- 17 Ekim 2018
- 774
- 1.094
- 113
Ben kizim butun kucakta hic durmuyor uyumuyor diye aglasirken su an sukrettim halime3 çocuk candır. Mesela ev tımarhane gıbı hıc sıkılmıyorsun.. Ay ne yapsam ki dedıgın hıc olmuyor 3 numara yenı uyudu. Ortanca uyuyor zamanında. 1 numara bızı bitiren tam serseri.. Yedıgı çikolatayı koltugu arasına sokmuş.büyüğe ödev yaptırmak deveye hendek attırmaktan zor. Ev asla düzenli değil kadın gelmese pislikten geçilmeyecek.. Yemek yeme zaten eşime işkence oluyor. O 2 oğlana oturuyor benım kucakta bebek. Eşim 2 oğlana hadı ye hadı şundan al hadı bunu ye demekten yedıgınden bırsey anlamıyor... Bebegı uyuturken ıkısı özellikle 1 numara kapının önune gecıp cıglık atıyor sonra babası gelıyor babasını görunce gene cıglık hooop bebek uyandı.... Neyse hepsi uyuyor 2 dk oturalım nerde anne su getir.... Gece yatıyoruz yarım saat sonra kafamda bir ayak bır bakıyoruz olanlardan biri yatagı alt kısmından girmiş, 2 saat sonra diğeri de gelıyor. Sebep ne madem bebek yatıyor Biz de yatacağız. Bebege asla bırsey alamıyoruz bizim eskilerimizi giysin diyorlar. Bebege hedıye getirenlere bize nıye getirmediniz diyorlar... Üçüne aynı anda banyo yaptırıyorum. Hergun birı yanı ıkı gunde bır yıkanmış oluyorlar.. Tırnak kesmeyi de öyle yapıyorum. .. Buyuk oğluşlara oyuncak toplamak ıskence bızım evde salona oyuncak gelemez ıyı Kı bu kuralı oturtmuşum.. Yerde her an minık arabalar olabiliyor yururken gozun kulagın her yerin acık olacak... Evde süper kahraman gıbı yasayan ıkı ufaklık bana tuzaklar kurabiliyor... Karı koca ilişkisi zaten hamilelikte yoktu sımdı hıc yok artık birbirimize hacı, kanka seklinde hitap ediyoruz. Çünkü ıkımızde de hal kalmıyor...Hal olsa bile 5 dk sonra ya 3 numara ağlar ya 2 numaranın çişi gelir ya 1 numara su ister.... Haftasonu gezme delılıgınde bulundıgumuzda evlere şenlik.. Oğlum gel buraya dokunma ona ayrılma yanımızdan sonra 3 numara kaka yapar bebek odası aranır.. 3 cocuk mu aklınız varsa asla yapmayın ben kız diye yaptım çok şükür ama 3 yıl bana hayat yok. Agrım ayan basımı agrıttım pişman mıyım degılım ama kolay degıl hıc değil.
Yok patlamadı, başlangıçta öptüm suyu şimdi topladı dikkat ediyorum şuan .. yarın arayacağım dr.Uçuk ne durumdayken öptün? Baloncuk baloncuk mu? Sulu mu? Patlamış halı mi? Kuruyup yara olmuş hâli mi?
Iyiki var hakkatenYa bu grup ıyiki var değil miNe güzel şeyler öğreniyoruz birbirimizden, içimizi rahatlatıyoruz, motive oluyoruz Ben cok alıştım bakmayınca eksiklik hissediyorum
Gecmis olsunKızlar selam, ben Türkiye’ye geldim ve şu an hastanedeyim minik kuşumla.
Allah esirgedi ama aklım gitti:/
Kusarken çok kötü oldu, kendine getiremedik. Saatlerdir şehir şehir hastane dolaşıp en son bir yerde kaldık, kuzum da perişanlıktan uyuyakaldı.
normalde kusan çocuğu ağzı aşağı çevirip rahatlatmak gerektiğini biliyorum, öyle de yapıyordum hep ama olacak varmış galiba:/
İnşallah sabah bişeyiniz yok deyip çıkartırlar.
Çok geçmiş olsun. İnşallah hiçbir şeyiniz yoktur da hemen geçip gitmiştir korktuğunuz.Kızlar selam, ben Türkiye’ye geldim ve şu an hastanedeyim minik kuşumla.
Kusarken çok kötü oldu, kendine getiremedik. Saatlerdir şehir şehir hastane dolaşıp en son bir yerde kaldık, kuzum da perişanlıktan uyuyakaldı.
normalde kusan çocuğu ağzı aşağı çevirip rahatlatmak gerektiğini biliyorum, öyle de yapıyordum hep ama olacak varmış galiba:/
Çok emmişti:/ akşam yatmadan hep çok emer yatardı, sorun etmedim ama..yer yatağı yapmıştı Kv, önceki gün üşüttük diye yatağı ikiye katladım, yumuşak gelmiş o haliyle başını çevirememiş, fark ettiğimde kusmaya zorluyorduGecmis olsunneden o kadar cok kustu ki?
Amin rint, çok sağol. Hastane şartları çok rezil, Allah kimseyi düşürmesin:/ yakınlarda özelde şartlar uygun değil diye Büyükşehir çocuk acile gönderdiler ama karşı yataktaki yavrucak yarım saattir kendisine hava verilmesini bekliyorÇok geçmiş olsun. İnşallah hiçbir şeyiniz yoktur da hemen geçip gitmiştir korktuğunuz.
