2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen ağlamaktan helak oluyor bizim ki de. Erkek kardeşimin araya paravan koymuşlardı, sünnet edeceğini söylememişti doktor. Bitince haberi oldu. Doktor ile konusup öyle mi yapsam ki diyorum. Yoksa tutmanın imkanı yok. Senin dediğin de çok mantıklı geldi bana.

Bende bende. Seninle bizim çocuklar yaşıt. Bende kız istiom belki bikac sene sonra burda kızım oldu diye paylaşırız
İnşallah canım aynı döneme denk gelir belki yine bu sefer arayı çok açmam diye düşünüyorum eğer düşünürsem iki-üç sene sonra falan olur

İnşallah canım aynı döneme denk gelir belki yine bu sefer arayı çok açmam diye düşünüyorum eğer düşünürsem iki-üç sene sonra falan olur
Bende şöyle diyorum şimdi anaokuluna başladı ya. İki sene sonra ilkokul baslicak. Eğer okulda beni çok yormazsa o zaman bebek iki yaşından sonra korunmayiz. Bakalım nasip. Büyüğü altı yaşında sünnet yaotircaz inşallah. Bebek iki yaşında olcak o zaman ikisine bir sünnet mevludu yaparım inşallah.

Ay ne guzel ya hic ayrilmamislar birbirlerinden.Insallah benim oglanlar da boyle olsunlar.Bi alt komsumuz vardi.Ikiz oglandi onlar da .Yas 17 ydi.Aman Allahim.Evde 3. Dunya savasi cikiyodu hergun.Deli gibi kavga ederlerdi.Umarim oyle olmazlar.

Valla.miracle kiz bende de icimde kaldi.14.haftada ultrasonda biri kiz deyince pek bi sevinmistim.Ertesi hafta 2 pipi gorunce hevesim daha artmadi degil Esime diyorum 3- 4 sene sonra bi tane kız patlatalim mi diye sanki kesin de bilmiyodum valla tup bebekle cinsiyetin tercih edilebildigini.Bizim oturdugumuz sitede heryer ikiz kayniyo.Kat komsumuzun var.Karsi blokta heryerde.Esimle hep ikiz olsun istedik bizde.Doktor, kese gayet iyi hatta keseler dedigi anı o yuzden hic unutamam.

Valla senin isin zor ama iki tane birden aradan cikardin. Direkt 2 cocuklu oldun belki de birden zorlugu cekip sonra rahatlamak mi iyisi

Allah bilir kesinlikle dogru zamani kimseyi de aratmasin ama 2. cocuk icin dogru zaman ne zaman ben de bilemiyorum

Aradan çıkıyor ama canımız da çıkıyor 1 bucuk senelik evlilik ve iki cocuklu oldum birden.Bazen sudan cikmis balik olmuyorum degil hani.Cunku ondan once bi 10 yil yalniz yasamisligim var atandigim yerler hep aileme uzak oldugundan.Yine iyi adapte oldum diyorum.

Yaş araligi yasit gibi buyusun etsin isteniyosa 2 sene,abi&abla-kardes gibi olsun isteniyosa 5 -6 sene.Benim abimle tam 6 yas var.Iki tane olmasaydi 2 sene sonra dusunurdum sanki ben

Ah yavrum benim ya çok geçmiş olsun, doktor ne dedi peki? Baya çapaklanmış
Goz pinarlarinda tikanma oluyormus. Masaj yapmami soyledi.
Evet canim o gun grip oldu. Sukur gecti anca girebildim siteye.
Burun masaji yapmani oneririm
Yapiyorum canim.
goz pınarı tıkalı olabılır cnm masaj yapman gerek
Massj yapiyorum canim. Sukur gecti.
Kıyamam bizimde böyleydi kaynamış ılımış su ile hep sildim bide masaj yaptım emzirirken . Bide bi damla verdi onu kullandım şimdi tertemiz cok sukur
Bende ayni sekilde yaptim gecti sukur.
Cnm aynisi bize 40 gunlukken oldu. Doktora goturduk hemen. Damla verdi. Bide temiz ilik bir bezle surekli silin dedi. 4 gunde gecti. Yani 5.gunde cok cok azalmisti. Doktora gotur muayene etsin. Damla geciriyor. Enfeksiyon kapmis gibi duruyor
Oyleymis canim
Beb kizimda kunlanmistim.
Istedigin kadar uyku egitimi ver. Ben faydali oldugunu dusunmuyorum. Kizimda gordugunu soyleyim. 13. Aydan sonra uyku duzenini kendileri olusturuyor. Sen ne yaparsan yap degismiyor. Cunku dis huzursuzlugu atak huzursuzlugu vs.. gibi seyler hep duzenini degisterecek. Zaten zamani gelince hersey kendiliginden oluyor.
14 subatta ne yapacaksiniz Ben bir restorana rez yaptim ama otele gitmekti niyetim. Bebek oluncabutun gun ve gece birakamam diye dusundum ☺
Hic birsey zamanım yok ki
Ek gida icin balkabagini dolaba atmak nekadar mantikli ?
Ben koydum cok sulandi.
Ben dogun gunumde ogrendim. 2 martta. Cok gec ogrendim.
Ben zorla ayakta sallamaya karsiyim.. Cocugun uykusu yokken sallaynca afallar elbette.
Amauykusu varsa bu ona yardimci oluyo.. Kucakta sallamak gibi bisey fark goremiyorum niyeyse.. Haa buyuyunce bacaklarda derman kalmaz o ayri
Valla cok zor oluyor. Kizim 2 yasinda bacaklarim pert
Ebe bana kucukken mama verme midesi genislerse sutun yetersiz kalir demisti.
Bende kis var diye gittim keseyi gordum

