Ben bebekli annelere zahmet vermek hiç istemem. Elim kolum dolu giderim. En iyisi teli sessize almak.
Ya bide benim esim 5 haftadir gorevde burda yok. Sabahtan beri daha simdi bi lokma bisey yicem dusunAksam gelio bu cocugun nesi var demezler mi bi deherseyi hazir çocuğu iki saat sevsem bende derim aynısını.. Bütün gun onunla oyna ilgilensene..ben yemek yiyemiyorum yeri gelio onunla vakit gecirmekten hey yavrum heyyy
Burnunu cekmek icin bi parmaginiusy damagina yapistir. Emsin. Bi kac kez boyle yapinca alisiyor. Benimki su an bekliyor serum sikinca cekmemi.Canım gece bile nerdeyse yarı oturur pozisyonda yatırıyorum uyuyamıyo. Nöbet tutuyorum. Bugün yine doktora gittik antibiyotik ve ventolinin surubunu verdi. Burnuna sürekli serum fizyolojik sıkıyorum ama kesinlikle cektirmiyo . Zar zor onu sıkıyorum.
Bu arada Dr çocuğunuzun bronşit olmasını istemiyorsanız ev 22-23 derece olsun kalın giydirin eğer içiniz rahat etmiyorsa ama kesinlikle serin olsun . Bronşlar sıcak havada daralıyor ve çocuklar tıkanıyo dedi.
Benim evi bi görsen sanki 10 tane çocuğum var. Derleme toplama hak getire. Çocukta hasta , eşim de hasta . Zar zor yemek yapıyorum bazen eşim yapıyo. Karnımız doysun yeter modundayiz
Bazi cografyalarda ek gida yok ilk iki sene sadece anne sutu.O aydan snra ek gidaya gecilmesinin sebebi bu bence.. Artık bünye o kadar süt üretemiyor..biseyler oluyo ki ek gida diye bisey var.. Ne kadar sutu bol da olsa birinin demekki ek gidaya gecilmesk için bi sey oluyo gibime gelio.. Sutu bolsa belki besleyiciligi düşüyor vsvs.. Yoksa niye antibiyotik denilen şeyi tek haliyle vermeye devam etmeyelim ki..
Tatli ye ,yemene dikkat et stres yapma emzirmeyi birakma cogalir insllaResmen 1 haftada sütüm gitti.Tek memeden 150 cc ye yakin cikarirken simdi 30 cikmiyor.Cok uzgunum
aslinda iyi gibi gozuken hicte iyi olmayan adetlerimiz var.. cocuk gorme hasta ziyareti (Ameliyat olan birini dusunun yatacak yatamiyor misafirden meyvesuyunu alan geliyor)Bu silsileyi biri baslatmis olmalionu bulmamiz lazim.. O kişi cocuklu evlere misafirlige giderek zahmet veriyor sonra zahmet ceken anneler de digerlerine de ben giderim otururum yerim icerim mantığıyla gidiyor.. Yeni dogum yapmış annelerin yükü artıyor
Yada arayıp napion diyenelre iyi çocuklar hasta diyorum direk kapılar kapaniyoKafa rahat olmali yaa.. Bende çoğu yazana cvp vermiorm. Gec cvp veriorm yada
Bu ziyaretlerin amacı yük almak olmalıyken yük olmaya döndü ...Bir de hem gelıp hem dedikodumu da yapan var. Ben bu bebek de bırsey yapıp Kendımı yprmayacagıma siz vermıs tum ve gelen herkese baklava ya da kurpasta İkram ettim... Bır densiz o kadar bebek görmeye gittik koya koya baklava koydu 3 sıkım demiş. Ben de dedım söyleyin ona ne getirdiyse hedıye ben 5 katı fazlasını ona alıp verecegım.mevlutte pide baklava dagıtım birı AA yaprak da sarayın dedı ben de sen sarıp bu kadın lohusa deyip getirseydin ne hayra gecerdi dedim.. O yuzden en güzeli gitmemek gitmeyince kımse de gelmiyor
Zor gerçekten eşiniz yoksa tekmi kalıyorsunuz Allah yardımcınız olsun çok doktoru bana paletesi onerde sürekli bebek kucagimda ve tosun gibi maşallah anlamasin sen ama belin boynun zarar goruru dedi tabi nerde paletes yapacak halYa bide benim esim 5 haftadir gorevde burda yok. Sabahtan beri daha simdi bi lokma bisey yicem dusunyirmiligim apselemis bogazim sis tum kemiklerim agryo cinarla ilgilenmekte degil problem poposu yere degecej oldugu anda basiyo cigligi surekli kucagimda da kol bel kalmadi. Bogaz agrisindan iki gundur suda icemiyorum resmen sutum azaldi sag mememi de cinar tutmuyo zaten sagmaya da vaktim olmuyo sutum kesilecek diye korkuyorum Nezaman duzelcek ya merakla bekliyorum. Surekli zorlasiyo hayat
İnsan zor zamanlarında insan görmek istiyor bunu 3 ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum. Moralmen çöküntü yaşıyorsun. Ama biz yine usul bilmediğimiz için ev oturmasına döndürüyoruz ziyaretleri. Gelen 10dakika otursa hasta da iyi olacak giden de yük olmamış olacakTatli ye ,yemene dikkat et stres yapma emzirmeyi birakma cogalir inslla
aslinda iyi gibi gozuken hicte iyi olmayan adetlerimiz var.. cocuk gorme hasta ziyareti (Ameliyat olan birini dusunun yatacak yatamiyor misafirden meyvesuyunu alan geliyor)
