2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Vay ........ Vayy. Kendisi muhtesem bi baba mi olmuş acaba anası doldurmuyorsa neyim..

mama cok faydalı cnm benılk ogluma kullandım hem kılo aldı hemde boyu uzadı tadı kotu ama faydalı bır mama 2gundur sutum az gelıyor benımde bebek doymuyor doktor mamada yazmıyor sadece emzırıyorum kılosu suan ıcın yukarda o yuzunden mama vermem dedı ama sutum azaldı sımdı ne yapcam bılemedım

Evet ya bizde takip ettik baktık olmuyor başladık çok şükür doktor da yazdı da rahat alabilcez. Geçtiğimiz hafta babannemi kaybettik üzüntüden biraz azaldı sütüm ama hayat devam ediyor yedikçe yine toparladım biraz inşallah sizin de artar

Vay ........ Vayy. Kendisi muhtesem bi baba mi olmuş acaba anası doldurmuyorsa neyim..
Olabilir valla. Çocuk beni görünce gülüyo diyo, altını ben alıyorum uyutuyorum doyuruyorum tam keyifli anında sana veriyorum yemek yapmaya gidiyorum dedim. O haliyle bile 10 dk oyalayamıyor bi de utanmadan bana bık bık yapıyor işte. Erkek olmak varmış

Canim benim bebeğim ateş-i hep 37.6 larda yuksekmk

Başınız sağolsun inşallah toplar sutum

Doğru vala doktorda kızdı çocuk senk değil.sen çocuğu yöneteceksin diye ama beceremiyorum heralde

Bugün bunlri aldim ebebekten

5li önlüğün onu havlulu. Onu simdi kullanmaya baslicam. Kiyafetleri hep islaniyor çünkü tükürükten. Arkasi naylon.

Kollu önlüğü ince diye aldim. Yaza denk geliyor ek gida zamani diye. Digerlerinin plstigi cok kalindi kollari rahat hareket edemez diye almadim

Baska ne almak gerekiyor?

Mama sandayesi alicam

Tabak almai miyim?

Kuzenlerimin cocuklri hep mama sandalyesinin tablasinda ya da normal tabakta yiyordu ama onlara da anneleri yediriyordu kendileri yemiyordu. Ben kendsi yesin istiyorum.

Vakumlu tabaklardan almali miyim?

Eklentiler

• Screenshot_20200215-165719.webp
    16 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200215-165740.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20200215-165809.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200215-165946.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20200215-170009.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 42
bizimkide böyleydidoğumdan beri kendilohusa gibi davrandı... ağladım olmadı konuştum olmadı en son boşanalım dedim düzeldi inşallah kalıcıdır duzelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…