2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Zaten buraya güveniyorum en çok ❣

Bexsero tek doz hiç yapılmıyor malesef. 6 aydan önce yaptirirsan 3+1 doz ( ama.bazi doktorlar 3 doz yeter diyor)
6 aydan sonra yaptirirsan 2+1 doz 2 yaştan sonra yaptirirsan 2 doz.
1 yaştan sonra tek doz olan Nimenrix.
Bu sefer 38.2'de şurup vermedim. 39'da verdim. Ama yoruldu. Çok uzun sürdü ateş. Hayırdır inşallah.

Abartmamak kaydiyla ben de anam babam usulu yesinler istiyorum.Insallah oyle de olur.
Ben yemekleri ona uydurdum. Evde salça yapıp onu kullandık, ki 15. aya kadar domates ve türevlerini veremedim alerjisi vardi. Kırmızı biberi rendeleyip salça yerine kullanıyordum. Tuz baharat atmadım yemeklere. O şekilde orta yolu bulduk. Ama anam babam usulüne sıcak bakmıyorum ben yazık çocuğa en azından 1 yaşa kadar.

Kızlar ek gıdaya geçtiğinizde unutmayın ilk bir yıl Anadoluda yetişen şeyleri verebilirsiniz. Muz yerli muz tercih edin.
Bir insanın yediği şeyler yaşadığı coğrafyanın ne kadar uzagibdaysa alerji riski o kadar artar. Blw Türkiye'de hangi besin hangi ay yenir listesi var.

Ben rahatliktan kastim olayin ne oldugunu bilmekle kastettim.. Hic bisey bilmeyince daha tedirgin oluyo insan.. İkinci çocuğu olanlar genel olarak ilke oranla daha rahat oluyo.. Yoksa beni her gören niye ilk çocuk mu diye sorsun alnimda mi yaziyo

Ek gida beni de korkutuyor.. Hazirlamasi ayri bi zahmet cidden..ben geceleri uyumayip onlari haziarm heralde bugun bikac bisey aldim ebebekten ek gidada kullanacagmz esyalari filan.. Güzel indirim vardı.. Unibaby yenidogan islak mendil 18 paket 100tlydi hemen kaptım onlukler mama termosu filan bi sürü aldim yine.. Cam rende filan aldm.. Disari cikinca da kucuk kavanoz alcam yoğurt için.. Ins beceririm

Berikko kioya ne kadar takıyosan o kadar almıyor walla:/ sağlıklı olsun da

Aslnda takik degilimde kaynanam sağolsun bana destek olcana aman cok zayıf kemikleri güçsüz ben bakamiyorum ya tabi yoksa eymen ne kadar kiloda alsa ciroz bi bebek.. Kollari bacaklaro benim gibi zayıf.. Bana çekmiş o yonden galiba.. Yandik ilerde gotlu gobekli olcak

Kendi bi şekilde donuyor geri canım vende kıyamıyorum o kadar sor uyuyor ki zaten

Sen çok kiyamiyorsun ama ilerde uzulceksin cocugun surekli keske suram şöyle olsaydi dediginde.. Havluyla sikistir bi şekilde.. Bikac kere cirpiniyolar sonra alisiyorlar.. Ilk baslarda neye alisiyorlarsa bebeklerde o oyle gidio benim anladgm bu.. Mama basladim ahanda birakcamiza devam ettik artti..emzik dedik simdi her zmn vermiorm sadece gece uyuycagi zaman verip dalinca aliyorum ama birakamadik.. Kafasini sabitledim kimildayamadi bi bagirdi bi agladi snra anladı.. Bu kiyamamak degil cocugunun iyiligini düşünmek bence.. Sen kiyamazsan bi yerine bisey yapcam dersen millet naapsin kucagina alirken.. Bence bi sekle sokmaya calis derim ben.. Yinede sen bilirsin

