- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Benim ki de öyle pusete koyunca ağlıyor. Uzaktan konuş, şarkılar söyle, kahvaltını da yap mutlaka. Birazcık ağlamasından birşey olmaz emin ol.Eymen uyuyo 9da bende uyuyorum.. En gec 10bucukta kalkiyoruz ama önce eymen.. Eymeni yedir icir gezdir oyna saat oluyo 12 1 en gec 2de yedgimi hatirliorm bu ara.. Yaa bazen bende yiyim iceym diyorum pusete koyuyorum durmuyo yere koyuyorum mutfaga gidip hazirlarken aglio yalniz kalmak istemiyo.. Kucakta da hazirlayamiyorum.. Uyumasini bekliorm mecburen
4 ayi bitecek ben daha 4 saat uyuduğunu bilmem.biz 2 saatte bir kalkip emenlerdeniz.Uyku düzeniniz nasıl peki kaçta yatıyor gece saat kaçta kalkıyorlar sabaha kadar kaç kere kalkıyor???
Bizim şöyle 2 3 hafta boyunca aralıksız 5 6 saat uyuyordu.
11 de uyuyor akşam, ondan önce ne yaptıysak da uyumadı asla. Günlerce uğraştım ama 11 görmeden derin uykuya yatmıyor. Son 3 4 gündür de 2 saate bir uyanıyor sabah 8.30 da tamamen uyanmış oluyor artık emzirsem bile uyumuyor bi daha.
Şu 3 4 gün yenidoğan günlerine döndüm2 3 saatte bir uyan emzir..
Yeniden düzene girer m acaba ne yapmam lazım?
Ben yiyorum hatta gece emzirme sonrası her seferinde kendimi mutfakta bulduğum için mandalina portakal ceviz fındık badem hangisi gözüme takılırsa onu yiyip yatıyorum.gun içinde de yediğim oluyor . sakınmayi bıraktım ben artik susam hariç yiyorum.Upuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlarben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?
Canim benim kizimi anlatiyosun sanki. Yatirdigim an cani yanmiscasina agliyo. Butun gun kucagimda kollarim kopuyo. Muzik aciyorum hareketli muzikler o zaman biraz susuyo. En fazla 10 dakka yatiyor. Uykusu da yok. Uyutuyorum yarim saat bile uyumuyor. Uyanik olnca meme emmek istiyor ee buna sut mu dayanir. Benimde sutum azaldi. Eskiler biliyor bu isi ananem pekmezi sulandirip ic dedi. İctim aninda etki. Tabi bir de bol su icmeli..Ya bide benim esim 5 haftadir gorevde burda yok. Sabahtan beri daha simdi bi lokma bisey yicem dusunyirmiligim apselemis bogazim sis tum kemiklerim agryo cinarla ilgilenmekte degil problem poposu yere degecej oldugu anda basiyo cigligi surekli kucagimda da kol bel kalmadi. Bogaz agrisindan iki gundur suda icemiyorum resmen sutum azaldi sag mememi de cinar tutmuyo zaten sagmaya da vaktim olmuyo sutum kesilecek diye korkuyorum Nezaman duzelcek ya merakla bekliyorum. Surekli zorlasiyo hayat
Upuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlarben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?
Doçent bir çocuk doktoru ile konuştum. Kesinlikle ilk altı ay hatta bir yıl fitil öneriyorum oral alınan ilacın içindeki katkı maddesi cok fazla, bebek ilacı içerken tikanabilir riske gerek yok fitiliin hiçbir zararı yok dedi.Canım benim oğlum da küçüktü 11 ekim doğumlu mecbur kaldım verdim valla. Fitil erkek çocuklarında çok fazla önerilmiyor bazı erkekljk hormonlarını zedeliyormuş diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama çok fazla kullanmamanı öneririm canim yine sen bilirsin ama
Canım endişelenme. Gliserin de zeytinyağı enjekte etmek gibi. İçin rahat olsun sorun olmaz o fitil.3aylik daha ek gıda veremem şuanda maalesef fitil yaptm
Sağol cnm erkek çocuğu ya makatdan birşey yapmak istemiyorum bu ay kontrolü var gasterondoloji de soyliycem bakalım ne diycek senin bebis nasilCanım endişelenme. Gliserin de zeytinyağı enjekte etmek gibi. İçin rahat olsun sorun olmaz o fitil.
Zaten fitil en iyisi cnm ateşi çıktığında bile hemen düşürüyor halk arasında söylentiye olabilir erkek çocuğumla çok oynamayın derler mecburuz fitil kullanmayaDoçent bir çocuk doktoru ile konuştum. Kesinlikle ilk altı ay hatta bir yıl fitil öneriyorum oral alınan ilacın içindeki katkı maddesi cok fazla, bebek ilacı içerken tikanabilir riske gerek yok fitiliin hiçbir zararı yok dedi.