Ikizlerle nasil bir duzen olusturdunuz peki? 1 gununuz nasil geciyor uyku duzenleri nasil? Ayni anda uyutmaya alistirmissinizdir insallah. Yoksa biri uyur digeri uyanir hic popon yer gormez dinlenemezsin

Bestiron damla sanırım koruyucu içermiyormuş, bize doktor henüz başlatmadı ama demir takviyesi.
Onlarda sağlık bak. Onayı yokmuş tarımın onayı oluyormuş
Ben birincide senin gibi düşündüm kullanmadım başta. Sonra demir eksikliği çıktı iki kat kullanmak zorunda kaldım ve iki yaşa kadar! Pişmanım.
Bilemiyorum rint hiç tahlil vs yapılmadan direk ilacı verdiler gerçekten gerek var mı? Hiç biri de katkısız değil ne yazık ki

Çok mu muz tuketiyorlar? Potasyum fazlaliginda kızı olmazmış erkeğin :))
Adam agzına sebze koymaz tanıdıgıdımdan berı yemez. Et obur... Hatta kızı olanlarla dalga gecer keci gıbı ot yıyon ondan ondan dıye... Sebze sevmez asla.. Valla muzu da cok yer bulunca hergun yer

Ikizlerle nasil bir duzen olusturdunuz peki? 1 gununuz nasil geciyor uyku duzenleri nasil? Ayni anda uyutmaya alistirmissinizdir insallah. Yoksa biri uyur digeri uyanir hic popon yer gormez dinlenemezsin

Saat 7 bucuk 8 gibi uyaniyolar.Tabi hergun yataklarinda degil.Gazli olan gogsumde yspiyor sabahi 5ten 6dan sonra.Digerinin uykusu iyi masallah.3 saatte 1 ya süt ya mama ya da meme.10 gibi illa uyku istiyolar.1 bucuk 2 saat gecince uykulari geliyor.Aksam 8 -8bucukta isigi tv aciksa tv yi kapayiyoruz.Evin salonuna yerlestik.Odalarinda yatmiyolar cunku iki bebe iki de biz sigmiyoruz.Tek handikap ayakta sallanarak uyuyolar.Malesef bunu aşamadik.Evde her sey bana kaldigindan ayni anda uyumasalar da popom yer gormuyor.Sukur bi tanesini ana kucagina iyice alistirdim da yemek yapabiliyorum yoksa onada firsatim olmazdi

Bazı klinikler var, PS falan oynarken yapıyorlar.

Esin disinda hep bir yardimcin oluyor sanirim dimi yaninda anneler vs. Insan yetistirmek zor. Insallah bu emeklerin kiymetini bilip hayirli evlat olurlar.

Beninkilerin arada 3 yaş var. Büyük öğlen uykusunu da kaldırdı.
Küçük sabaha karşı en son 6- 6 buçukta uyanıyor. Sonra biraz daha uyuyor bu sırada büyük 7 buçukta kesin kalkış. Akşam büyük 10 buçuk 11 gibi uyuyor. Küçüğün uyuması 12-1'i buluyor.
O sırada gBüyük geceuyanmaya başlıyor.
Anne cisim
Anne karanlıktan korktum
Anne rüya gördüm.
Anne yanımda yat.
Gecede rahat 3 4 uyanıyor. Onun uyudugu aralarda da küçük uyanıyor.
Sonra sabah oluyor.
Aslında ayrıntılı yazdım da sonra baktım okuyanı bir nevi bunalıma sokabilir, sildim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…