Doyduğuna emin misin canım?Ne atakmis amanin. Dun sabah 8 de uyandi gece 12 de uyudu, gece de bilmem kac kez kalkti. Bugun saat 9 da uyandi su saat oldu uyumadi surekli meme istiyor. 12 den beri mememde gozleri kapaniyor daliyor uyaniyor sicrayip meme agzindayken. Artik tansiyonum dustu sanirim gozlerim karsrmaya midem bulanmaya basim sarsilmaya basladi. Anneme verdim ve bu surede emdiklerini de hep kustu. Parmaklarini agzina dokup oguruyor. Oturup aglicam
Geç değil canm emekleme çağı gelmeden yaptır. Bebek emeklemeye başladıktan sonra daha zor olurEski usul sünnetçi mi kaldı ki ya. Ben henüz yaptırmadım 4. Ayımız dolmak üzere ama pişmanım keşke ilk 3 ayda yaptirdaymisim
Kimsemiz yok
Eminim, 4 kez kaka yapiyor ki bugun 3 yapti simdiye kadar. Kendini kusturmasa doyacakDoyduğuna emin misin canım?
Emzik kullanıyor musun cnm. Bizimki emzik tuttuktan sonra beni doyana kadar emmeye başladı. Yoksa uykusu gelince emmek istiodu bu sefer memeyi çektiğim an uyaniyodu.Eminim, 4 kez kaka yapiyor ki bugun 3 yapti simdiye kadar. Kendini kusturmasa doyacaksinirim bozuldu. Ac olsa aglamaz mi hem. Memeyi emerken elini agzina sokuyor ogurtuyor kendini agzinin icin sut dolu oluuor goruyorum. Bir acayip oldu bugun bu cocuk. Dun uyumuyordu ama boyle huyu yoktu. Bugun de bu basladi annem uyuttu neyseki hala uyuyo seytan kulahina kursun.
beni gorunce sadece emmek istiyor. Asil sorun bu bencE. Bir de uyuyamadiginda hep emmek istiyor cunku onun icin emmek=uyuyabilmek. Emerek uyuyordu. Uyuyamadikca emmek istiyor.
Aç olsa ağlar canım, yıkar ortalığı haklısın.. seninki dalamıyor bir nedenle, cingöz biraz herhaldeEminim, 4 kez kaka yapiyor ki bugun 3 yapti simdiye kadar. Kendini kusturmasa doyacaksinirim bozuldu. Ac olsa aglamaz mi hem. Memeyi emerken elini agzina sokuyor ogurtuyor kendini agzinin icin sut dolu oluuor goruyorum. Bir acayip oldu bugun bu cocuk. Dun uyumuyordu ama boyle huyu yoktu. Bugun de bu basladi annem uyuttu neyseki hala uyuyo seytan kulahina kursun.
beni gorunce sadece emmek istiyor. Asil sorun bu bencE. Bir de uyuyamadiginda hep emmek istiyor cunku onun icin emmek=uyuyabilmek. Emerek uyuyordu. Uyuyamadikca emmek istiyor.
Şöyle düşün ama. Ara ne kadar kisalirsa zor olan süre o kadar kısa olacak. Şu an tek çocuk zor değil mi? O da zor.Ben de 2.ciyi düşünüyorum. Herkes zor diyor ama bakalimoglum 2 yaş olunca yaparim belki. Yaşım 32 mecbur fazla öteleyemem
Rint bana bı akrabam bı çocuk hiç çocuk diyip dururdu. Nasıl derdim ya bir çocuk benim pertimi çıkardı. Ama ikinci olunca anladımŞöyle düşün ama. Ara ne kadar kisalirsa zor olan süre o kadar kısa olacak. Şu an tek çocuk zor değil mi? O da zor.