Hoş geldiniz
İnşallah bulaşmamıştir doktoru arayınca haberdar et bizi.Yok patlamadı, başlangıçta öptüm suyu şimdi topladı dikkat ediyorum şuan .. yarın arayacağım dr.
Şubatın sonhaftası başlayacağım annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcaklar 4 ayık olucak. 1 ayık bırakıp başlayalar var ne zor yarabbimSen ne zaman baslayacaksin ve bebegine kim bakacak? Valla benimde icim daraliyor resmen. Kizim 3.5 aylik oldu. Daha kucukken baslayanlarda var. Cok zor gercekten ,
Offff kıyamam... Üniversite hastaneleri biraz daha hızlı işliyor aslında. Ama kış hele bu kış öyle kötü kim. Allah yardımcınız olsun. Çok korkutucu. Ben doğumdan veri eğimli yatırıyorum birkaç gün önce kayıp düz olan yere yatmış ve aynısını yaşadık. Kusuyor ama kusmuk boğazda kalıyor guluk guluk ses geliyor. Çok şükür tikanmadan atlattı.Amin rint, çok sağol. Hastane şartları çok rezil, Allah kimseyi düşürmesin:/ yakınlarda özelde şartlar uygun değil diye Büyükşehir çocuk acile gönderdiler ama karşı yataktaki yavrucak yarım saattir kendisine hava verilmesini bekliyor
Çok geçmiş olsunnn ya nasıl çok kötü oldu çıkaramadı mı yavrumKızlar selam, ben Türkiye’ye geldim ve şu an hastanedeyim minik kuşumla.
Artık iyice hareketlendiler. Evet çok tıkandı benim boncuğum:/// gözler kaydı, bayılmış gibi oldu, ters çevirmek aklıma bile gelmedi. Yan yatırınca dönüyor benimki çok hareketli, bir de tükürük salgılıyor öyle de tıkanıyor. Yüzüstü yatırıyordum evde de hep ama yatağı sertti kendini kurtarıyordu, şartlar değişince yorgunluk ve stresten akıl edemedim, uzun süre uykusuz kalmıştı bir de:/// uyutup yemek yemeye gitmiştim, döndüğümde zorlanıyorduOffff kıyamam... Üniversite hastaneleri biraz daha hızlı işliyor aslında. Ama kış hele bu kış öyle kötü kim. Allah yardımcınız olsun. Çok korkutucu. Ben doğumdan veri eğimli yatırıyorum birkaç gün önce kayıp düz olan yere yatmış ve aynısını yaşadık. Kusuyor ama kusmuk boğazda kalıyor guluk guluk ses geliyor. Çok şükür tikanmadan atlattı.
Sizin nasıl oldu çok mu tıkandı. Nefesi mı gitti?
Bi süre çıkaramayıp öylece kaldığı için sanırım böyle kötü olduÇok geçmiş olsunnn ya nasıl çok kötü oldu çıkaramadı mı yavrum
Oyy Allahimm iyiki gordunuz hemen. Benimkininde ara sira bogazina gelir uyuduktan sonra. Yan yatiriyorum ama sirt ustu donuyor. Cok dikkat etmek lazim. Rabbim korusun evlatlarimizi.Çok emmişti:/ akşam yatmadan hep çok emer yatardı, sorun etmedim ama..yer yatağı yapmıştı Kv, önceki gün üşüttük diye yatağı ikiye katladım, yumuşak gelmiş o haliyle başını çevirememiş, fark ettiğimde kusmaya zorluyorduAllah’tan daha fazla geç kalmadım. Bulunduğumuz yerde hastane 2 dk uzaklıktaydı ve (bu olmadan işler yürümüyor memlekette) başhekim akrabamız, hertürlü çabayı sarfedip, sevk üstüne sevk yaptılar, max özen gösterdiler. Çok teşekkürler. Allah esirgesin hepimizin yavrusunu.
Sanirim ayni zamanda dogdu bizimkiler. 24 ekim dogumlu benimki. İlk is gunumuz berbat gececek. Zamanla alisicaz insallahŞubatın sonhaftası başlayacağım annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcaklar 4 ayık olucak. 1 ayık bırakıp başlayalar var ne zor yarabbim
Canim acaba az mi yemek yiyorsun yada ogun aralarini uzun mu tutuyorsun? Ben ogun aralarini uzun tutunca direk sutum azaliyor cunku. Bu ara 3 saatten fazla ac kalmamaya ozen gosteriyorum fark ediyo.Sutum hala az eskiye gore yani gecen haftaya gore,tazyik bicak gibi kesildi mesela ama gogsum sis gibi.Yani ici sut dolu ama saginca bisey gelmiyor.Eskiden sagdigimda yumusacik olurdu simdi gergi gibi.Napicam bilmiyorum.
Evet canm 22 ekim benim bebisimde. Inşallah bakanlı ..Sanirim ayni zamanda dogdu bizimkiler. 24 ekim dogumlu benimki. İlk is gunumuz berbat gececek. Zamanla alisicaz insallah
İyi fikir inşallah işe yarar cnmNormal ana kucagimiz varda onda yatmiyo bastan otomatik almadığıma pisman oldum simdi alrm onda da yatmazsa bilemiyorm
Ama aklma ne geldi zehra :) esimin duvardan duvara koridorda barfiks cektigi demir var ona pikniklerde yaptigimiz gbi besik yapaym diyorm icinde sallaym uyuyunca alirim yatagina koyarm bide onu denicemMaymun etti cocuk beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?