2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Onlarda sağlık bak. Onayı yokmuş tarımın onayı oluyormuş

Bilemiyorum rint hiç tahlil vs yapılmadan direk ilacı verdiler gerçekten gerek var mı? Hiç biri de katkısız değil ne yazık ki
ferromixin araştır. 7. Aydan sonrası için.
Ben ondan aldım 1 yaş civaei ama oğlumda ciddi düşüklük olduğu için sıvı kullanmak zorunda kaldım.
Ben de tahlil falan yapılmadı ne gerek var, kullanmayacağım dedim. Ama 3 yaşında hala demir sıkıntımız devam ediyor. Şu an ilaç kullanmiyoruz ama eksiklik olduğunun farkındayım.

Onlarda sağlık bak. Onayı yokmuş tarımın onayı oluyormuş

Bilemiyorum rint hiç tahlil vs yapılmadan direk ilacı verdiler gerçekten gerek var mı? Hiç biri de katkısız değil ne yazık ki
Evet gıda takviyesi sınıfında olanlar tarım bakanlığı onayına tabi mevzuata göre ama içeriğin temiz olması daha önemli bebekler için.

Malesef izmir de değilim. Ağlaması falan çok oldu mu ya da ne kadar sürüyor diyeyim
Uyuşukluk gecince mizirdadi biraz. Doktor uyusukluk 24 saat surebilir demisti. Ertesi gün sabahi uyaninca hafif huzursuzdu. Ben sünnete bagladim. Ama baska da olmadi. Ben cok evham yapiyodum ama cidden kücükken hemen olup bitiyormuş

Maşallah canım. Çok güzel düzen oturtmussun.
Benim ilk çocuk tek haliyle ikizden fenaydı. Şu an da sanırım ikiz olsa daha kolay olurdu diyorum.
Ama hani derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir diye. Ama gerçekten çok istemiştim ikiz. İlkinde dedik resmen ikiz çocuk tek halde geldi diye candır baldır oğlum çok tatlı çok akıllıdır ama zor bebekti hala da zor.

Geçecek seninle çoğu durum aynı bu kadar olur.. Eymende kucak gülü.. Anca saat 2 gibi kahvalti yapabiliorm bende genelde.. Insallah geçecek fatma bugunlerde geçecek☺
İnsallah berikko canm Rabbim yardımcımız olsun sagliklari iyi olsunda napalm buna sukur. Bu ara bide ben hastaym bogaz agrisi dis agrisi oksuruk simdi gribe cevirdi cinara bulasmadan nasl atlatcam bilmiyorum. Ustune bide gogsum tikandi cinarin asil emdigi neden oldu anlamadm dun pelte gbi olmustu aslnda hep onu emmisti. Elim kolum kalkmiyo cok halsizim ayakta zor duruyorm hicbisey yiyemiyorm iki uc gundur. Gece esim geldi cok sukur bugun cinarla o ilgilendi genelde ama ptesi ise baslayinca ben yine tekim napcam bilmiyorum. Bide bu ara 1,5 bilemedin 2 saat uyanik duruyo sonra uykusu geliyo uykusu gelince emmiyo emmedigi icin uyuyamiyor hamak aldm iki gun ise yaradi. Ya arabada gezecez bu sogukta oyle emecek uyuyacak yada battaniye de sallicaz. E be guzel oğlum tek basima nasl sallaym ben seni

Adam agzına sebze koymaz tanıdıgıdımdan berı yemez. Et obur... Hatta kızı olanlarla dalga gecer keci gıbı ot yıyon ondan ondan dıye... Sebze sevmez asla.. Valla muzu da cok yer bulunca hergun yer
Doktor erkek deyince ben "ooo ucuncunun yolu açıldı." dedim. Doktor da potasyum alımını azaltın o zaman dedi sonra araştırdım ki potasyumun böyle bir etkisi varmış. Biz de muz sadece et ile besleniyorduk resmen.

Benim de iki çocuğum var. 3.yü hangi cesaret ile istiyorum onu da bilmiyorum
Ben ilk bebegim doğduğunda sütten kesilince hemen hamile kalayım diyodum. Sonra iki yaş sendromu tokat gibi çarptı yüzüme yok dedim tek çocuk kalsin . Kesin kararlıydım. Oğlum üç yaş üç aylıkken ikinciye hamile kaldım . Şok oldum çok sevindim çok ağladım. Ama ilkine haksızlık oldu diye düşündüm. Aslında aralarında tam dört yaş var. Doya doya yaşadı bebekligini. Ama şimdi ikinci evladın tadını alınca doyumsuzluk mudur nedir çok çocuk aşkı geldi. Ama şuursuz çocuk doğurmaya karşıyım. Maddi manevi imkanlar olmalı. Bakalım nasip. Birde kızım olur belki. Kardeşlik çok güzel bişey. Oğluma bı kardeş verebildiği mız için çok mutluyum. Can yoldaşı olsunlar inşallah birbirine .

