2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aksam gelio bu cocugun nesi var demezler mi bi de herseyi hazir çocuğu iki saat sevsem bende derim aynısını.. Bütün gun onunla oyna ilgilensene..ben yemek yiyemiyorum yeri gelio onunla vakit gecirmekten hey yavrum heyyy
Ya bide benim esim 5 haftadir gorevde burda yok. Sabahtan beri daha simdi bi lokma bisey yicem dusun yirmiligim apselemis bogazim sis tum kemiklerim agryo cinarla ilgilenmekte degil problem poposu yere degecej oldugu anda basiyo cigligi surekli kucagimda da kol bel kalmadi. Bogaz agrisindan iki gundur suda icemiyorum resmen sutum azaldi sag mememi de cinar tutmuyo zaten sagmaya da vaktim olmuyo sutum kesilecek diye korkuyorum Nezaman duzelcek ya merakla bekliyorum. Surekli zorlasiyo hayat

Burnunu cekmek icin bi parmaginiusy damagina yapistir. Emsin. Bi kac kez boyle yapinca alisiyor. Benimki su an bekliyor serum sikinca cekmemi.

Bazi cografyalarda ek gida yok ilk iki sene sadece anne sutu.

Resmen 1 haftada sütüm gitti.Tek memeden 150 cc ye yakin cikarirken simdi 30 cikmiyor.Cok uzgunum
Tatli ye ,yemene dikkat et stres yapma emzirmeyi birakma cogalir inslla
aslinda iyi gibi gozuken hicte iyi olmayan adetlerimiz var.. cocuk gorme hasta ziyareti (Ameliyat olan birini dusunun yatacak yatamiyor misafirden meyvesuyunu alan geliyor)

Kafa rahat olmali yaa.. Bende çoğu yazana cvp vermiorm. Gec cvp veriorm yada
Yada arayıp napion diyenelre iyi çocuklar hasta diyorum direk kapılar kapaniyo bebeği doktora götürdüm bugün soğuk algınlığı var dedi. Gözü enfeksiyon kapmış. Abisi parmagini bebeğin gözüne soktu kaç kere gözümün önünde kesin ondan oldu. Kötü değil ama gelmesen iki güne kotulesirdi dedi. Bende bunu tahmin ettiğim icin götürdüm bugün . Pazar günü nöbetçi doktor aricaktim yoksa. Göz damlası ventolin asist şurup. Largopen şurup verdi. Kan damlası aile hekimi verdi ama baslamadm dedim baslayabilirsin dedi. Hocam onun içinde paraben var siz bana başka yazın dedim güldü ferrum yazdı. Allah'tan oğlan tadını pek beğendi yalanip durdu senin Eymen nasıl oldu hastalığı tamamen atlattı dimi.

Bu ziyaretlerin amacı yük almak olmalıyken yük olmaya döndü ...
Sonra ilişkiler kopuyor. Herkes iyice kendi kabuğunda yaşar oldu çünkğ her şey gösteriş her şey yeme içme oldu. Bu da herkesin omzuna yük bindirdi.
Kimse iyilik peşinde koşmuyor artık ben kendimi de tenzih etmiyorum...

Zor gerçekten eşiniz yoksa tekmi kalıyorsunuz Allah yardımcınız olsun çok doktoru bana paletesi onerde sürekli bebek kucagimda ve tosun gibi maşallah anlamasin sen ama belin boynun zarar goruru dedi tabi nerde paletes yapacak hal

Tatli ye ,yemene dikkat et stres yapma emzirmeyi birakma cogalir inslla

aslinda iyi gibi gozuken hicte iyi olmayan adetlerimiz var.. cocuk gorme hasta ziyareti (Ameliyat olan birini dusunun yatacak yatamiyor misafirden meyvesuyunu alan geliyor)
İnsan zor zamanlarında insan görmek istiyor bunu 3 ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum. Moralmen çöküntü yaşıyorsun. Ama biz yine usul bilmediğimiz için ev oturmasına döndürüyoruz ziyaretleri. Gelen 10dakika otursa hasta da iyi olacak giden de yük olmamış olacak

Kizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti
Canm enjektorun iğne kısmını atıp iki CC zeyti yağı çektim içine sonra oğlumun poposuna sıktım . Onbeş dakikaya yaptı kakayi beş gün üstüne . İlk bebeğimde yaşamıştık bunu. Sabun dahi denedik olmadı bide çok ağlattı sabun. Ama yağ hiç aglatmadi . Dene istersen

Aynen canm biz geçen sene tatil köyüne gittik. Surkeli yemek bulaşık fenalik geldi bana. Çocuk var ev temiz olsun . Falan. Yok dedim tövbe. Geçen sene üç hafta tatil yaptık ama yorgunluktan canm çıktı. Bu sene olursa beş yıldızlı otel tatili istiyorum açık büfe. Yoksa evde otururum daha iyi. Bı hafta gitsem öpüp basima koyarım. Tatil dinlenmek için.

Hemen yapayım ozaman sonucu yazarim

Vajinal.dogum yapanlara sormak istedigim bir sey var

Sizin de karninizin en alt kisminda bir cizgi var mi

Sanki sezeryen kesigi gibi yatay bi çizgi. Dik durunca görünüyor. Derimi gerdirince gidiyor

Kilo aldim hamilelikte karnimin derisi gerildi diye mi oyle oldu acaba. Sarkmış galiba

Böyle olan var mi

Kizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti

Ise yarar mi bilmiyorum ama. Benim oglum bir gun yapamasin ikinip duruyor uyku uyumuyor ben de birkac cay kasigi su veriyorum birkac dk icnde yapıyor

Karnın şu an toparlandı mi? Sarkiksa o görüntü çok normal.

Benimki de aynisni yapıyor emzigi cikariyor parmagina takılı kaliyor. Elini agzina sokmaya çalışıyor olmuyor. Emzigi de geri takamiyor. Birazd uğraştıktan sonra çığlık

Poşet veriyoum eline oynuyor onunla dakikalarca

Dun maden suyu sisesine bakarak uyuyakaldi

Ilgisini neyin cekecegi belli olmuyor

Poseti veriyorum ama asla gözümü üstünden ayırmıyorum

Bir de sarki söyleyince sesi cikmiyor benimkinin

Şarkıyla poseti dene istersen

Hem dsuncesizler hem terbiyesizler ya
Halden de anlamaz olmus insanlar

Doktor bugun pirasa yada soğan dedi

Simdiden veriliyor muymus yoksa ilerleyen aylarda mi verilcekmis

Pirasanin suyu gaz yapmaz di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…