2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Deneyimlerini paylastigin için çok teşekkür ederim hepsini aklımda tutucam. Bise bilmemek ne kötü
Bir de ağrı kesiciyi doktorun dediği saatten yarım saat önce verin. Ayrıca agri kesici uyuşturucu jeller var bu sünnet sonrası kullanılan. Onlardan doktorunuza sorun. Pipi gövdesine sürülüyor başına gelmeyecek şekilde. O uyusuklugu sağlıyor.
Estağfurullah. Yaşamadan hiçbir şey tam anlaşılmıyor.

Rint bebeğini kaybettiğini bilmiyordum başın sağolsun cnm. Ne kadarlikti. Benim ilk oğlumdan önce iki kaybim var ilki bir aylikti. İkinci 11 haftalikti. Kürtajdan yedi ay sonra ilk oğluma hamile kaldım. Ama süreçte psikolojim bozuldu toplumdan disladim kendimi. Herkesten nefret ettm. Abin neden vefat etti. Allah sabırlar versin sana ve ailene . Allah gönlüne göre versin inşallah

Bende ayağım beni yedi mevzusunu okulda duydu diye düşünüyorum. Bakalım neler gorcez daha

Battaniyenin bı ucunu sağlam bı yere bağla Allah kolaylık versin. Ayakta sallamak iyi değil ama onu denesen bari uyumaz mi
İnan surekli evin icinde gezerken nereye bağlasam diye bakınıyorum bende zera Ayagima yatirdigim anda çığlığı basiyo denedim ama ise yaramadi. Ya bide öyle sinirli ki Malesef sirf sinirinden aglyo ben uyuyamadm sen beni emzirmeye calistin sen ayagina yatirdin yere koydun vs sebeplerden sinirleniyo ve sakinlesinceye kadar yetiskin insan gbi bagira bagira aglyo. Bende cok sinirli bi insanm malesef esimde oyuzden sanrm bu cocuk boyle oldu sinir kupu daha kucucuk bunyesiyle. Bakalm saglam biyer bulup sallicam artk bi denicem. Hamakta fayda etmedi cunku

O kadar zor bir bebekti ki ikinci olursa biz bosaniriz çok yıprandık, bile dedik bir dönem.
Bizimki bebekligi kolaydı. Bronşit ten çok cektik. Ama hastalık o ayrı mevzu. Onun dışında uysaldi. İki yaştan sonra sapıttı resmen. Huysuz inatçı dediğim dedik çaldığım düdük bı çocuk oldu. Caninin istemediği biseye ikna edemezsin asla çok benmerkezci. Biz onu ikna etmek isterken kenidmi ikna olmuş buluyorum bazen. Yıldırma politikası uyguluyor üstümüzde

Otomatik sallanan anakucaklari varya ondan denesen ise yarar mı acaba. Çok zor senin işin. Bı kolayini bulursun inşallah

rint 3çocukla iyi basediyorsun. Ben iki taneyr yetisemiyorum. Hatta yetmiyorum. Artik ev isini biraktim. Cirpindikca kendimden gittigini fark ettim. Her c.tedi dipli yapiyorum hafta ici supurebilirsem supuruyorumki oda akşamları.
Ah yok yav benim iki tane oğlum var. Ama biri ikize bedel dedim. Çok zor bir bebekti. Çok zor bir çocuk. Hala geceleri bebek kadar kalkıyor mesela.

Yok canim bebegimi değil abimi kaybettim. Allah razı olsun. İkinci bebek oldu yazdım telefon otomatik düzeltmiş. Fark etmemiştim. Allah kimseye evlat acısı vermesin. İlk oğlum olduğunda evladın ne olduğunu anlayınca sormuştum anneme sen nasıl nefes aldin diye...
Her kayıp büyük bir imtihan. Allah seni meleklerinle cennette kavuştursun.
Abimin iş kazasiydi.

ne istediğini bilen kendini ifade edebilen bir çocuk olsun diye uğraştık ama fazla oldu bu. Özgüveni fazla kaçırdık.
Çok çok hassas çok kırılgan. Farklı bir çocuk yaaa. Hani boş huysuzlugu yok olsa neyse ama çocuk kırılıyor insan biyle oluyor. Üzülüyorum.

Allah rahmet eylesin cnm. Çok acı. Anne baba acısı ağır ama evlat acısı daha ağırdır. Çok şükür rabbim aratmadi sonra iki tane evlat verdi. Layıkıyla büyütmek nasip olsun. Ben çocuklarıma çok farklı gözle bakıyorum bazen etrafındakiler anlamio beni. Bizde büyüttük bizimkiler kıymetsiz mi diyolar. Herkesle aynı bakış açısına sahip olmak zorundamiyiz. Tamam aile olalım diye dünyaya çocuk getirdik ama büyütürken kendim için değil faydalı bı insan olsun vatanına milletine . Merhametli olsun istiyorum. Büyüsün bana baksın mantığı var bazılarında. Zaten merhametli evlatlar yetisrirsek o çocuk ilerde anne babaya da sahip çıkar eşine cocuklarina da.

Okula başlayınca öğretmeni yönetmeye kalkmış düşün sonra kabullenmiş durumu.

Ah yok yav benim iki tane oğlum var. Ama biri ikize bedel dedim. Çok zor bir bebekti. Çok zor bir çocuk. Hala geceleri bebek kadar kalkıyor mesela.
Benimde büyük 3bucuk yaşında gece 5 6 kere kalkıyor. Yeminle bebek onun kadar uyanmıyor. Büyük mahvediyor beni gece gündüz resmen eziyet ediyor

Sünnet yaptıranlar kaç haftalık yaptırdınız nasıl geçti. Yaptirmayanlar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Ve doktorlar mi yoksa eski usül sunnetciler mi
Eski usul sünnetçi mi kaldı ki ya. Ben henüz yaptırmadım 4. Ayımız dolmak üzere ama pişmanım keşke ilk 3 ayda yaptirdaymisim
Çok geçmiş olsun. Var mı yanınızda destek olan biri.
Kimsemiz yok

Ben de 2.ciyi düşünüyorum. Herkes zor diyor ama bakalim oglum 2 yaş olunca yaparim belki. Yaşım 32 mecbur fazla öteleyemem

Ne atakmis amanin. Dun sabah 8 de uyandi gece 12 de uyudu, gece de bilmem kac kez kalkti. Bugun saat 9 da uyandi su saat oldu uyumadi surekli meme istiyor. 12 den beri mememde gozleri kapaniyor daliyor uyaniyor sicrayip meme agzindayken. Artik tansiyonum dustu sanirim gozlerim karsrmaya midem bulanmaya basim sarsilmaya basladi. Anneme verdim ve bu surede emdiklerini de hep kustu. Parmaklarini agzina dokup oguruyor. Oturup aglicam

Bu sira red yasiyorum ikisiyle de.Nerdeyse amuda kalkarak emen bebegim bile reddediyordu tazyik yuzunden.Bende sagip veriyordum manuel pompayla.Cok ta memnundum.Noldu bilemiyorum.Sicak kompres mi yapsam sut kanallarini acmak icin napsam?
Hastane tipi pompa kullansan canım manüel yeteri ce cekmiyodur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…