Adam agzına sebze koymaz tanıdıgıdımdan berı yemez. Et obur... Hatta kızı olanlarla dalga gecer keci gıbı ot yıyon ondan ondan dıye... Sebze sevmez asla.. Valla muzu da cok yer bulunca hergun yer
Ay bişey kaçırdım galiba özet geçin bana kız bebek olması için erkeğin muz mu yemesi lazım

Rint benm büyük te dört yaşından sonra başladı gece korkuları. Önceki gece aglio üçte gittim odasına sarıldım noldu oğlum dedim çok korktum dedi. Niye korktun dedim . Ayağım beni yedi dedi beni aldı bı gülme. Uzat bakım ayağını dedim uzattı. Salla şimdi dedim salladı. Bak oğlum ayağına sen hukmediyorsun ayağın seni yiyemez ki . Tamam dedi yattı uyudu . Ama haftada iki üç kere böyle gece ağlamaları tuhaf korkular başladı. İnşallah geçer.

Battaniyenin bı ucunu sağlam bı yere bağla Allah kolaylık versin. Ayakta sallamak iyi değil ama onu denesen bari uyumaz mi

Korku sonradan başlıyor galiba. Biz hep lambayı kapatıp gölge oyunu yapıp konuştururuz kendide çok sever normal de. Geçen gece odasında eliyle kurt yapıp tavana tutup bir yandan da gölgeden korkup anne diye ağlıyordu. Odaya girdim ne oldu oğlum diye. Gölgeyi gösterip ağlıyor. İkna edemedim eliyle kendi yaptığına.Sabah anlattım böyle oldu diye. Hatırlamıyor da,kendide saçma buldu

Deneyimlerini paylastigin için çok teşekkür ederim hepsini aklımda tutucam. Bise bilmemek ne kötü

Çiş eğitimini tamamlamış olmalı bence kardeş gelmeden. En az 3 yaş ideal, ilgi ister istemez bölünüyor. Başta çok fazla kardeş kıskançlığı, hırçınlığı oldu. Ama şimdi maşallah arada illa ki oluyor ama yine de kıyamıyor hiç. Ben lavobaya falan gidince abisi hemen ben senin yanındayım senin kılına zarar gelsin istemem diye konuşuypr kardeşiyle ne güzel diyorum hep birbirlerini koruyup kollayacaklar inşallah

Ayy öyle alerji riski falan da mi var ne cahilim

Ay bende evhamliyim iste hemde coook.. Ama kimi dinlesem bebekken daha kolay diyo

Eğer eğitimlerinden emin olabilsek... Maalesef hiçbir okul içime sinmiyor. Özel devlet... Bir yıldır konuşuyoruz şimdiden araştırıp inceliyoruz ama... İşte bizi çocuk konusunda en çok yıpratan düşünce. Biz çok pimpirikli çok hassas anne babayiz. Esim... Feleği şaştı ilk çocukta. Ben okumadığım yayın kalmadı.
Ama ikinci çocuk öldü ya işte bana da bu his geldi. Doyamadım hamileliğe de anne olmaya da sevmeye de. 3 aylık oldu, ben bebek özledim. Lütuf. Çok şükür ben yine doğurmak isterim ama benim hamileligim hem psikolojik hem fiziksel açıdan çok zor geçiyor.
Ben çocukken bile 4 çocuk istiyordum.
İş ciddiye binince iki çocuk kâfi diyordum. Abimi kaybettik 4 yıl önce. İçinde bir ses diyor ki iki kardeş,birine bir şey olsa öteki kime sarılıp ağlayacak...
Hamileliğe cesaretim yok. Ama içinde kipirdanan bir canlı yine olsa... Testler şunlar bunlar... O kadar yoruyor ki beni. Doğum yolunda olacak mı ya bir sorun çıkarsa ya bebeğe bir şey olursa...
Hele ikinci çocuga hamileyken sürekli ağlıyordum: bana bir şey olsa doğumda büyük oğlum ne yapar. Çocuk kardeş beklerken anneden olursa ne yapar. Kardeşi kalırsa ömür boyu ona düşman olursa... Hala aklıma bu ihtimal gelince ağlıyorum. Benim psikolojim kaldirmiyor

Zehra senin yavruda okulla birlikte basladi diye konuşmuştuk ya okulda çocuklar kendi aralarinda bir şeyler konuşuyor da olabilir.
Benim oğlanda karanlıktan ve anneyi kaybetmekten korku var.
Arkadaşımın oğlu geceleri sürekli uyanıp şu beni yedi bu beni kemirdi karanlık nefes alamıyorum vs diyormuş. Sonra birgün demiş anne, babam ne zaman ölecek de üstüne toprak atacagiz. Kız şok olmus. Meğer okulda bir çocuğun babası ölmüş ölmüş. Çocuklar kendi arası da konuşuyormuş. Kız anlatiyirmus cenazeyi falan. .

O kadar zor bir bebekti ki ikinci olursa biz bosaniriz çok yıprandık, bile dedik bir dönem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…