2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ben doğum yardımına iş yerimden yeni başvurdum e devlette gözüküyor 300 tl yatacakmış.
Süt parası denilen 180 tl ile ilgili bir şey bulamadım. Memur anneler süt parası almıyor mu?

Ücretli iznim 4 ocakta bitti, iş yerinin bildirmesi gerekiyo sanırım. Sgkyı arayıp sordun mu çok yardımcı oluyolar 170ti galiba numarası
Is yerini aradım bildirdik dedi benim ki 8 ocakti pazertesi tekrar bakayım teşekkürler canım

Iznin ne zaman bitmişti benimki hala yatmadı acaba yanlış bi işlem mı yaptılar diye düşünüyorum
170i ara mutlaka. Bende gecen ay aldim. Hastane sgk ya bildirim yapmamis. Hastaneyi aradim yaptilar. 15gunluk daha alacagim kaldi. Onun icinde ariycam. Uzerine dusmezsen kaliyor canim.

Kızlar ben doğum yardımına iş yerimden yeni başvurdum e devlette gözüküyor 300 tl yatacakmış.
Süt parası denilen 180 tl ile ilgili bir şey bulamadım. Memur anneler süt parası almıyor mu?
Kocası işçi statüsünde çalışan anneler kendileri çalışmıyorsa alıyor süt parasını. Emekli sandığı çalışanı alamaz.

Dün büyük oğluma Bexsero yaptırdık. Çocuk mahvoldu. Ateş hala devam ediyor. 4 saatte bir 38,3 oluyor. İlaçla düşüp geri çıkıyor. Çok zorlandı iki gündür. Sürekli banyo ilaç ılık kompres... O da biz de çok zorlandık.

Allah sabir versin sana da ben en aziindan yazdan yaza görüyorum. Gerci telefonla da yetişiyor

Benimki 1 aya yakindir boyle zaten

Masallah kuzulara

Kızlar sgk paralarınız yattı mı?
İşyerleri bildirgede bulunduktan 1 hafta sonra para ptt yada Ziraat Bankasına yatiyor.
Önce isyerine sorman lazım raporu onayladiniz mi diye.24 Aralık ta bitti benimki ama isveren her ayin 23 une kadar bildirimde bulunması gerektiği için benimki 23 ocak sonrasina kaldi ocak sonu aldim ödemeyi.
Geçmiş olsun ben 13 ay sonrası tek doz yaptırmayı düşünüyorum.
Ben çok cahilim o konuda ya nasıl olucak napıcaz ilk ay yemiyor galiba ufak tadım. Ne zaman yemeye başlıyor ki çorba vs. Uff ben bide calisicam aklım kalıcak
Hersey internette yaziyor hiç gözünüzde büyütmeyin, burdanda zaten yazarız yapilani nasil yapıldığını kolaylikla gecer gider bi bakmisiz bizimle yemek yiyorlar

Kimi doktorlar yogurt kimisi meyve kimisi sebzeylr baslatiyomus sanirim.Bakalim bizimki ne diyecek.

Kimi doktorlar yogurt kimisi meyve kimisi sebzeylr baslatiyomus sanirim.Bakalim bizimki ne diyecek.
Ben ilk yoğurtla başladım sonra patates kabak havuç tan çorba. Yağsız tuzsuz meyve olarak muz elma armut . Sekiz dokuz aylık olunca çocuk yağsız tuzsuz yemeklerden bıktı sonra anam babam usulü biz ne yersek oda onu yedi

Abartmamak kaydiyla ben de anam babam usulu yesinler istiyorum.Insallah oyle de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…