2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
oglumun ayi dolarken hep pisik oluyor ya
4. Aya giriyoruz dordunce kez pisik oldu. Niye boyle anlamiyorum. Krem bez kendi yeme aliskanligim... hicbirini degistirmedim.

Yeni ayin dolmasina az zamn kala mutlaka pisik oluyor
Senin yediğin mandalina, portakal da pişik yapar bebeğine, dikkat et bakalım yediklerine ondan kaynaklı mı

Devlete hiç gitmiyorum ben . Çünkü aşırı kalabalık. Daha çok hastalık kapicaz diye ödüm patlio. Ozelde en azından en fazla bı saat bekliom . Ayın yirmisinde ikinci rota var bizim. Aile hekiminde vurdurucam. Çünkü o tarihte kontorol suresini aşmış olucam. Rota 280 bide muyaene yüz TL vermiyim dedim. Eymen kabızlık problemi oldumu hiç çatlak genelde ondan olur.

Evet bexserodan sonra calpol yerine verdik biz. Calpolun muadili. İçinde tatlandırıcı boya vs yok. Sadece eriyen kısım.var o da dışkı ile atiliyormus. İlacın içindeki etken madde parasetamol. Böylelikle parasetamol dışındaki maddeler vucuda alınmamış oluyormuş.

Cok sukur rint.Ikisi de cok iyi.3 gunde 1 kontrolleri var.Dun doktor 100 uzerinden 100 veriyorum demis.Cok mutlu abim.1 bucuk sene sonra idrara cikabiliyo diye seviniyor.Tek risk enfeksiyon.Ondan da koruyabilirse kendini her sey tam olacak insallah.
Allah'a şükürler olsun canım. İnşallah enfeksiyon da olmaz da hayırlısıyla atlatirlar. Çok sevindim. Maşallah.

4 5 gun ağlayıp huzursuz oluyor mu çocuk? Korkuyorum ve beni ne bekliyor bilmiyorum

Bende tam tersi büyükken bilecek görecek de psikolojik etkilenecek diye korkuyorum.. smdi belki ağlayacak ama hiç hatırlamayacak bile.. 2-4 yaş arası da kesinlikle önerilmiyor çocuk çok hareketli oluyor diye biliyorum

Yani olup bitiyo mu küçükken daha rahat diye okuyorum hep.. kaç gün huzursuz oldu ağladı
Huzursuz olmadı öyle. Bir yapılırken huzursuzlanıp ağladı, odadan çıktığımız an gülmeye başladı ilk çişini yaparken ağladı biraz sonra bir daha ağlamadı,huzursuz da olmadı.

Büyük oğlumu yaptırmamıştım bebekken, şimdi 5 yaşında öyle pişmanım ki. Nasıl olacak kara kara düşünüyorum. Çünkü aklı yeten çocuğu oraya yatırıp yaptırmak çok zor. Kendini kurbanlık koyun gibi hissedecek

Paranız s fitil cnm eczaneden al yazdirmana gerek yok ateş düşürücü

Kizlar böylebir açıklama okudum ve kan ilacı kullanmamaya karar verdim
Halihazırda piyasadaki Sağlık Bakanlığı onaylı oral demir damlalarının büyük kısmının yardımcı madde olarak paraben içerdiğini, sadece 2 değerlilikli bir damla da paraben olmadığını, paraben içermeyen diğer ürünlerin Sağlık Bakanlığı'ndan ilaç ruhsatına değil Tarım Bakanlığı'ndan gıda takviyesi ruhsatına sahip olduğunu" bildiren Sağlık Bakanlığı'nın son tahlilde söylediği şu:

"TİTCK Beşeri Tıbbi Ürün Klinik Değerlendirme Komisyonu'nca yapılan değerlendirmede "bebeklerde ve çocuklarda demir desteğinin yarar beklentisi paraben ve bütil hidroksianisolün zarar beklentisinden yüksek olduğu" ifade edilmiştir."

Kızlar instada bi emzirme danışmanı storysinde paylaşmış. Bilginize
Ben sağdıktan sonra 15 dk sonra buzluga atarım 6 ay ıcınde kullanırım. 3 cocuk ta da böyle yaptım hıcbırsey olmadı ama buzdolabının ıyı olması gerek. Çözdürdükten sonra hemen 2 saat ıcınde tükettim asla tekrar sonra ıcırmedim.

Kan ilacı kullanmayıp ne ile telafi edeceksin kan ihtiyacını, beyin gelişiminden, kalp gelişimine kadar gerekli

Bugun ilk defa birbirlerini farkettiler.10 dakika kadar birbirlerine dönük durup cıvıldadılar ,birbirlerinin ellerini emmeye calistilar.❣❣
Ayy ne kadar güzel eşimin de ikiz kardeşi var, ne olursa olsun asla birbirlerine kıyamazlar bambaşka bir bağ var aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…