2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Geçecek

Sünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi

Gecen bi profa goturduk biz doğuştan sunnetli diye.. 7 yasnda yaptirin dedi.. Yenidogan cocuk dunyaya alisma sureci pipisine yapilan bişeyi saldiri olarak algilio psikolojik olarak etkiliyo dedi.. Pipide de egrilik varmış.. 2 yasindan önce getirin bakalim ilerde cinsel hayatini etkilemesin dedi.

Geçecek seninle çoğu durum aynı bu kadar olur.. Eymende kucak gülü.. Anca saat 2 gibi kahvalti yapabiliorm bende genelde.. Insallah geçecek fatma bugunlerde geçecek☺

Canim o saatlerde kahvalti yaparsaniz sutunuz azalir. Yeme icme cok onemli. En gec 9 da kahvaltiyi yapmak gerek dikkat etmelisiniz.

Canim o saatlerde kahvalti yaparsaniz sutunuz azalir. Yeme icme cok onemli. En gec 9 da kahvaltiyi yapmak gerek dikkat etmelisiniz.

Eymen uyuyo 9da bende uyuyorum.. En gec 10bucukta kalkiyoruz ama önce eymen.. Eymeni yedir icir gezdir oyna saat oluyo 12 1 en gec 2de yedgimi hatirliorm bu ara.. Yaa bazen bende yiyim iceym diyorum pusete koyuyorum durmuyo yere koyuyorum mutfaga gidip hazirlarken aglio yalniz kalmak istemiyo.. Kucakta da hazirlayamiyorum.. Uyumasini bekliorm mecburen

9 larda 10.5 larda kalkmak... hayal gibi

Şaka bir yana sutun olsun ve devami gelsin istiyorsan Eymenin karnini doyurur doyurmaz kendininkini soyur berikkocum zaten oyle hizlandik ki hepimiz 5 dakikada hazirlayip kahvalti yapma potansiyeline sahibiz bence

Benim yontemim soyle Cenazemiz oldugu icin bu hafta annem yoktu. Bebegi besigine birakip donencesini actim. Kosturarak mutfaga gidip ocakta cay suyu koydum birde yumurta attim suya haslansin diye kahvaltiliklari cikardim. Sonra bebegin yanina dondum. Onu hazirladik yuzunu sildim ellerini sildim ustunu basini altini temizledim aldim anakicagiyla mutfaga tasidim. O karsimda durdu bende sandalyeden ona laf ata ata kahvaltimi yaptim. Mutfak penceresinden gunes giriyordu o da guneslenmis oldu biraz ara ara da bebek yatiyorken mutfaktan kosarak mandalina alip soydum yedim.
Kettle da su kaynatip bitki cayi yaptim sallama. Kosturarak. Cayimi aldim bebegin yanina gittim zeka kartlari gosterirken cayimi yudumladim.

uyuttugum siralarda da bulasik topladim odayi topladim kendim giyindim.

ogleyemegini de tabaga koyup
Mikrodalgaya attim bebegin yanina aldim tabagi gittim. Onu oyun halisina koydum yemegimi yaninda yedim.

evet ideal beslenme degil hep kostur kostur ama benim ki deyalniz kalamiyor. Yemegi inan nerede yedigimi bilmedim ama ac kalmadim kesinlikle.

belki senin daha cok isin oluyor benim kadar vaktin yoktur. Amauyurken en azindan bi cesit yemek yapip koy ya da sandvic yap koy hazir eline gelsin.

Eymen aglarken yapamiyorum.. Hic yalniz kalmak istemio yaa.. Arada atiyorum agzima biseylerde tutmuyo elbette onlar beni iyice açıldı bogazim.. Git gide kilo alcam galiba

Zaten uyuyunca ilk isim yemek yemek.. Digerleri sonra.. Valla ben beceremiyorum demekki.. Dur bakalim birazda kosturmali gideyim.. Ins eymen durur eskisi gibi sakinliği kalmadi yaa.. Surekli guldureyim surekli oyun oynasin masallar kitaplar.. Uyuyo yaa oyle yorgun oluyorum ki.. Büyüyünce naapcam acaba

Uyku düzeniniz nasıl peki kaçta yatıyor gece saat kaçta kalkıyorlar sabaha kadar kaç kere kalkıyor???
Bizim şöyle 2 3 hafta boyunca aralıksız 5 6 saat uyuyordu.
11 de uyuyor akşam, ondan önce ne yaptıysak da uyumadı asla. Günlerce uğraştım ama 11 görmeden derin uykuya yatmıyor. Son 3 4 gündür de 2 saate bir uyanıyor sabah 8.30 da tamamen uyanmış oluyor artık emzirsem bile uyumuyor bi daha.
Şu 3 4 gün yenidoğan günlerine döndüm 2 3 saatte bir uyan emzir..
Yeniden düzene girer m acaba ne yapmam lazım?

Valla ben artık ne desek boş diyorum çünkü 1 günleri 1 günlerini tutmuyor eserekli bu bebeler. Büyüyene kadar ite kaka idare edicez hepsinin ruh hali farklı çünkü

Hayır bende öyle bir çizgi yok canım

Kitap okurken mesela cay kahve ne bileyim seni keyiflendirecek bir sey ic. Sut icin en cok sivi lazim. Komposto suyu ic mesela. Bilmis gibi olmak istemiyorum sadece destek olmak amacim yanlis anlama. Oyun oynatirken bir yandan yemek ye. Ben agzim doluyken bile agucuk bebegime diyorum. Gece uyudun mu, ruya gordun mu? Ben gordum mesela deyip basliyorum yemek yerken konusmaya bir yandan.

Upuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlar ben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?

Sadece süt cnm şırınga yaptım ama gelmedi bizim süt alerjimiz var ben diyetdeyim sürekli karbonhidrat tüketmekten çocukda yapamaz oldu kaka

Upuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlar ben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?
Ben yiyorum. Benim çekindiğim sadece kurubaklagiller kaldı. Onlara da başladım yavaştan.

Evet gaz yapiyormus teyzem demisti ama herkese ayni etkiyi yapmiyor bir de artik bizim cok gaz problemimiz kalmadi Nohut fasulye yersem cosuyor sadece.

Cnm sana tavsiyem kakada kan olunca foto çek öyle göster doktora birdaha kan gelirse süt alerjisinden suphelen bizimki öyle 30gunlukken kan geldi alerji olduğu anlasildi

Kesinlikle çocuk üroloji uzmanı

Birinciyi 3 aylık ikinciyi 2 aylık yaptırdık. Ne kadar erken o kadar iyi.
Hangi yöntemle olursa kesinlikle köpük bardak kullanın.
Bizim üroloji doktoru köpük bardak koydurmadı. Büyük çocuklar için psikolojik olarak rahatlama sağlıyor sadece dedi. Bebeğe hiç gerek yok dedi. Çiş yapması normaldi. Ertesi gün ben yine de koyayım mikrop kapmasın diye düşündüm. Bu sefer de bardak olunca oğlum çiş yapmadı hiç sabaha kadar. Ne zaman bardağı aldım o zaman çişini yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…