2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet menenjit b. Hepsinin farklı. Ama menenjit b için doktor asıl risk grubunun 1 yaş altı olduğunu söyledi ve özellikle erken başladı. Başka bir menenjit aşısını büyük oğlana 15. ayda yaptırdik.
Men B aşısı geçen sene çıktı. 3. ayda küçüğe yaptırdık şimdi de büyüğe yaptırdık ama cidden çok zorladı büyüğü.

Hic yoktu su zamana kadar anlamadim bende.
Kafasinin sekli duzeldi mi Eymenin beriko.Doktor bugun sola yatirin dedi ama.sola.cevrilmiyo kafasi bende yan yatirdim sola.dogru.Duruyor simdi.Ayni etkiyi gosterir mi acaba ?
Alerjik de olabilir kuruluk da olabilir. Nemlendir yüzünü. Bioderma mustela tarzı bir kremle. Geçmezse doktor etkili bir ürün önerir.

Ek gidaya hazir olmanin isaretiymis bu.. Kafayi tutmak.. Elleri agiza goturmek.. Yemek yerken yemege bakmasi filanmis..bizde hepsi var.. Eymen oturuyo bile hatta ama bekliyorum bakalim
Benim şimdiki halime çekse de herşeyi itirazsız yese keşke çok gıcıktım ben küçükken töbe yemezdim hiç bişey, ortaokula başlarken bana bir olgunluk güncellemesi geldi alarm kurup kendim kalkmaya tabağıma ne konursa yemeye başladım bütün aile şok geçirdi nasıl bi büyüme hevesiyse artık

Kızlar ben doğum yardımına iş yerimden yeni başvurdum e devlette gözüküyor 300 tl yatacakmış.
Süt parası denilen 180 tl ile ilgili bir şey bulamadım. Memur anneler süt parası almıyor mu?
Evet pandora alamıyorlarmış. Bu arada doğum yardımı da 400 müş. Ben geçen hafta aldım.

Bu aşıyı avrupa zorunlu asi programinda yaptiriyormus.. Bizde hacı olacaklara filan vuruluyormus zorunlu olarak..

Biz ailecek ne bulursak yiyen insanlarz.. Annem bi caba da gostermedi.. Sofrada ne varsa yendi.. Kesin eymen kocam gibi secici olur

Yaa yazamadim ateslendi bizimkiler birden de son paragrafta yazdiginin aynisini yarim saat once emre yapti Gerci bilincli bi dönme degildi.Kolunun ustune yuklenip kendini birakiverdi saga.3 defa yapti.Ugurda daha tık yok.O kafasini kaldiriyo vr donduruyo ya ona da sukur.
Ugur kusmasaydi bu ay cok o da 800-850 gram alirdi ama cok kustu.Daha yeni azaldi kusmasi.Masallahh Eymende 20 gunde 500 gram cok cok iyi ki artik 400-500 .Telafi edicek bak gorursun.❣
Duzeltmeye gayret edicem bende.3 4 yasina kadar boyle gider sonra kendiliginden duzelebilir dedi.

Ek gidaya hazir olmanin isaretiymis bu.. Kafayi tutmak.. Elleri agiza goturmek.. Yemek yerken yemege bakmasi filanmis..bizde hepsi var.. Eymen oturuyo bile hatta ama bekliyorum bakalim

Oglum da cildiriyor sofraya bagiriyor bagiriyor sofraya yaklastirinca heyecanlaniyor eli ayagi durmuyor. Şeker tabagini koyuyorum onune oynuyor. Dolu tabags elini uzatiyor. Oynasin diye ayni tabagin bosunu veriyorum umursamıyor gözü gene dolu tabakta

Kızlar e-bebekte beslenme ürünlerinde %29indirim var bugüne özel. Neler alıyoruz fikşr alışveriş yapalım kaçırmayalım
Özellikle 2inci bebişi olan anneler

Ben de baktim bir sürü kaşık var secemedim. Hangisi uygun bunların

Sivilar icin ayri katilr icin ayri kasik mi aliniyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…