Bu aylarda hassas evet ama 37.5 ateş değildir. 38'den önce ateş düşürücü vermemek gerek.Çok sağolun kizlarilk olctugumde 38i de gördüm hemen üstünü incelttim.bir süre 37,8 de kaldı şuan 37,4..huzursuz değil aglamasi filan da yok.insallah bir an önce de 36lari görürüm.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Burda 38 den sonra ilaç veriyoruz cnmKizlar bebeğimin ateşi 37,8.bir çay kaşığı calpol verdim.ama sonra pişman oldum fitil daha etkiliydi diye.ne yapabilirim onu eğer düşmezse ne kadar sonra kullanabilirim?ince giydirdim.baska yapabileceğim bir şey var mı? Panik oldum 2.ayda bu dereceleri görmemiştik
Bebek ateşi yokken hasta değilken gün içinde farklı zamanlarda ateşini ölçün. Günün hangi saati vücudun sağlıklı sıcaklığı kaç görmüş olursunu,.Çok sağolun kizlarilk olctugumde 38i de gördüm hemen üstünü incelttim.bir süre 37,8 de kaldı şuan 37,4..huzursuz değil aglamasi filan da yok.insallah bir an önce de 36lari görürüm.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Yok benim bey istemiyorÜçüncüde tamamen salıyorsun diyorlar rint
Bebek ateşi yokken hasta değilken gün içinde farklı zamanlarda ateşini ölçün. Günün hangi saati vücudun sağlıklı sıcaklığı kaç görmüş olursunu,.
Mesela benim büyük oğlanın ortalama 36.7
Ama küçük oğlanın ortalama 37.4
Şimdi olctugumde buna göre davranıyorum.
Saat başını geçtim yarım saatte hatta bi ara 20 dkda bi kalktı bugün. PerişanımKizlar hepimizin bebegi yavastan 4 aylik olmaya baslamistir. Uyku gerilemesi yasayan yok mu?
Gecede 1 ya da max 2 defa uyanan oglum saat başı kalkiyor. Blog yazilarindan okurdum uyku gerilemesini. Ama bu gece basima geldi resmen. 1 saat dolmadan bile kalktigi oldu. Uykusuzluktan ölücem simdi
Ay kiyamam ya. Ne kadar surecek acaba bu?Saat başını geçtim yarım saatte hatta bi ara 20 dkda bi kalktı bugün. Perişanım
Aynen beni de ilki yoruyor . Bu ara daha iyi gibiyiz okul a uyum sağladı çok şükür arada evde krizler oluyo sakın atlatmaya çalışıyoruzİkinciler yormuyor ki evde büyük olunca. Onlarin lafı söz dinlememesi inadı.... Haklısın.
Benim eşim öyle biri değil her konuda yardımcı olmaya caliaiyo ama yanımda kalamiyo ve ısı çok yoğun bazen eve sabaha karşı 3-4-5 gibi geldiği oluyoZaten onlar bizden daha yorgun daha hasta her zaman. Ne olcak ki herkes cocuk buyutuyo eee cocuk bakmak kolay degil laflarini bile duydum. Cocugum sabah 4,5 bazen 6 7 lere kadar uyumuyordu. En son biraktim ona al uyut dedim. O zaman anladi. Uykusuzluk yorgunluk cocugun sorumlulugu kolay degil. Bi de hic yatdimci olmayan esler.. Aglayinca direk al annesi. Ya sen oyala. Ben nasil gezdiriyorum sakinlestiriyorum. Hic zora gelemezler.Allah tum annelerin yardimcisi olsun..Guc kuvvet versin bizlere.
Canım aynı durumlar gerçekten. Benim eşim de çok ilgilidir ama yanımızda olamıyo . Bizi böyle gördükçe çok üzülüyo bennde daha sağlam durmaya çalışıyorum ama gücüm kalmadı. Eşimin işi o kadar yoğun ki bazen sabaha karşı 3-4-5 gibi eve geliyo. Benim de kafam çalışmıyo. Bazen o kadar saçma fikirler üretiyorum ki ben de kendimi aptal gibi hissediyorum utanıyorum. Eşim de uykusuzluktan diyoValla isin en kotu yani ben bugun otokontrollu de olmak ostemedim, hic bir sey olmak istemedim. Esim ilgili mi ilgili, sevdigini gunde 2-3 kez soyler. Sarilir. Arar mesaj atar. Ama fiziksel olarak yanimda yok. Evliyim, cocugum var ama ici bos gibi geliyor bana. Bu kadar dusmemin en buyuk sebebi muhtemelen salgin var diye bir suredir hic disari cikmamis olmamiz. Esimin yoklugunu tolere edemiyorum artik. O da durumun farkinda ki geldiginden beri yemek yemedi, uzgun. Baska bir is baktigini soyledi. Piyasa da o kadar kotu durumda ki is de yok baska. Bilmiyorum bazen simariklikmis gibi heliyor bana tavrim utaniyorum da ama boyle hissediyorum. Cok yorgun. Beynim kuculmus aptallasmisim gibi geliyor bazen. Gozlerim kayiyor mesela, konusurken dilim dolaniyor bazen. Mesaj yazarken kelimenin harflerinin yerleri karisiyor gibi. Uykusuzluktan olduguna inanmak istiyorum. Korkuyorum.