Hatta sünneti yapan çocuk üroloji doçenti de bana 10 dk boyunca fitil vermem gerektiğini, daha hızlı etki ettiğini çocuğun boşuna kimyasal almadığını yutma sorunu olmadığı için bebeklerde daha uygun olduğunu..... Uzun uzun anlattı. Zararı yok mu dedim, bazı şehir efsaneleri dolaşıyor ortada inanmayın, dedi.
Adam diyor ki 30 senedir tıp doktoruyum, üroloji uzmanıyım. 30 sene boyunca sünnetten hayatı risk yaşayan bir tane hastam olmadı ama maalesef sünnet sonrası ağrı kesici olarak şurup kullanırken çocuğun soluk borusuna kaçması sonrası hayatı risk yaşayan iki hastam oldu. Yaklaşık 10 yıldır da kesinlikle şurup kullandirmiyoum bebeklere, dedi.
Ben ilk oğlumda da ANAL DONEME GECMEDEN ONCE fitil kullandım. 1bucuk yaştan sonra zaten çocuk hoşlanmıyor. Yapılmıyor. Benim büyük alerjik oluğu için mecburdum. Şu an ikinciye de şurup yerine fitili tercih ediyorum. En az bir yasina kadar öyle kullanirim. Eğer hormonal bir sorun olacak olsa bunu eniyi çocuk üroloğu bilirdi.
P Platinus
çok şükür iyiyiz canım. Bexsero epey sarstı 24 saat boyunca ama geçti. Kalça da iyiymişSağol cnm erkek çocuğu ya makatdan birşey yapmak istemiyorum bu ay kontrolü var gasterondoloji de soyliycem bakalım ne diycek senin bebis nasil
Çok geçmiş olsun. Var mı yanınızda destek olan biri.Babamız virüs getirdi önce oğlum hastalandı günlerdir doktor doktor gezdik. Şuan antibiyotik ve ventolin kullanıyo. Ben hiç hastalabmazdim hafif kırgınlık olurdu ama malesef bende düştüm . Babamız göreve gitti biz perişan haldeyizAllah dermansız dert vermesin buna da şükür ki başka sorunumuz yok diyorum
Ben yemiyorum, çok canım isterse çeyrek filan anca yerim.. lohusaykrn 3 tane yemiş sonra 1,5 gün çocuk ağlamıştı bir daha aman dedimUpuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlarben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?
Yedm ben gaz maz yapmiyorUpuzun yazıda takıldığım tek yer; mandalina yiyor musunuz kızlarben hiç yemedim gaz yapıyor diye , bu bilgi nerden kalmışsa aklımda ağzıma sürmedim valla ne mandalina ne portakal. Herkes yiyor mu ?
Doçent bir çocuk doktoru ile konuştum. Kesinlikle ilk altı ay hatta bir yıl fitil öneriyorum oral alınan ilacın içindeki katkı maddesi cok fazla, bebek ilacı içerken tikanabilir riske gerek yok fitiliin hiçbir zararı yok dedi.
Hatta sünneti yapan çocuk üroloji doçenti de bana 10 dk boyunca fitil vermem gerektiğini, daha hızlı etki ettiğini çocuğun boşuna kimyasal almadığını yutma sorunu olmadığı için bebeklerde daha uygun olduğunu..... Uzun uzun anlattı. Zararı yok mu dedim, bazı şehir efsaneleri dolaşıyor ortada inanmayın, dedi.
Adam diyor ki 30 senedir tıp doktoruyum, üroloji uzmanıyım. 30 sene boyunca sünnetten hayatı risk yaşayan bir tane hastam olmadı ama maalesef sünnet sonrası ağrı kesici olarak şurup kullanırken çocuğun soluk borusuna kaçması sonrası hayatı risk yaşayan iki hastam oldu. Yaklaşık 10 yıldır da kesinlikle şurup kullandirmiyoum bebeklere, dedi.
Ben ilk oğlumda da ANAL DONEME GECMEDEN ONCE fitil kullandım. 1bucuk yaştan sonra zaten çocuk hoşlanmıyor. Yapılmıyor. Benim büyük alerjik oluğu için mecburdum. Şu an ikinciye de şurup yerine fitili tercih ediyorum. En az bir yasina kadar öyle kullanirim. Eğer hormonal bir sorun olacak olsa bunu eniyi çocuk üroloğu bilirdi.
P Platinus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?