2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ADAC çarpışma testinden geçenler en güvenli markalar oluyor. Markaların her modeli geçmiş olmuyormuş ona dikkat edin. Ben 360 derece dönebilen bir model bakıyorum, onlar da 18kg'a kadar var sanırım. 36 kg'a kadar olsa bir daha oto koltuğu derdi olmuyor. Isofixli olunca arabaya sabitlenebiliyor. (Aracınız isofixe uygun bir model ise) 2-3 yatış kademesi olsa iyi olur.

Salataligi dikine ortadan kesip verdm ogluma yumusak kısmını damagiyla ezmis. Bir çıkardı agzindan salatalığın ici yok

Az once de kucagimdayken sofradaki sekerlere goz dikti. Heyecan yapiyor bagiriyor yaklastirdim içinden sekerleri döküyor bir heyecan bir heyecan

Kaseleri alip kaldiriyor masadan

Büyüyor oglum ya

Kızlar şimdi de dudağımda 3 tane uçuk çıktı, ben tehlikeli olduğunu unutmuşum hep öptüm bebeğimi çok korkuyorum inşallah bişiy olmamıştır
Doktora söyle. Eğer numarası varsa yaz. Yoksa yarın pazartesi götür anlat durumu yapılacak bir şey var mı diye.
Sarimsagi ez ve uçuğunun üstüne sür sen kendine.

Cnm senin bebis ne kadarlık

Su an gordgum ve yasadigim durum kadar sacmasini gormedim daha once.

oglumu uyuutup besigine koydum uyandi ellerini emmeye basladi amamudahale etmedim aglamadigi icin dokunmasimda su ana kadar surekli emdi uyudu. Uyuyakalinca Eli agzindan cikio uyanio tekrar emmeye basliyor. Falan bayagi elini emerek uyuduu su an emzik yerine parmak emio. Emzik veriom almio ahahdgha

Otomatik sallanan anakucaklari varya ondan denesen ise yarar mı acaba. Çok zor senin işin. Bı kolayini bulursun inşallah
Normal ana kucagimiz varda onda yatmiyo bastan otomatik almadığıma pisman oldum simdi alrm onda da yatmazsa bilemiyorm
Ama aklma ne geldi zehra :) esimin duvardan duvara koridorda barfiks cektigi demir var ona pikniklerde yaptigimiz gbi besik yapaym diyorm icinde sallaym uyuyunca alirim yatagina koyarm bide onu denicem Maymun etti cocuk beni.

Ay cinarda asagi yukari bir haftadir boyle :) emzik asla almadi ama bir haftadir parmağını emerek uyuyo aglarken elini agzina sokunca susuyo cknca geri agliyo :) parmak agzindan cknca uyaniyo filan

rint 3çocukla iyi basediyorsun. Ben iki taneyr yetisemiyorum. Hatta yetmiyorum. Artik ev isini biraktim. Cirpindikca kendimden gittigini fark ettim. Her c.tedi dipli yapiyorum hafta ici supurebilirsem supuruyorumki oda akşamları.
3 çocuk candır. Mesela ev tımarhane gıbı hıc sıkılmıyorsun.. Ay ne yapsam ki dedıgın hıc olmuyor 3 numara yenı uyudu. Ortanca uyuyor zamanında. 1 numara bızı bitiren tam serseri.. Yedıgı çikolatayı koltugu arasına sokmuş.büyüğe ödev yaptırmak deveye hendek attırmaktan zor. Ev asla düzenli değil kadın gelmese pislikten geçilmeyecek.. Yemek yeme zaten eşime işkence oluyor. O 2 oğlana oturuyor benım kucakta bebek. Eşim 2 oğlana hadı ye hadı şundan al hadı bunu ye demekten yedıgınden bırsey anlamıyor... Bebegı uyuturken ıkısı özellikle 1 numara kapının önune gecıp cıglık atıyor sonra babası gelıyor babasını görunce gene cıglık hooop bebek uyandı.... Neyse hepsi uyuyor 2 dk oturalım nerde anne su getir.... Gece yatıyoruz yarım saat sonra kafamda bir ayak bır bakıyoruz olanlardan biri yatagı alt kısmından girmiş, 2 saat sonra diğeri de gelıyor. Sebep ne madem bebek yatıyor Biz de yatacağız. Bebege asla bırsey alamıyoruz bizim eskilerimizi giysin diyorlar. Bebege hedıye getirenlere bize nıye getirmediniz diyorlar... Üçüne aynı anda banyo yaptırıyorum. Hergun birı yanı ıkı gunde bır yıkanmış oluyorlar.. Tırnak kesmeyi de öyle yapıyorum. .. Buyuk oğluşlara oyuncak toplamak ıskence bızım evde salona oyuncak gelemez ıyı Kı bu kuralı oturtmuşum.. Yerde her an minık arabalar olabiliyor yururken gozun kulagın her yerin acık olacak... Evde süper kahraman gıbı yasayan ıkı ufaklık bana tuzaklar kurabiliyor... Karı koca ilişkisi zaten hamilelikte yoktu sımdı hıc yok artık birbirimize hacı, kanka seklinde hitap ediyoruz. Çünkü ıkımızde de hal kalmıyor...Hal olsa bile 5 dk sonra ya 3 numara ağlar ya 2 numaranın çişi gelir ya 1 numara su ister.... Haftasonu gezme delılıgınde bulundıgumuzda evlere şenlik.. Oğlum gel buraya dokunma ona ayrılma yanımızdan sonra 3 numara kaka yapar bebek odası aranır.. 3 cocuk mu aklınız varsa asla yapmayın ben kız diye yaptım çok şükür ama 3 yıl bana hayat yok. Agrım ayan basımı agrıttım pişman mıyım degılım ama kolay degıl hıc değil.

Bende cevap yazmasam bile her gece kizimi uyutunca okuyorum muhakkak :)
Haftaya ise baslayacagim. Cocuguma annem bakacak ama ne bileyim sanki onu annesiz birakacak gibi hissediyorum. İse baslayan anneler beni motive edebilir mi?
Bende başlayacağım aklıma geldikçe gözlerim doluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…