2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bi zıbın üstünde de tulum var penye ev 23 derece ama ben üşüyorum evde
Kiyafeti de normal ama dr a danis bence. 23 derece ideal. Senin usumen de dogal degil ki? Kansizligin olabilir mi? Biz de 22-23 civari turuyoruz gece tshirt emzirme atleti kulot pijama altiyla yatiyorum. Gunduz de oyleyim. Esim de terliyor mesela.

Kiyafeti de normal ama dr a danis bence. 23 derece ideal. Senin usumen de dogal degil ki? Kansizligin olabilir mi? Biz de 22-23 civari turuyoruz gece tshirt emzirme atleti kulot pijama altiyla yatiyorum. Gunduz de oyleyim. Esim de terliyor mesela.
Bende anlamadım ya ısınamadım gitti evdenmidirbenden mi bilemedim ben hiç terlemiyorum evde

Benim doktorum son kontrolde 4 aya doğru mesela nane kavanozunu aç koklat, yemek yaptın tencereyi aç koklat, balık yaptın koklat dedi. Eline boğazına kaçmayacak sebzeler ver, özellikle yemek saatlerinde dişini kaşısın onun yenilecek bir şey olduğu öğrensin dedi. Ek gıdaya böyle hazırlanmaya başladık.

Ben de aynilarini yaptim. Aslinda disci emzirebilirsin uyusukluk gecince dedi ama ben uyusukluk gecince bir kere sagip döktüm
Sonra emzirmeye devam

Neler alinmali simdi.suluk hangi marka aldiniz
Vakumlu kapakli saklama kabi aldinizmi bide meyve suzgecini kullanabilirlermi ki bebekler
Elime ilk geçen avent suluğu aldım iki tane de kaşık aldım oio o nasıl yazılıyo bilmem bitane de vakumlu tabak aldım ıslak mendili de kaptım kız arabada bekliyodu babasıyla ağlıyomuş elime ilk geçenleri çabuk çabuk aldım çıktım

Maşallah yavruya Banada dört damla dendi.Aclik tokluk ortası olsun,peşine süt icmesin dendi.Henuz kullanmadik.İz bırakıyor kalıcı deniyor,bu işi benim üstlenmem lazım

Sağlık ocağı bana da 4 damla vereceksin demir ilacını dedi ama sonra ıslak bezle ağzını sil diş etlerini falan ilerde dişlerde karartma olabiliyor dedi. Zaten 4 damla ağzına yayılıyor yuttu mu yutmadı mı bide silince gider hepsi.
Bide ben her gün vermeyi unutuyorum d vitamini de aynı şekilde. Her gün veremiyorum

D vitamin çok önemli bildiğim kadarıyla vereniz hergün iyi olur

Bu demir ilacı ile ilgili her sağlık ocağı farklı bise söylüyor sanırım bize hiç öyle bise söylemediler aç tok da bise demediler günde 4 damla vereceksin dediler o kadar bizim ebeler de mi bi sıkıntı var acaba
Bu yabancılama ne zaman geçecek ya. Yoruldum
Bizimki geçti gibi canım sadece belirli kişilere yapıyor artık yeni gördüğü insanlara sorun yaratmıyor artık ama bi kaç kişi vae hala onları görünce yaygarayı kopartıyor onlarda uyarıp almayın dediğim halde zorlayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…