2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim ki de öyle pusete koyunca ağlıyor. Uzaktan konuş, şarkılar söyle, kahvaltını da yap mutlaka. Birazcık ağlamasından birşey olmaz emin ol.

4 ayi bitecek ben daha 4 saat uyuduğunu bilmem.biz 2 saatte bir kalkip emenlerdeniz.
Upuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlar ben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?
Ben yiyorum hatta gece emzirme sonrası her seferinde kendimi mutfakta bulduğum için mandalina portakal ceviz fındık badem hangisi gözüme takılırsa onu yiyip yatıyorum.gun içinde de yediğim oluyor . sakınmayi bıraktım ben artik susam hariç yiyorum.

Berikko Eymen 9 ve sonrasi uyaniyorsa sen alarm kurup 8 de kalkip güzelde bir kahvalti yapabilirsin aslında.duzenli ve saglikli beslenme eşittir süt demek.ben bazen sabah erken kahvalti yapamıyorum balli bademli Mısır gevreği yiyorum sütte içmiş oluyorum kuruyemişte hatta icine elma armut muz ne varsa evde doğruyorum.hem lezzetli hem besleyici bir öğün hazirlamasida 5 dk.sabah böyle yediysem öğlen evde yemek yoksa 2 yumurta haşlayıp yogurt dokup yerim.valla yemek olmadan süt olmuyor ama boş yemekte değil besleyici olmaliki süt kaliteli olsun.
Aslinda sağlıklı beslenme zor iş degilde bazen tutulup pratik şeyleri unutuyoruz.

Canim benim kizimi anlatiyosun sanki. Yatirdigim an cani yanmiscasina agliyo. Butun gun kucagimda kollarim kopuyo. Muzik aciyorum hareketli muzikler o zaman biraz susuyo. En fazla 10 dakka yatiyor. Uykusu da yok. Uyutuyorum yarim saat bile uyumuyor. Uyanik olnca meme emmek istiyor ee buna sut mu dayanir. Benimde sutum azaldi. Eskiler biliyor bu isi ananem pekmezi sulandirip ic dedi. İctim aninda etki. Tabi bir de bol su icmeli..

Doçent bir çocuk doktoru ile konuştum. Kesinlikle ilk altı ay hatta bir yıl fitil öneriyorum oral alınan ilacın içindeki katkı maddesi cok fazla, bebek ilacı içerken tikanabilir riske gerek yok fitiliin hiçbir zararı yok dedi.
Hatta sünneti yapan çocuk üroloji doçenti de bana 10 dk boyunca fitil vermem gerektiğini, daha hızlı etki ettiğini çocuğun boşuna kimyasal almadığını yutma sorunu olmadığı için bebeklerde daha uygun olduğunu..... Uzun uzun anlattı. Zararı yok mu dedim, bazı şehir efsaneleri dolaşıyor ortada inanmayın, dedi.
Adam diyor ki 30 senedir tıp doktoruyum, üroloji uzmanıyım. 30 sene boyunca sünnetten hayatı risk yaşayan bir tane hastam olmadı ama maalesef sünnet sonrası ağrı kesici olarak şurup kullanırken çocuğun soluk borusuna kaçması sonrası hayatı risk yaşayan iki hastam oldu. Yaklaşık 10 yıldır da kesinlikle şurup kullandirmiyoum bebeklere, dedi.
Ben ilk oğlumda da ANAL DONEME GECMEDEN ONCE fitil kullandım. 1bucuk yaştan sonra zaten çocuk hoşlanmıyor. Yapılmıyor. Benim büyük alerjik oluğu için mecburdum. Şu an ikinciye de şurup yerine fitili tercih ediyorum. En az bir yasina kadar öyle kullanirim. Eğer hormonal bir sorun olacak olsa bunu eniyi çocuk üroloğu bilirdi.
P Platinus

Zaten fitil en iyisi cnm ateşi çıktığında bile hemen düşürüyor halk arasında söylentiye olabilir erkek çocuğumla çok oynamayın derler mecburuz fitil kullanmaya

Babamız virüs getirdi önce oğlum hastalandı günlerdir doktor doktor gezdik. Şuan antibiyotik ve ventolin kullanıyo. Ben hiç hastalabmazdim hafif kırgınlık olurdu ama malesef bende düştüm . Babamız göreve gitti biz perişan haldeyiz Allah dermansız dert vermesin buna da şükür ki başka sorunumuz yok diyorum

Dün doktora gittik. Ortopediye.
Bir taraf 63 bir taraf 65 çıktı. Her şey yolunda dedi. Hatta şaşırdı gelmemize. Bir aydır sünnetten dolayı çift bez dedim, onunla duzelmistir ama şu an sorun yok. Çift beze devam, 4 aylıkken kontrol edip emin olalım dedi

Çok geçmiş olsun. Var mı yanınızda destek olan biri.

Upuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlar ben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?
Ben yemiyorum, çok canım isterse çeyrek filan anca yerim.. lohusaykrn 3 tane yemiş sonra 1,5 gün çocuk ağlamıştı bir daha aman dedim

Yedm ben gaz maz yapmiyor

Kim uydurduysa mandalinanin ilk çıktığı zamanlar mahrum etti beni mandalinadan. Korka korka yedim. Hiç de ikinip tikanmadi benim bebek

Ye gitsn. Istersen saglma al kendini sabah ye. Gaz yaparsa da gundz ugrastirir gece degil

Ansiklopedi misin sen
Iyi ki paylaşıyorsun bunlari ilk cocugum cogu seyden haberm olmuyor. Bildiklerimin bazisi degismis falan.

Asidan sonra atesi cikinca calpol surup yerine de fitil veriliyor mu peki
Doktora fitil yazdirayim
Adini soylesen keşke

oglumun ayi dolarken hep pisik oluyor ya
4. Aya giriyoruz dordunce kez pisik oldu. Niye boyle anlamiyorum. Krem bez kendi yeme aliskanligim... hicbirini degistirmedim.

Yeni ayin dolmasina az zamn kala mutlaka pisik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…