Canm enjektorun iğne kısmını atıp iki CC zeyti yağı çektim içine sonra oğlumun poposuna sıktım . Onbeş dakikaya yaptı kakayi beş gün üstüne . İlk bebeğimde yaşamıştık bunu. Sabun dahi denedik olmadı bide çok ağlattı sabun. Ama yağ hiç aglatmadi . Dene istersenKizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti
Aynen canm biz geçen sene tatil köyüne gittik. Surkeli yemek bulaşık fenalik geldi bana. Çocuk var ev temiz olsun . Falan. Yok dedim tövbe. Geçen sene üç hafta tatil yaptık ama yorgunluktan canm çıktı. Bu sene olursa beş yıldızlı otel tatili istiyorum açık büfe. Yoksa evde otururum daha iyi. Bı hafta gitsem öpüp basima koyarım. Tatil dinlenmek için.Annemlerin de kayınvalıdeler inde yazlıgı var ama gitmeyeceğim bastan eşime söyledim 3 cocukla asla gitmem.. Ne kadar anne kayınvalıde de olsa zaten benimkiler benı nıye ıstıyo cocuklar var dıye yemek yapılıyor.. Ben de coxukluyum dıye rahat edemiyorum hergun elımde supurge, alıyom elime hortumu bahceyı yıkıyorum. Sabahtan yazlıgı sil süpür ama bu yaz asla gitmem. Gecen yaz hamıleyım dıye gitmedim cunku kendileri dediler aaayy kızım hamıle zor olur gelme Bız cocukların pesınden koşamayız. Bu yıl da hizmet edemem ztwn tam 9 ya da 10 aylık emekleme yurume zamanları.. Eşime 1 hafta tatile gideriz yeter dedım. O da tamam dedi... 3 cocukla anca bızı otel paklar dedi. Bıraz para tutalımda uygun kucuk bır yazlık apartman dairesi de olsa alalım dedı. Bundan sonra 3 cocukla otlel de zor olur dedı.
Hemen yapayım ozaman sonucu yazarimCanm enjektorun iğne kısmını atıp iki CC zeyti yağı çektim içine sonra oğlumun poposuna sıktım . Onbeş dakikaya yaptı kakayi beş gün üstüne . İlk bebeğimde yaşamıştık bunu. Sabun dahi denedik olmadı bide çok ağlattı sabun. Ama yağ hiç aglatmadi . Dene istersen
Kizlar oğlum 5gundur kaka yapmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum fitil haric 2defa fitille yaptı alismamasi gerek zeytin yağı da veriyorum ama yok inat etti
Karnın şu an toparlandı mi? Sarkiksa o görüntü çok normal.Vajinal.dogum yapanlara sormak istedigim bir sey var
Sizin de karninizin en alt kisminda bir cizgi var mi
Sanki sezeryen kesigi gibi yatay bi çizgi. Dik durunca görünüyor. Derimi gerdirince gidiyor
Kilo aldim hamilelikte karnimin derisi gerildi diye mi oyle oldu acaba. Sarkmış galiba
Böyle olan var mi
Emzik alan bebek iyimi kötümü bu ara onu sorgular oldum.emzigi yakalayip çıkartıyor sonra sokmaya çalışıyor olmuyor yumruğunu ağzına sokuyor parmaklar ile migdesini bulandirip kusuyor.emzigi cikarttim diye ağlıyor.bu ara kollarını baglasamda uyusa diye hainplanlar içindeyim
Kizlar ya bebegimi uyanikken oyalamakta cok zorlanyorm. Butun etkinlikler oyuncaklar filan toplam max 30 dk sürüyor kucakta tasimakta cok zorlaniyorum zaten bel boyun sirt prob olan bi insanim. Yatmaktan nefret ediyooturmak icin de erken napcam ben. Bide tekim cizgifilm izletesim geliyo valla
Anakucagina bebek arabsina kesinlikle yatmiyo oyun halısı 3-5 dk ancak donenceden de skldi kitaplar hışırtılı aldim oda 3-5 dk yüzüstü yatir 3-5 dk geri kalan zamanda napcam ben
Bir de hem gelıp hem dedikodumu da yapan var. Ben bu bebek de bırsey yapıp Kendımı yprmayacagıma siz vermıs tum ve gelen herkese baklava ya da kurpasta İkram ettim... Bır densiz o kadar bebek görmeye gittik koya koya baklava koydu 3 sıkım demiş. Ben de dedım söyleyin ona ne getirdiyse hedıye ben 5 katı fazlasını ona alıp verecegım.mevlutte pide baklava dagıtım birı AA yaprak da sarayın dedı ben de sen sarıp bu kadın lohusa deyip getirseydin ne hayra gecerdi dedim.. O yuzden en güzeli gitmemek gitmeyince kımse de gelmiyor
Doktor bugun pirasa yada soğan dedi
Hala gobegim var ama oyle kocaman degil ne bileyim sarkiklik bence o. Gerdirince gittigine göreKarnın şu an toparlandı mi? Sarkiksa o görüntü çok normal.
Vallah su da vercem şimdi yapmadığım şey kalmadı sadece beni emiyor mama versem o yaptı diycekIse yarar mi bilmiyorum ama. Benim oglum bir gun yapamasin ikinip duruyor uyku uyumuyor ben de birkac cay kasigi su veriyorum birkac dk icnde yapıyor
Hahaha benim ikinci çocuk. Göz zevki mevki kalmadı bende. Doğumdan sonra zayıflayıp geri aldım yaHala gobegim var ama oyle kocaman degil ne bileyim sarkiklik bence o. Gerdirince gittigine göre
Fotograf atardim ama bu kötü görüntüyle göz zevkinizi bozmak.istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?