2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti
Canım benim oğlumda 7 gün yapmadığı olmuştu sadece anne sütü ile besleniyor denemediğim şey kalmadı fitili erkek çocuğuna çok önermiyorlar ben çareyi ceyrek armut suyunda buldum . Yarimin yarisini rendeledim 5 6 çay kaşığı yapıyor ıcirdim 10 dakika sonra emzirdim ve hemen yaptı

Sünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi
40 ı çıktığın da yaptırdım canim doktoru eve getirdik evde yapıldı .uyusturduktan sonra 10 dakika sürmüyor bitti hemen daha sonra her alt değiştirmede pansumanini yaptik 4 5 gün e iyileşti hemen

Masallah

Benim de suni sanci ile normal dogum oldu. Aksamustu 4ü 4 geçe dogdu suni sanci berbat bisey ama

Kacta basladi dogum

9 saat sanci cektim. Uykum var ayri acliktan susuzluktan sancidan takatim kalmadi ayri

Kabus gibiydi bitse de yemek yiyip uyusam dedim. En son 9 ekimde rahat deliksiz bir uyku cekmistim

Biz de haftaya yaptirmayi dusunuyoruz

Pansuman icin ne sürülüyor

Uyuşukluk gectikten sonra illaki agri sizi olur bunun icin de ilac yaziyor mu fitil mi veriliyor yoksa

Kacta basladi dogum

9 saat sanci cektim. Uykum var ayri acliktan susuzluktan sancidan takatim kalmadi ayri

Kabus gibiydi bitse de yemek yiyip uyusam dedim. En son 9 ekimde rahat deliksiz bir uyku cekmistim

Ben de sabaha karsi 4bucukta hastaneye giris yaptim. Sabah 7de sanci vermeye basladilar. Ogleden sonra 1 gibi epidural takildi (hic fayda etmedi sifir etki) saat 3 gibi acilmam 7 cmye cikti. Yarim saat sonra 8 cm oldu. 4e ceyrek kala doguma girdim
4u 4 gece dogdu. Sancilari oglen 12den sonra yasadim. Artik saat ogleden sonra 2 3 oldugunda beni sezeryana alinnnn diye bagiriyordum bir de biz tum aileyi cagirdik. Halamlar teyzemler arkdaslarim. Ilk defa dogum yapiyorum ne bileyim. Sanirsin sezeryan normal dogum ne zaman olacagi bilinmez ki. Dogum olduktan sonra falan haber vermeliydik. Herkes de sabahtan geldi. Kac saat benle bir odada sanci çekişimi izledi

3aylik daha ek gıda veremem şuanda maalesef fitil yaptm

Dso ve sağlık bakanlığı bu konuda ayrılıyor biraz. :)
Uc ay iyidir bence. Ama yabancı kanallarda bı program vardı aşırı cimriler kadın tasarruf olsun diye çocuğu beş yaşında bile emziriyomus. Birde süt stoğu yapıyomus. Kadın üç sene sene daha bu sütler yeter süte para vermek zorunda kalmam diyodu

Biz de haftaya yaptirmayi dusunuyoruz

Pansuman icin ne sürülüyor

Uyuşukluk gectikten sonra illaki agri sizi olur bunun icin de ilac yaziyor mu fitil mi veriliyor yoksa
Evet canim 2 tane krem yazdı fitil yazdı birde fitili 1 defa kullandık sünnetten 4 saat sonra .anestol ve tremisin pomat birde patikon ile pansuman yaptik

3aylik daha ek gıda veremem şuanda maalesef fitil yaptm
Canım benim oğlum da küçüktü 11 ekim doğumlu mecbur kaldım verdim valla. Fitil erkek çocuklarında çok fazla önerilmiyor bazı erkekljk hormonlarını zedeliyormuş diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama çok fazla kullanmamanı öneririm canim yine sen bilirsin ama

Geçecek seninle çoğu durum aynı bu kadar olur.. Eymende kucak gülü.. Anca saat 2 gibi kahvalti yapabiliorm bende genelde.. Insallah geçecek fatma bugunlerde geçecek☺

Tatli ye ,yemene dikkat et stres yapma emzirmeyi birakma cogalir inslla

aslinda iyi gibi gozuken hicte iyi olmayan adetlerimiz var.. cocuk gorme hasta ziyareti (Ameliyat olan birini dusunun yatacak yatamiyor misafirden meyvesuyunu alan geliyor)

Çocuk gorme resmen kadinlarin cocugun besili olup olmadigini onaylamak için olan bişey..bi de süt kontrolü o olmazsa olmaz litfeyyn "sütün var mı?" bunun onaylanmasi lazim herkes tarafından

Ama bi yandan da böyle böyle sılayı rahim yapiyoruz.. Bu begenmedgmz adetlerde kalkarsa kimse kimseyi görmez.. Çok önemli bisey aslnda akraba ziyareti.. Simdi cocuk gorme ev gorme vsvs gibi seyere siginilarak yapiliyor.

Ben de kac kere yalvardim beni sezaryene alin diye hatirlamiyorum

Beni de herkes kapida

Üstünden cok zaman gecmedi ama cook guzel anilardi

Yav nelerden nem kapıyor bu bebisler yaa.. Benim kiz kardesim yerde emeklerken ne bulursa ağzına atiyordu.. Hatta bi kere bocegi indirecekti yetismeseydik bizim bebisler mi kof anlamiyorum..

Eymenin bronsitle ilgili biseyi kalmadi... Ara sira oksuruyo ama o eskiden de oluyodu normal yani.. Ama kakada kan vardi.. Bugun doktora gittik ya alerji yada yirtikdir dedi.. Ama ilk basta rota asisinin bagirsak dugumlemesi yaptgndan bahsetti kalbime biseyler oturdu o esnada bi daha dediginizin aksi bisey yapmicam dedim alerji için kontrol edicem artık.. Tursu yedim bu ara ondan olmus olabilir.. Tekrar denicem bakalm ne olcak.. Fito kremde surmeye baslicam.. Surebilirsin onu dedi.. Ayy doktordan yuzum gulmeye basladi ya sonunda kafam rahatladi.. Parayi basinca oluyo tabi

Kizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti

Bi de katilasinca canlari yaninca kaka yapmaya korkuyolar.. Sadece süt mu alıyor? Bende bi ara fitil verdim bayagi.. En son şırıngayla zeytinyagi verdim makattan oyle yaptı.. Mamaya da surekli katmaya basladm yağ.. Yapti yagla surekli.. Snra biraktim yag vermeyi yapcak mi diye.. Yapti bende daha vermedm..

Eline vermek icin dedi sanrm ek gida gibi degil..Gazini bilmiyorum da ben artik gazi dusunmuyorum.. Onume geleni de yiyorum.. Keşke en basindan yapsaymisim diyorum.. Hicbisey yemeden süt olur mu akil var mantik var aslnda.. Bi sekilde o gaz cikiyo bebekten ugrastiriyo bizi canlari yanio ama hayatta herseyin bi bedeli oluyo..

Sünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi
Kesinlikle çocuk üroloji uzmanı

Birinciyi 3 aylık ikinciyi 2 aylık yaptırdık. Ne kadar erken o kadar iyi.
Hangi yöntemle olursa kesinlikle köpük bardak kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…