Yok ya herşeye rağmen iyi ki varlar ❤ aslında ben bebekten sonra daha vurdumduymaz oldum tek ilgi alanım o kocaya trip atacak zaman bile bulamıyorum bazen

Valla ben o kadar değilim.. Tek alanim çocuk ama o alan zaten beni yeterince pimpirikli yapmaya yetio.. Bizim doktor artik gelmeyin dedi bana biktirdim adamı esimde birlik oldu doktorlar resmen saglikli çocuğu hasta edecek ille diyo kafasinda hep biseyler dusunuyo diyo

Asker yetistirmek gibi sanki.. Dimi? Anne baba ne istiosa çocuk da onu yapmak zorundaymis gibi sanki

Geçmiş olsun.. Iyi mi simdi rint? Bu meningokok mu oluyo? Bi doktori takip ediyorum çok açıklayıcı anlatimi var.. Meningokok için 9.aydan sonra baslanmasini tavsiye ediyor.. Tam anlamadm ama bu asilarin dozlari filan farkli sanrm..

Ben bugün kivi yalattım ya üf öyle bi baktı ki ben yerken dayanamadım ekşi de değildi bir iki yaladı

Ek gidaya hazir olmanin isaretiymis bu.. Kafayi tutmak.. Elleri agiza goturmek.. Yemek yerken yemege bakmasi filanmis..bizde hepsi var.. Eymen oturuyo bile hatta ama bekliyorum bakalim

Yuzunde kucuk bircyer dermatit olmus Emrenin.
Konusulmustu diye hatirliyorum.Ne kullanmistiniz siz kizlar ya.Sanki yayildi da bu

Yuzdeki döküntü alerji belirtisi galiba.. Bilmks gibi olmiyim de ben hala cozemedkm eymenin alerji durumunu çünkü hemen bisey surme bence bi.. Gecen eymenin de kaslarinin başladığı yerde kirmizili bi kabarti bisey çıktı.. Alerjiden heralde dedim.

Hic yoktu su zamana kadar anlamadim bende.
Kafasinin sekli duzeldi mi Eymenin beriko.Doktor bugun sola yatirin dedi ama.sola.cevrilmiyo kafasi bende yan yatirdim sola.dogru.Duruyor simdi.Ayni etkiyi gosterir mi acaba ?

Hic yoktu su zamana kadar anlamadim bende.
Kafasinin sekli duzeldi mi Eymenin beriko.Doktor bugun sola yatirin dedi ama.sola.cevrilmiyo kafasi bende yan yatirdim sola.dogru.Duruyor simdi.Ayni etkiyi gosterir mi acaba ?

Eymeninde yoktu ama bence mamada inek sutu varmis yaa.. Bi sure sonra bedenlerini etkiliyo gibime geldi benim.. Bilgi sahibi degilim ama yorumum bu

Eymenin kafasi duzelmisti hastaneden önce hatta mukemmel duruyordu.. Hastanede halsiz cansız yatinca ellemedim kiyamadm.. Yamuldu hep bi tarafa yatmaktan yine.. Hastanede bile kafasi büyüdü oglanin yaa.. Evde ugrasmaya calisiyorum ama eskisi gibi baş edemiyorum.. Genelde gunduzleri uğraşıyorum.. Mutfaga geciyorum kameradan bakinca tekrar diger tarafa cevirmis oluyo kafasini bi mudahale ediyorum bi etmiyorum ama demin emzirirken daha da gozume batti aglasa da zirlasa da o kafasini duzeltcem gerekirse basinda durcam kafasini cevirmeyene kadar
Seninkinler masallah guzel kilo almışlar eymenide kiyafetleriyle tarttik o da 500gr almış 20günde.. Moralim düzeldi bugün..

Vee bomba haber akşam mansetlere düştü eymen yuzustuyken döndü butun aileyi seferber ettik döndü diye annemler kayinvalidemler herkese haber verdik.. Esimle evde halay cektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…