Zaten buraya güveniyorum en çok ❣İşyerleri bildirgede bulunduktan 1 hafta sonra para ptt yada Ziraat Bankasına yatiyor.
Önce isyerine sorman lazım raporu onayladiniz mi diye.24 Aralık ta bitti benimki ama isveren her ayin 23 une kadar bildirimde bulunması gerektiği için benimki 23 ocak sonrasina kaldi ocak sonu aldim ödemeyi.
Geçmiş olsun ben 13 ay sonrası tek doz yaptırmayı düşünüyorum.
Hersey internette yaziyor hiç gözünüzde büyütmeyin, burdanda zaten yazarız yapilani nasil yapıldığını kolaylikla gecer gider bi bakmisiz bizimle yemek yiyorlar
Kivi alerjendir 1 yaş öncesi verilmez.Ben bugün kivi yalattım ya üf öyle bi baktı ki ben yerken dayanamadım ekşi de değildi bir iki yaladı
Bexsero tek doz hiç yapılmıyor malesef. 6 aydan önce yaptirirsan 3+1 doz ( ama.bazi doktorlar 3 doz yeter diyor)İşyerleri bildirgede bulunduktan 1 hafta sonra para ptt yada Ziraat Bankasına yatiyor.
Önce isyerine sorman lazım raporu onayladiniz mi diye.24 Aralık ta bitti benimki ama isveren her ayin 23 une kadar bildirimde bulunması gerektiği için benimki 23 ocak sonrasina kaldi ocak sonu aldim ödemeyi.
Geçmiş olsun ben 13 ay sonrası tek doz yaptırmayı düşünüyorum.
Hersey internette yaziyor hiç gözünüzde büyütmeyin, burdanda zaten yazarız yapilani nasil yapıldığını kolaylikla gecer gider bi bakmisiz bizimle yemek yiyorlar
Ben yemekleri ona uydurdum. Evde salça yapıp onu kullandık, ki 15. aya kadar domates ve türevlerini veremedim alerjisi vardi. Kırmızı biberi rendeleyip salça yerine kullanıyordum. Tuz baharat atmadım yemeklere. O şekilde orta yolu bulduk. Ama anam babam usulüne sıcak bakmıyorum ben yazık çocuğa en azından 1 yaşa kadar.Abartmamak kaydiyla ben de anam babam usulu yesinler istiyorum.Insallah oyle de olur.
İkinci çocukta ki rahatlık mi !!!
Ben sana az bahsedeyim gece yattin yatmadin bebek uyanik kaldi agladi onemli değil sabah 6 da kalkip büyüğün kahvaltısını hazirla beslenmesini hazırla en zor kısmı uyandir. çünkü 5 dk dahalar asla bitmiyor.sabah 7 tam yatayım azcik dersin oğlan kalkar temizle emzir uyumaz saat 9 10 oldumu uykusu basıyor ağlıyor uyuttum o ara kahvalti yaotin yaptin yoksa 15 dk sonra uyaniyor kiz okuldan gelecek yemek hazirla.geldi odev yap çocuğumlar bitmez.oglan uyur büyük ses yapar uyuyamaz tak uyanir büyük başlar odevde anlamadiiiim bak.kardesin agliyor cevap bananeee ödevim var.bebek kucakta konu anlat olmadi YouTube dan yardımcı öğretmeni izlet hergün yarin okula şu gidecek diye geliyor.kiza yat yat yat derim saat 11 ancak yatar oglan yatmaz.12 1 allah ne verdiyse.sonra 2 saatte bir batan gozlerle uyan.ev çamaşır ütü hiç azalmıyor çünkü kızım pijamalari giyer kirliliğe okul kiyafeti tişört hergün değişir , hergun bir etkinlik deney makyaj tirnak yapma ,akrilik boyalar ile ahsap karton boyama adı etkinlik olup evin anasını aglatan birsuru aktivite.
Tek çocuk nasil mukemmel bir rahatlık iiincide anlarsiniz inşallah
Ay amin amin. Bende 1,5 aydir yemek yapmam esim yoktu ya. Bende guya nohut mayalicam daha mayalicamek gida da ilk zamanlar yogurt patates havuc filan onlar kolay gbi gorunuyor da. Yok ev yapimi buskiviymis yok bilmem neymis onlar banada simdiden zor geliyor. Gerci ozaman tek basina oturuyor oyuncakla filan oynuyor olursa bi rahat oluruz sanki ama eminde degilim :) her gelen asama oncekinden cetin gecti bizde cunku
Berikko kioya ne kadar takıyosan o kadar almıyor walla:/ sağlıklı olsun da
Kendi bi şekilde donuyor geri canım vende kıyamıyorum o kadar sor uyuyor ki zaten
Yok ya herşeye rağmen iyi ki varlar ❤ aslında ben bebekten sonra daha vurdumduymaz oldum tek ilgi alanım okocaya trip atacak zaman bile bulamıyorum bazen
Sanmıyorum kalıcı olacağını öyle olsa bütün anneler perişan olur. Uykunun eğitimle alakalı olduğunu düşünmüyor ve tam tersine eğitime karşıyım diyorum. Yeme içme gibi temel ihtiyaçlar nasıl eğitimle öğrenilmiyorsa uyku da eğitimle öğrenilmez. Belli bir olgunluğa geldikten sonra desteklenir sadece. Eğitimle ilgili çok post okudum, eğitim kelimesi geçtiği an tüylerim diken diken oluyor
Biliyorum çilek kivi bal ceviz patlıcan gibi birkaç şey verilmiyor, yalatıp çektim zaten çok acıklı baktı bi an dayanamadımKivi alerjendir 1 yaş öncesi verilmez.
Dün büyük oğluma Bexsero yaptırdık. Çocuk mahvoldu. Ateş hala devam ediyor. 4 saatte bir 38,3 oluyor. İlaçla düşüp geri çıkıyor. Çok zorlandı iki gündür. Sürekli banyo ilaç ılık kompres... O da biz de çok zorlandık.
Ek gıdalar konusulmaya baslamis.
Ne tattirmayi düşünüyorsunuz ilk olarak
Ben bugün kivi yalattım ya üf öyle bi baktı ki ben yerken dayanamadım ekşi de değildi bir iki yaladı
Yuzunde kucuk bircyer dermatit olmus Emrenin.
Konusulmustu diye hatirliyorum.Ne kullanmistiniz siz kizlar ya.Sanki yayildi da bu
Hic yoktu su zamana kadar anlamadim bende.Yuzdeki döküntü alerji belirtisi galiba.. Bilmks gibi olmiyim de ben hala cozemedkm eymenin alerji durumunu çünkühemen bisey surme bence bi.. Gecen eymenin de kaslarinin başladığı yerde kirmizili bi kabarti bisey çıktı.. Alerjiden heralde dedim.
Hic yoktu su zamana kadar anlamadim bende.
Kafasinin sekli duzeldi mi Eymenin beriko.Doktor bugun sola yatirin dedi ama.sola.cevrilmiyo kafasi bende yan yatirdim sola.dogru.Duruyor simdi.Ayni etkiyi gosterir mi acaba ?
Eser miktar dahi alerji yapabilir aman dikkatBiliyorum çilek kivi bal ceviz patlıcan gibi birkaç şey verilmiyor, yalatıp çektim zaten çok acıklı baktı bi an dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?