . Yarimin yarisini rendeledim 5 6 çay kaşığı yapıyor ıcirdim 10 dakika sonra emzirdim ve hemen yaptı
Uc ay iyidir bence. Ama yabancı kanallarda bı program vardı aşırı cimriler kadın tasarruf olsun diye çocuğu beş yaşında bile emziriyomus. Birde süt stoğu yapıyomus. Kadın üç sene sene daha bu sütler yeter süte para vermek zorunda kalmam diyoduDso ve sağlık bakanlığı bu konuda ayrılıyor biraz. :)
Evet canim 2 tane krem yazdı fitil yazdı birde fitili 1 defa kullandık sünnetten 4 saat sonra .anestol ve tremisin pomat birde patikon ile pansuman yaptikBiz de haftaya yaptirmayi dusunuyoruz
Pansuman icin ne sürülüyor
Uyuşukluk gectikten sonra illaki agri sizi olur bunun icin de ilac yaziyor mu fitil mi veriliyor yoksa
Canım benim oğlum da küçüktü 11 ekim doğumlu mecbur kaldım verdim valla. Fitil erkek çocuklarında çok fazla önerilmiyor bazı erkekljk hormonlarını zedeliyormuş diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama çok fazla kullanmamanı öneririm canim yine sen bilirsin ama3aylik daha ek gıda veremem şuanda maalesef fitil yaptm
Biliom onu ama çok gazlı bı bebekti ya. Şimdi pırasa versem onun suyunu emince çocuk yine gazlanmasin
Ya bide benim esim 5 haftadir gorevde burda yok. Sabahtan beri daha simdi bi lokma bisey yicem dusunyirmiligim apselemis bogazim sis tum kemiklerim agryo cinarla ilgilenmekte degil problem poposu yere degecej oldugu anda basiyo cigligi surekli kucagimda da kol bel kalmadi. Bogaz agrisindan iki gundur suda icemiyorum resmen sutum azaldi sag mememi de cinar tutmuyo zaten sagmaya da vaktim olmuyo sutum kesilecek diye korkuyorum Nezaman duzelcek ya merakla bekliyorum. Surekli zorlasiyo hayat
Bazi cografyalarda ek gida yok ilk iki sene sadece anne sutu.
Tatli ye ,yemene dikkat et stres yapma emzirmeyi birakma cogalir inslla
aslinda iyi gibi gozuken hicte iyi olmayan adetlerimiz var.. cocuk gorme hasta ziyareti (Ameliyat olan birini dusunun yatacak yatamiyor misafirden meyvesuyunu alan geliyor)
Ben de sabaha karsi 4bucukta hastaneye giris yaptim. Sabah 7de sanci vermeye basladilar. Ogleden sonra 1 gibi epidural takildi (hic fayda etmedi sifir etki) saat 3 gibi acilmam 7 cmye cikti. Yarim saat sonra 8 cm oldu. 4e ceyrek kala doguma girdim
4u 4 gece dogdu. Sancilari oglen 12den sonra yasadim. Artik saat ogleden sonra 2 3 oldugunda beni sezeryana alinnnn diye bagiriyordumbir de biz tum aileyi cagirdik. Halamlar teyzemler arkdaslarim. Ilk defa dogum yapiyorum ne bileyim. Sanirsin sezeryan normal dogum ne zaman olacagi bilinmez ki. Dogum olduktan sonra falan haber vermeliydik. Herkes de sabahtan geldi. Kac saat benle bir odada sanci çekişimi izledi
Yada arayıp napion diyenelre iyi çocuklar hasta diyorum direk kapılar kapaniyobebeği doktora götürdüm bugün soğuk algınlığı var dedi. Gözü enfeksiyon kapmış. Abisi parmagini bebeğin gözüne soktu kaç kere gözümün önünde kesin ondan oldu. Kötü değil ama gelmesen iki güne kotulesirdi dedi. Bende bunu tahmin ettiğim icin götürdüm bugün . Pazar günü nöbetçi doktor aricaktim yoksa. Göz damlası ventolin asist şurup. Largopen şurup verdi. Kan damlası aile hekimi verdi ama baslamadm dedim baslayabilirsin dedi. Hocam onun içinde paraben var siz bana başka yazın dedim güldü ferrum yazdı. Allah'tan oğlan tadını pek beğendi yalanip durdu senin Eymen nasıl oldu hastalığı tamamen atlattı dimi.
Kizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti
Kizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti
Benimki de aynisni yapıyor emzigi cikariyor parmagina takılı kaliyor. Elini agzina sokmaya çalışıyor olmuyor. Emzigi de geri takamiyor. Birazd uğraştıktan sonra çığlık
Poşet veriyoum eline oynuyor onunla dakikalarca
Dun maden suyu sisesine bakarak uyuyakaldi
Ilgisini neyin cekecegi belli olmuyor
Poseti veriyorum ama asla gözümü üstünden ayırmıyorum
Bir de sarki söyleyince sesi cikmiyor benimkinin
Şarkıyla poseti dene istersen
Hem dsuncesizler hem terbiyesizler ya
Halden de anlamaz olmus insanlar
Simdiden veriliyor muymus yoksa ilerleyen aylarda mi verilcekmis
Pirasanin suyu gaz yapmaz di mi
Kesinlikle çocuk üroloji uzmanıSünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?