2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar buzlugumda 2 tane sütüm var biti 31.10 biri 01.11 tarihli yani 3 ayi bi hafta gecti. Kullansam sıkıntı olur mu ki
Ben 3. ayin dolmasina 1 hfta kala kullandim son sütü.
Zaten cok az koymustum 3 poset mi ne vardi. Ara ara vermiştim. Sonuncusunu da 3 ay dolmadan verdim bitti

Sanırım ben vermezdim ya

Kizlar slm. Bikac gundur yazamadim. Belki yoklugumu farkeden de olmustur

Bizimki bariz atak haftasinda sanirim. 3 gundur hep mizmiz. Kucakta durmuyo, evi gezdiriyom susmuyor. Oyuncaklariyla 10 dk oynardi. Simdi 1 dk zor duruyor. Sıkılıyor gibi hep mizirdiyor. Hicbir sey kar etmiyor. Fenaliklar basti beni aşırı yorgunum. Ruhen ve bedenen. Beni inanilmaz yipratti bu atak şeysi. Vallahi bunaldim 3 gün 3 ay gibi gecti ya. Simdi annem uyutuyo ayaginda salliyor. Bir oh dedim ama hala devam etcek sanirim bu atak. Offf offfff

Benimkinin yavas yavas geciyor o halleri ya da ben alistim. Artik sinirlenmiyorum gerilmiyorum da ben sakin kalip icten sevkat gosterdikce yumusuyor galiba bu uşak ya da dediğim gibi ben alistim

Seninki kacinci haftada cnm. Ya da hangi tarihte dogdu benim 10 ekim dogumlu. 18.haftadayiz
Benimkide ne güzel 10 ekimde dogacak tı suyu bitmiş bendeki rahatlık da cabası cuma gunu son kontrole gitmedim kalabalık diye.. Salı akşama dogru gıttım. Benı carsamba sabah doguma geliyorsun suyu cok azalmış dedı... Ben hala 10.10 olsun diyorum hayır dıyor edımı aradım 9 unda Dr alcak. Dra söyle 10 unda alsın 9 unda duruşmam var. Dr bize bır guzel kızdı. Ne rahat karı kocasınız dedı.. Mıllet cocuk bulamıyor bunlarda gün begenmıyor.. Cocuk 4 kgyu gecmış su azalmış bunlar ne derdinde deyip benı kızdırma ararım aneztezıcoyı şimdi alırım doguma dedı... Yok yok dedım hemen o akşam hastane odasını süsledık son akıncakları aldık.

Aman Allah korusun. Saglikli olsun da 9 ekim olsun
Benim de 10.10 da ve 4ü 4 geçe dogdu

Bu arada atak haftasiyla ilgili yazdiklarim arada kaynamasin. Yorumlariniza ihtiyacim var. Suan annem geldigi icin gecici bir rahatladim ama stresliyim hala. Sizde de atak belirtileri var mi? Yoksa cocugun bir yerleri mi agriyor da bilemiyorum. Doktora da goturmek istemiyorum her yer salgin.

Sıcak oksijeni azaltiyomus o yüzden havalandirip serin tutmak lazımmış
Burnunu cekmek icin bi parmaginiusy damagina yapistir. Emsin. Bi kac kez boyle yapinca alisiyor. Benimki su an bekliyor serum sikinca cekmemi.
Denicem bunu teşekkürler

Aynı benim ki
Atak haftası olabilir canım benim ki 6 ekim de doğdu son 2 haftadır bi ıyiyiz bi kötü

Sünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi
Ben 3 bucuk aylikken yaptirdim. 14 haftalikti.
Özel klinikte yaptirdik biz. Eger izmirdeysen tavsiye ederim. Cok temiz ve sıkıntısız oldu bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…