2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şükür, iyi geçti. Ön ve yan taraftaki yolcular çok hoş insanlardı, ara ara onlar yardım etti.

Bende evde mutsuzum bi yandan başlama tarihi gelmesin diyorum bi yandan da gelsin

Kızlar doktor kontrol de bana yoğurt yapacaksan activia ile mayala dedi onun probiyotik oranı çok yüksek illa yoğurt yediririm diyorsan onunla yap diğerinden çok daha faydalı dedi deneyeceğim sonucu yazarım size de

Bana da bugun kontrolde 1 ay sonra bir iki kasik yogurt vermeye baslayabilirsin dedi. Zaten kendi yogurdumu kendim yaparim hep mini kavanozlara koyacagim onun yogurtlarini oyle baslayacagiz insallah.

Boyumuz 68 cm kilo 7400 4 Aylik

Senin üçüncü bebe benim ilk oğlum gibiydi gosgumun yarası hiç gecmezdi iki sene boyunca. İki göğsümu emip bosaltmadan birakmazdi. Çok zayiflamistim o zaman. Oda tosun tombalak biseydi. İkinci daha düşük ağırlıkta doğdu halada öyle. Zayıf değil ama kilosu normal. Tek gogsumle doyuyor genelde. İnşallah zayiflayabilirim. Zaten kortiozn kullanıyorum

Miraç ben emizirirken yerleri tekmelerdim acidan ama nasıl bı asksa iki sene emzirdim disleri çıkınca isirmaktan zevk almaya başladı. Senin yamyam tabiri aynen ısırarak cekerdi gozlerime bakıp ben çığlık atınca gülerdi bide. Büyüdü adam oldu okula gidio . Hiç kiyamio şimdi bana.mirac boşuna cennet anaların ayakları altına serilmiyo. İlki her anlamda zor büyüdüğü için bana ikinci kolay geldi.

Bana da bugun kontrolde 1 ay sonra bir iki kasik yogurt vermeye baslayabilirsin dedi. Zaten kendi yogurdumu kendim yaparim hep mini kavanozlara koyacagim onun yogurtlarini oyle baslayacagiz insallah.

Boyumuz 68 cm kilo 7400 4 Aylik
Bize de başlayabilirsiniz ufak ufak dedi
Boyu 63 kg 6350 idi en son
Seninki erkek di dimi ?
Sanırım boy kg ordan farkediyor

Canim izmirden selamlar aynen guzel gunleri dusunerek kendimizi motive edelim.

Kızlar sgk paralarınız yattı mı?
Benim hepsi yattı iki gün önce çektim, keşke bilseydim iban numaramı önceden tanıtsaydım edevlete o zaman direk kendi hesabıma yatarmış. Enzirme parası olan 180 tl bir tek hesabıma yatmış oldu.

Kontrolden ciktik.Ugur 600 gram almis.Emre 850.Cok kustu 1 aydir ondan Emre kadar alamadi bence.Birde 4 ayda 20 cm uzamis.Uzun olucak baya dedi.Yuzustu yatirdigimizda bu defa emre kafayi kaldirmadi,Ugur gayet iyi dedi.Basinda,boynunda sorun yokmus.Karma,ishal,zaturre asisi oldular.Ates yapmaz dedi ama yinede tetikteyim.Obur ay ek gidayi konusalim dedi.Hadi hayirlisi

Benim hepsi yattı iki gün önce çektim, keşke bilseydim iban numaramı önceden tanıtsaydım edevlete o zaman direk kendi hesabıma yatarmış. Enzirme parası olan 180 tl bir tek hesabıma yatmış oldu.
Iznin ne zaman bitmişti benimki hala yatmadı acaba yanlış bi işlem mı yaptılar diye düşünüyorum

Iznin ne zaman bitmişti benimki hala yatmadı acaba yanlış bi işlem mı yaptılar diye düşünüyorum
Ücretli iznim 4 ocakta bitti, iş yerinin bildirmesi gerekiyo sanırım. Sgkyı arayıp sordun mu çok yardımcı oluyolar 170ti galiba numarası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…