Düzenli ölçüp çocuğun ateşi bilmek önemli. Benim de küçüğün genellikle 37.4
Saglikliyken ateşi kaç
Mesela düzenli 36.5 çıkan çocuk için 37.5 atesse bizimkilerde değildir. Doktora iyice sormak gerek.
Kiyafeti de normal ama dr a danis bence. 23 derece ideal. Senin usumen de dogal degil ki? Kansizligin olabilir mi? Biz de 22-23 civari turuyoruz gece tshirt emzirme atleti kulot pijama altiyla yatiyorum. Gunduz de oyleyim. Esim de terliyor mesela.
Kiyafeti de normal ama dr a danis bence. 23 derece ideal. Senin usumen de dogal degil ki? Kansizligin olabilir mi? Biz de 22-23 civari turuyoruz gece tshirt emzirme atleti kulot pijama altiyla yatiyorum. Gunduz de oyleyim. Esim de terliyor mesela.
Benim doktorum son kontrolde 4 aya doğru mesela nane kavanozunu aç koklat, yemek yaptın tencereyi aç koklat, balık yaptın koklat dedi. Eline boğazına kaçmayacak sebzeler ver, özellikle yemek saatlerinde dişini kaşısın onun yenilecek bir şey olduğu öğrensin dedi. Ek gıdaya böyle hazırlanmaya başladık.
Kizlar ptesi disciye gidicem. Inanilmaz agrim var. Disciye gtmeden emzircem. Disciden sonra da önceden sagilmis sutumu vercem. 2 3 saat sonra gelen sütün tamamini ise sagip aticam. Bunun haricinde baska bilginiz ya da söyleyeceginiz birsey var mi?
Kizlar ptesi disciye gidicem. Inanilmaz agrim var. Disciye gtmeden emzircem. Disciden sonra da önceden sagilmis sutumu vercem. 2 3 saat sonra gelen sütün tamamini ise sagip aticam. Bunun haricinde baska bilginiz ya da söyleyeceginiz birsey var mi?
Elime ilk geçen avent suluğu aldım iki tane de kaşık aldım oio o nasıl yazılıyo bilmem bitane de vakumlu tabak aldım ıslak mendili de kaptım kız arabada bekliyodu babasıyla ağlıyomuş elime ilk geçenleri çabuk çabuk aldım çıktım
Maşallah yavruya Banada dört damla dendi.Aclik tokluk ortası olsun,peşine süt icmesin dendi.Henuz kullanmadik.İz bırakıyor kalıcı deniyor,bu işi benim üstlenmem lazım
Sağlık ocağı bana da 4 damla vereceksin demir ilacını dedi ama sonra ıslak bezle ağzını sil diş etlerini falan ilerde dişlerde karartma olabiliyor dedi. Zaten 4 damla ağzına yayılıyor yuttu mu yutmadı mı bide silince gider hepsi.
Bide ben her gün vermeyi unutuyorum d vitamini de aynı şekilde. Her gün veremiyorum
Sağlık ocağı bana da 4 damla vereceksin demir ilacını dedi ama sonra ıslak bezle ağzını sil diş etlerini falan ilerde dişlerde karartma olabiliyor dedi. Zaten 4 damla ağzına yayılıyor yuttu mu yutmadı mı bide silince gider hepsi.
Bide ben her gün vermeyi unutuyorum d vitamini de aynı şekilde. Her gün veremiyorum
Bu demir ilacı ile ilgili her sağlık ocağı farklı bise söylüyor sanırım bize hiç öyle bise söylemediler aç tok da bise demediler günde 4 damla vereceksin dediler o kadar bizim ebeler de mi bi sıkıntı var acaba
Bizimki geçti gibi canım sadece belirli kişilere yapıyor artık yeni gördüğü insanlara sorun yaratmıyor artık ama bi kaç kişi vae hala onları görünce yaygarayı kopartıyor onlarda uyarıp almayın dediğim halde zorlayanlar