2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben kizim butun kucakta hic durmuyor uyumuyor diye aglasirken su an sukrettim halime Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ama annelik cok zor gercekten. Allah hepimize sabir versin yoksa huni takip gezicez

Ya bu grup ıyiki var değil mi Ne güzel şeyler öğreniyoruz birbirimizden, içimizi rahatlatıyoruz, motive oluyoruz Ben cok alıştım bakmayınca eksiklik hissediyorum
Iyiki var hakkaten Ben kasim annesiyim, kk uyesi degildim ama bastan beri sizi takip ediyorum.yaniz degilmisim gibi hissettim.cok faydalandim tecrubelerinizden. 3.bebegimi buyutuyorum ama atak haftasi diye bi sey oldugunu sizden ogrendim mesela. Onceden, bu ara cok mizmiz diyoduk simdi hemen takvime bakiyorum neredeyse gunu gunune tutuyor

Kızlar selam, ben Türkiye’ye geldim ve şu an hastanedeyim minik kuşumla.
Allah esirgedi ama aklım gitti:/
Kusarken çok kötü oldu, kendine getiremedik. Saatlerdir şehir şehir hastane dolaşıp en son bir yerde kaldık, kuzum da perişanlıktan uyuyakaldı.
normalde kusan çocuğu ağzı aşağı çevirip rahatlatmak gerektiğini biliyorum, öyle de yapıyordum hep ama olacak varmış galiba:/
İnşallah sabah bişeyiniz yok deyip çıkartırlar.

Gecmis olsun neden o kadar cok kustu ki?

Çok geçmiş olsun. İnşallah hiçbir şeyiniz yoktur da hemen geçip gitmiştir korktuğunuz.
Hoş geldiniz

Gecmis olsun neden o kadar cok kustu ki?
Çok emmişti:/ akşam yatmadan hep çok emer yatardı, sorun etmedim ama..yer yatağı yapmıştı Kv, önceki gün üşüttük diye yatağı ikiye katladım, yumuşak gelmiş o haliyle başını çevirememiş, fark ettiğimde kusmaya zorluyordu Allah’tan daha fazla geç kalmadım. Bulunduğumuz yerde hastane 2 dk uzaklıktaydı ve (bu olmadan işler yürümüyor memlekette) başhekim akrabamız, hertürlü çabayı sarfedip, sevk üstüne sevk yaptılar, max özen gösterdiler. Çok teşekkürler. Allah esirgesin hepimizin yavrusunu.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. İnşallah hiçbir şeyiniz yoktur da hemen geçip gitmiştir korktuğunuz.
Hoş geldiniz
Amin rint, çok sağol. Hastane şartları çok rezil, Allah kimseyi düşürmesin:/ yakınlarda özelde şartlar uygun değil diye Büyükşehir çocuk acile gönderdiler ama karşı yataktaki yavrucak yarım saattir kendisine hava verilmesini bekliyor

Sen ne zaman baslayacaksin ve bebegine kim bakacak? Valla benimde icim daraliyor resmen. Kizim 3.5 aylik oldu. Daha kucukken baslayanlarda var. Cok zor gercekten ,
Şubatın sonhaftası başlayacağım annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcaklar 4 ayık olucak. 1 ayık bırakıp başlayalar var ne zor yarabbim

Offff kıyamam... Üniversite hastaneleri biraz daha hızlı işliyor aslında. Ama kış hele bu kış öyle kötü kim. Allah yardımcınız olsun. Çok korkutucu. Ben doğumdan veri eğimli yatırıyorum birkaç gün önce kayıp düz olan yere yatmış ve aynısını yaşadık. Kusuyor ama kusmuk boğazda kalıyor guluk guluk ses geliyor. Çok şükür tikanmadan atlattı.
Sizin nasıl oldu çok mu tıkandı. Nefesi mı gitti?

Çok geçmiş olsunnn ya nasıl çok kötü oldu çıkaramadı mı yavrum

Artık iyice hareketlendiler. Evet çok tıkandı benim boncuğum:/// gözler kaydı, bayılmış gibi oldu, ters çevirmek aklıma bile gelmedi. Yan yatırınca dönüyor benimki çok hareketli, bir de tükürük salgılıyor öyle de tıkanıyor. Yüzüstü yatırıyordum evde de hep ama yatağı sertti kendini kurtarıyordu, şartlar değişince yorgunluk ve stresten akıl edemedim, uzun süre uykusuz kalmıştı bir de:/// uyutup yemek yemeye gitmiştim, döndüğümde zorlanıyordu çok korkutucuydu

Oyy Allahimm iyiki gordunuz hemen. Benimkininde ara sira bogazina gelir uyuduktan sonra. Yan yatiriyorum ama sirt ustu donuyor. Cok dikkat etmek lazim. Rabbim korusun evlatlarimizi.

Şubatın sonhaftası başlayacağım annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcaklar 4 ayık olucak. 1 ayık bırakıp başlayalar var ne zor yarabbim
Sanirim ayni zamanda dogdu bizimkiler. 24 ekim dogumlu benimki. İlk is gunumuz berbat gececek. Zamanla alisicaz insallah

Sutum hala az eskiye gore yani gecen haftaya gore,tazyik bicak gibi kesildi mesela ama gogsum sis gibi.Yani ici sut dolu ama saginca bisey gelmiyor.Eskiden sagdigimda yumusacik olurdu simdi gergi gibi.Napicam bilmiyorum.
Canim acaba az mi yemek yiyorsun yada ogun aralarini uzun mu tutuyorsun? Ben ogun aralarini uzun tutunca direk sutum azaliyor cunku. Bu ara 3 saatten fazla ac kalmamaya ozen gosteriyorum fark ediyo.

İyi fikir inşallah işe yarar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…