Yok ya herşeye rağmen iyi ki varlarAma eskiden dertlerle başetme kapasitemiz yeterliydi.. Daha dogrusu ugrastigimkz dertler tolere edilebilecek dertlerdi.. Koca kaynana vsvs.. Simdi bunlar+yavrumuz.. İşin içinde insanin yavrusu da olunca vurdumduymaz olamiyorum.. Hani bi hayvan veya bitki degilki onlarla bile ilgilenmek dertlerini gidermek gerekli.. Insan yetistirmek zor.. Eski vurdumduymaz kicini devirip yatan hallerimi ozlemiyorum değil yani
Çok geçmiş olsun ama senin bebek daha şanslı abiden kaynaklı daha erken öğreniyor virüsleri mikropları bağışıklığı daha erken güçlenecek..Benim bebek yine hastaabisinden bulaştı, burnu akıyor, öksürüyor. Doktora da götürmedim Daha kötü olur diye.
Nohutu basil mayaliyacaksinAy amin amin. Bende 1,5 aydir yemek yapmam esim yoktu ya. Bende guya nohut mayalicam daha mayalicamek gida da ilk zamanlar yogurt patates havuc filan onlar kolay gbi gorunuyor da. Yok ev yapimi buskiviymis yok bilmem neymis onlar banada simdiden zor geliyor. Gerci ozaman tek basina oturuyor oyuncakla filan oynuyor olursa bi rahat oluruz sanki ama eminde degilim :) her gelen asama oncekinden cetin gecti bizde cunku
Bebek uyurken yada kv de bakarken, gelsene diye ayri odaya cek ozledigini soyle saril op oda sasirsinAyni durumdaymesimi çok özledim bir hafta olcak nerdeyse gorevden geleli ama cok ozledim sanki gelmedi gbi aramizda mesafeler var uzaklastk koptuk sanki bide kv kp burda kv nin esimi alp sarp sarmaladığıni gormek icimi acitiyor depresyondaym kesinlikle
Kizlar uzulmeyin en zor zamanlari atlattik simdi bebeklerimiz buyumeye basladi oncesine gore biraz daha rahatladik 1 2 ay gecsin havalar isinsin disari cikmaya basliyalim ozaman daha guzel olacak hersey kocaman kışı evde gecirdik markete bile gidebilmek ne kadar luks oldu bizim için yaz gelince eminim daha farkli daha kolay olacak bebeklerimizin bu zamanlari bodaha gelmiyecek tadini cikartin sarilin opun buyuyunce anne birak opme diyecekler simdiden doya doya sarilalimValla isin en kotu yani ben bugun otokontrollu de olmak ostemedim, hic bir sey olmak istemedim. Esim ilgili mi ilgili, sevdigini gunde 2-3 kez soyler. Sarilir. Arar mesaj atar. Ama fiziksel olarak yanimda yok. Evliyim, cocugum var ama ici bos gibi geliyor bana. Bu kadar dusmemin en buyuk sebebi muhtemelen salgin var diye bir suredir hic disari cikmamis olmamiz. Esimin yoklugunu tolere edemiyorum artik. O da durumun farkinda ki geldiginden beri yemek yemedi, uzgun. Baska bir is baktigini soyledi. Piyasa da o kadar kotu durumda ki is de yok baska. Bilmiyorum bazen simariklikmis gibi heliyor bana tavrim utaniyorum da ama boyle hissediyorum. Cok yorgun. Beynim kuculmus aptallasmisim gibi geliyor bazen. Gozlerim kayiyor mesela, konusurken dilim dolaniyor bazen. Mesaj yazarken kelimenin harflerinin yerleri karisiyor gibi. Uykusuzluktan olduguna inanmak istiyorum. Korkuyorum.
Burda biri paylasmisti sanrm canm ss almistimNohutu basil mayaliyacaksin
Sağol canım. İnşallah tek temennim buÇok geçmiş olsun ama senin bebek daha şanslı abiden kaynaklı daha erken öğreniyor virüsleri mikropları bağışıklığı daha erken güçlenecek..
Benim kızda okula gidince her hafta hasta olur artıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?