Her dediğine katılıyorumRint bana bı akrabam bı çocuk hiç çocuk diyip dururdu. Nasıl derdim ya bir çocuk benim pertimi çıkardı. Ama ikinci olunca anladımtek çocuga bakmak ne kadar kolaymış meğer ben kendi hayatımı zorlastirmisim. Benm bebekten başka işim mi var dedim sallamaya alistirdim . Oh dese işimi bıraktım kucağıma aldım. Sonra işlerim niye bitmiyo benm diye hayiflandm. Genelde gündüz hiç wc ye gitmezdim. Aman ağlamasın diye diye yumuşak huylu olan cocuk memnuniyetsiz bı çocuğa döndü. Nasılsa annem bana kıyamaz her dediğimi yapar biliodu. Şimdi büyük okula gidince is yapmak zor gelmio huysuz olduğu günler tabi zor. Ama normal günler bisekilde düzenimi kurabildim çok şükür. Asıl büyük olan yoruyor beni. Okul o kadar iyi geldi ki bize oda enerjisini atıyor kısmen bende daha sakin ve sabırlı davranabiliyorum
İkincileri tecrübeli büyütücez demek ki akillanmisiz.Her dediğine katılıyorumaman ağlamasın, üzülmesin diye çıt dese koştum hep. Şimdi o kadar nazlı ki
Aahhahahah evet ya tek çocuk hiç çocukRint bana bı akrabam bı çocuk hiç çocuk diyip dururdu. Nasıl derdim ya bir çocuk benim pertimi çıkardı. Ama ikinci olunca anladımtek çocuga bakmak ne kadar kolaymış meğer ben kendi hayatımı zorlastirmisim. Benm bebekten başka işim mi var dedim sallamaya alistirdim . Oh dese işimi bıraktım kucağıma aldım. Sonra işlerim niye bitmiyo benm diye hayiflandm. Genelde gündüz hiç wc ye gitmezdim. Aman ağlamasın diye diye yumuşak huylu olan cocuk memnuniyetsiz bı çocuğa döndü. Nasılsa annem bana kıyamaz her dediğimi yapar biliodu. Şimdi büyük okula gidince is yapmak zor gelmio huysuz olduğu günler tabi zor. Ama normal günler bisekilde düzenimi kurabildim çok şükür. Asıl büyük olan yoruyor beni. Okul o kadar iyi geldi ki bize oda enerjisini atıyor kısmen bende daha sakin ve sabırlı davranabiliyorum
Bir de largopen hafif bir antibiyotik imiş. En zararsizlarindan demişti doktor.Kızlar doktor bebeğim için bu sefer largopen şurup verdi cilekli galiba. Bebeğim çok sevdi. Geçen sefer klamer vermişti zulüm gibiydi tadı zehir gibi ben yutamadim. Zor icirdim hep ağlaya ağlaya öğüre öğüre. Aklınızda olsun doktor antibiyotik yazcak olursa largopen tadı çok güzelantibiyotigin iyisi kötüsü olmaz ama napcaz yani. İcmeyince çocuk tedavi yarm kalıyor. Klamer içerken yarısi içeri yarisi dışarı gitti hep işe yaramadı. Sonra mecbur iğne tedavisine gectik
Büyüğün derdi hiç bitmiyo. Canı sağolsun da napalmAahhahahah evet ya tek çocuk hiç çocukgecen biz de konuştuk bunu.
Kendi işimi zorlastirdim kısmına katılıyorum kesinlikle. Kucağından indirmezsen indiremezsin. Şimdi ikinci gariban bazen ağlaya agalaya bihal oluyor. Bakamıyorum. Çünkü büyüğün
n bir şeyi oluyor.
Yaaa benim bebe de öyle yaaa . Klamer kullanıyoruz ama maymun oluyorum onu icirine kadarKızlar doktor bebeğim için bu sefer largopen şurup verdi cilekli galiba. Bebeğim çok sevdi. Geçen sefer klamer vermişti zulüm gibiydi tadı zehir gibi ben yutamadim. Zor icirdim hep ağlaya ağlaya öğüre öğüre. Aklınızda olsun doktor antibiyotik yazcak olursa largopen tadı çok güzelantibiyotigin iyisi kötüsü olmaz ama napcaz yani. İcmeyince çocuk tedavi yarm kalıyor. Klamer içerken yarısi içeri yarisi dışarı gitti hep işe yaramadı. Sonra mecbur iğne tedavisine gectik
Tadına baktin mi çok kötü yaş yazık bebekler e valla. Ben bı kere bı tadına baktım yarım saat ağzımın tadı yerine gelmediYaaa benim bebe de öyle yaaa . Klamer kullanıyoruz ama maymun oluyorum onu icirine kadarrandevuda soylicem
Kızlar oto koltuğu ne alacaksınız ?
Hahahaaa iki erkekten sonra gelen kız bendim ama kızın, kız kardeşi olmalı ta yoksa çok yalnız kalıyor.Büyüğün derdi hiç bitmiyo. Canı sağolsun da napalmbana. İki erkek çocuk yandın sen diyen çok oldu. Ben serbetliyim artık on tane gelse hakkından gelirim diyorum. Şaka bı yana erkek çocuk büyütmek Zor . Kız kız olsun diyorum ama iki erkeğin üstüne kızım olursa vay haline iki abi dedektif gibi kıza rahat vermezler babaya ihtiyaç kalmaz heralde
Maxi cosi ve cybex bu alandaen iyilerden ama model bilemicemBen de arastiriyorum. 9 kg dan 36 kg kadar kullanilanlardan almayi dusunuyorum. Iyi ve kaliteli bir model marka onerisi olan varsa bakmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?