Ooo eşlerden yakınmalar var.
Bizdeki rutini diyeyim size asker arkadaşımla.
H.içi zaten kv oluyor.Onunla salonda yatip kalkiyoruz,yaşıyoruz.Eşim yatmadan yatmaya gidiyor yatak odasina.Oglen 3 te evde.Gece uykusuz !!! kaldigi icin gelince hemen uyuyormus.Ben o sira okulda oluyorum.5 gibi eve gelip hemen süt sagip yemege girisiyorum.6 gibi uyaniyor kendisi.Iyiki Emreyi ana kucagina alistirmisim.Mutfakta onunla takiliyorum.Yemek yaparken duruyor nerdeyse 1 saat benimle.Sonra.yemek fasli.Zaten 8 oluyor.Ondan sonr uyku rutini basliyor.Isiklar kapaniyor.Uyurlarsa uyuyorlar.Benim uykum coksa.Esim 12-1 e kadar bakiyor,mama hazirlayip iciriyor.H.sonu da yalniz baktigimizdan.Mutlaka ikimizinde kucaginda bitane oluyor.Vakit geciyor.
Ozel olarak birbirimize vakit hic ayiramiyoruz.Ya firsat vermeden yarim saat durmuyolar.Durduklari vakitte gece olunca benim pil bitiyor ben uyuyor oluyorum.Hatta bebekler olmadan onceki fotograflarimiza bakarken bekarken boyle yapardik diyorum.sanki ozaman evli degilmisiz gibi.Bebekler yokken her sey ozgurluk cunku
En son yatak odamda dogumdan 1 gun once yatmisim30 eylul gunu.Sonrasi yok.Asker.arkadasligina devam bizde
Annemi ,babami cok ozledim.Babami nerdeyse 3 ay olucak gormedim.Annem en son aralik ortasinda burdaydi.Simdi haliyle abimin yaninda.Ona bakiyor.Izmire en son temmuzda gittim.Memleketimi,ordaki evimi,arkadaslarimi,akrabalarimi ozledim.Burda kimsem yok.Yaz gelsin insallah 1 ay izmirde olmayi planliyorum.Annemlerle takilayim,yazliga gideyim bebelerle,denize sokayim onlari vs...Bunlari dusunerek kafami dagitip,biraz mutluluk hormonu salgilamaya bakiyorum.Yoksa tansiyon 9-13civari dolaniyor,ilac kullaniyorum.Allah hepimize sabir versin