2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bana sağlık ocağı bebek hemşiresi dr a recete yazdırırsan rotayı biz yaparız yoksa yapamayız dedi.sen gittiğinde reçete yazdır yoksa yine dr a gitmen gerekecektir.
Geçmiş olsun.birde artik kendilerini kurtarır deriz daha vakit var demekki.ne diyor doktorlar , şimdi nasıl .

Çok geçmiş olsun

Evet, ben de kendini kurtardı diye düşünüyordum ama değilmiş:/ şu an için bi sıkıntı görmüyorlar ama sabah kurul gelecek(üniversite hastanesindeymişiz, o kadar çok insanla hareket ettik ki nereye geldiğimin farkında bile değildim)..MR, filmler, kan tahlilleri hepsine birden bakıp değerlendireceklermiş.
çok sağol xside, Allah esirgesin hepimizin yavrusunu

Cok gecmis olsun Allah korusun ya. Ne kadar dikkat etsek de bebek bunlar. Yapacak bisey olmuyor. Şöyle 6 7 aylari görsek de rahatlasak. Kendilerini tamamen kurtarsalar

Cok gecmis olsun Allah korusun ya. Ne kadar dikkat etsek de bebek bunlar. Yapacak bisey olmuyor. Şöyle 6 7 aylari görsek de rahatlasak. Kendilerini tamamen kurtarsalar
Çok sağol ismira, ben de kendini kurtardı artık kuzum diye düşünüyordum ama daha var gerçekten:/

Kizlar güneş kremi icin hangi marka önerirsiniz ? Kış aylarında uygun oluyor. Yoksa bebekler icin koruma faktoru yuksek oldugundan cok pahalilar. Hangisi daha az zararlidir?
Mustelanın ki ni kullanıyorum büyük oğluma. Ama bildiğim kadarı ile belli bir aydan büyükler için öneriliyor güneş kremleri.

Geçmiş olsun cnm. Tahlil yaptılar mı.

Reçetesiz yapmiolar.doktor muayene etmeden yapmio zaten . Rota her zaman ellerinde olmuo eczanenin siparişi vermek lazım bide

Canim acaba az mi yemek yiyorsun yada ogun aralarini uzun mu tutuyorsun? Ben ogun aralarini uzun tutunca direk sutum azaliyor cunku. Bu ara 3 saatten fazla ac kalmamaya ozen gosteriyorum fark ediyo.
2-3 gundur yiyorum yine ayni.Yemekle alajasi yok saniyorum bunun Benimki tamamen sikinti,psikolojik.

Kızlar, kendini kurtarması için 6/7 aylık olması yeterli değilmiş bu arada. 12 aylık olana kadar uykusunda dahi yalnız bırakma dedi doktor. Bir de baş kısmını 45 derecelik açı olacak şekilde ayarlayıp yatır dedi. Bunu biliyordum zaten ama kendini kurtardı artık diye yüzüstü yatırıyordum:/ sizler dikkat edin aman diyim

Çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim. Geceleri mi yuzustu yatiriyordun? Allah korusun ben gozum uzerindeyken bile cok yatirmiyorum.

Reçetesiz yapmiolar.doktor muayene etmeden yapmio zaten . Rota her zaman ellerinde olmuo eczanenin siparişi vermek lazım bide
Şimdi sağlık ocağından geldik 4.ay aşıları mızı olduk.sağlık ocağındaki doktor da rota virüsünün yazabiliyormuş . aşının ismini söylersen yazar dedi. sağlık ocağına gitmeden üç dört gün önce de eczaneye arayıp sipariş vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…