2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de hiçbir fikrim yok

Önceki kontrolde 18 günde sadece 200 gram almıştı, şimdi 7 günde 320 gram almış çok şükür doktor böyle devam dedi beğendi, raporumuz da çıktı ayda 8 kutu mama hakkımız var
Alerji maması mı? Tadını sevdi mi? Kabızlık yaptı mi? Ben de alıştırmaya çalışıyorum da mamaya..
bu arada kilolarınız için tebrikler

Herkeste uyku sorunu var sanırım. Kızım acaip bunaltıyor beni bu aralar. Uykuya direniyor. Kucakta pışpışlayarak uyuyor o da ağlaya ağlaya. sonra da ayagıma alıp sallıyorum. O şekilde en uzun uykusu 1 saat. Beşiğine koyarsam 15-20dk uyuyor sonra uyanıp mızmızlanıyor. Gündüz emmeyi bıraktı zaten. Emziği tutuyordu şimdi onu da çiğner gibi yapıp atıyor. Uyku saati gelince resmen stres oluyorum. Mutsuz ve zor bir bebek. Sanırım anneliği beceremedim eşimle de aramız çok bozuk. Sürekli uğraşacak bişeyler bulup tüm boş zamanlarında evden kaçıyor.Çocukla ilgilenmiyor. Dün baya tartıştık. Ağladım, herseye aglıyorsun bıktım senden çocuktaki tüm huzursuzluklar da senin yüzünden oluyor dedi. Daha önce de laf arasında sanki normal doğumu becerebildin de demişti. Sürekli bi annelikle emzirmeyle doğumla vurmaya çalışıyor beni. Çok çok üzgünüm. Bebeğim olucak çok mutlu olucaz diye düşünmüştüm hep hamileyken. Şimdi bu olanlara inanamıyorum. Bebeğimi çok seviyorum ama çok mutsuzum

Alerji maması mı? Tadını sevdi mi? Kabızlık yaptı mi? Ben de alıştırmaya çalışıyorum da mamaya..
bu arada kilolarınız için tebrikler
Teşekkür ederiz, 4 gün sonra 4 aylığız 5,5 kilo şu an toplıcaz bakalım biraz. Alerji maması evet progominas doğru yazdıysam adını,ilk gün sevmemişti ama baktı mecbur ekşiye ekşiye içiyor. Kabızlık olmadı çok şükür

Neler alacaksiniz beslenme icin birayada yazin

Bu adamlarin icine seytan girdi sanirim.

Çok biliyorsa kendisi baksın.. şeytan diyor çek kapıyı bebekle bi tek kalsın da yavrunun ne günahı var.. Çok acımasız bu erkekler ya Allah vicdan versin

Kafasi buyurken nasil yatiosa oyle şekil aliyo bence.. Kemiklerin yumusakligi da etkiliodur belki bilemiyorum.. Bende ugrasiyorum ama nafile gibi.. Dumduz yatiramiyorm ama diger tarafa zorluyorm o bike duzeltebilir belki..
Kilo kaybetti hastanede ondan hemen aldi galiba.. Bakalm ins devam eder böyle
Kiz bnce donmesi de bilincli gibi.. Eymende kafasini atio kolunun ustune geriye dogru snra dönüyor.. Gerci iki kere yapti daha goremedik

Ben wee babynin 3li kasigi var kucukten buyuge onu aldm.. Wee babynin tutuşu rahat geldi bana

Önceki kontrolde 18 günde sadece 200 gram almıştı, şimdi 7 günde 320 gram almış çok şükür doktor böyle devam dedi beğendi, raporumuz da çıktı ayda 8 kutu mama hakkımız var

Eymende hastanelerden once 10 gunde 50gr almıştı cok sevindim yaa maşallah.. Ben eymenin alerji oldgunu dusunmuyorm hala.. Yirtik filan oldu galiba.. O ara mama miktarini da artirdm çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…