2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar gittim acile. Kan pihtisini igneyle delip icini bosalttilar. Ama hala sıktıkça geliyor. Bebek emerken bikac gün kan yutabilir ama problem olmaz dedi acil doktoru. Ya kan yutması sıkıntı olmaz mi ?
Sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Ilk emzirdigim zamanlar azicik kanamisti yaradan dolayi oyle emzirdim ben. Etrafimdakiler de emzir bir sey olmaz demislerdi. Daha once yasayanlar yani

Onu gordum almayi dusundum ama digeri kutulu diye kutuluyu aldim

Bende kutu var diye 3luyu aldim.. Toz mama kabi baska aldim ben.. Aldgm sanki daha uygundu.. Bende tabak alcaktm da ne gerek var dedim melamin oluyo sanrm onlar.. Ihtiyac olursa alirim dedim.. Bende keni kendine yedircem insallah.. Kendi deneyimledgi seylere daha önem vermek istiyorum

Diş jelleri konuşulmuş sanırım, teyzem diş hekimi. Diş jeli kullanılmasını onaylamıyor. Diş çıkarmanın doğal bir süreç olduğunu, bebek de olan ağrının, ağrı eşiğini yükselteceğini ve gelişimi için bazı ağrıların gerekli olduğunu, tıbbi zorunluluk olmadığı sürece kullanılmamasının daha doğru olduğunu söyledi

Ben de genellikle ya ayakta yada oturken sallanarak emziriyorum öyle anca daha uzun emiyor yoksa iki çekip bırakıyor ve ben emzirmesem asla aklına açlık gelmiyor sanki Doktor 6.ayı beklemeyecez 4 bitsin yavaş yavaş ek gıdaya geçelim dedi de bu çocuk iştahsız ek gıdadan hiç umudum yok

Gecicek de nasıl geçecek platinus, her gün bı şey olacak diye karnina, derisine bakıyorum kafayı yedim resmen.. adı konsa da diyetini yapsam bu zor değil, bilinmezlik zor. Gastroenteroloji bilmiyordum Ben Medipolde hikmet Tekin nacaroglu na gittim alerji uzmaniymis. Süt alerjisi dedi herşeyi ye dedi süt ürünlerii hariç. Kanuni hastanesi nerde devlet mi , illa çocuk doktoru mu sevk etmeli? Zor tek başıma onların randevusu sevki..hemen gelecek olsa bugun götürürüm özel de bildiğin var mı.fugen çullu diye prof varmış ona sira yazdırdım, iki aya bile randevu gelmezmiş ama çok iyiymiş diyor alerji yaşam platformu.
Mama vermiyorum Progominas dediğiniz mama çok mu zor ki raporu felan çıkartılıyor Gidip kendimiz alamaz miyiz denemek için?

Menenjit aşısı kaçıncı ayda yapılan aşı?
4.ay aşılarını içimde var mı?
Bende ateşten çok korktum ama 4. Ay aşıları geçen hafta oldu ateşi çıkmadı.
Menenjit başka Bir aşı m?

Elini yiyo zaten.. Bide sert meyve sebze verince rahatlatir diye dusunuyorm.. Tabi simdiden bisey demek zor.. Yasayinca gorcez

Elini yiyo zaten.. Bide sert meyve sebze verince rahatlatir diye dusunuyorm.. Tabi simdiden bisey demek zor.. Yasayinca gorcez
Buzdolabından çıkmış şeyler acayip rahatlatıyor. Diş kaşıyıcılarını buzdolabına koyup öyle verirdim eline. Zaten bebekler de pek diş kaşıyıcısı sevmiyor. Oyuncakları, elleri, annenin eli en iyi kaşıyıcı oluyor

Kızlar bexsero ve nimenrix yaptıran var mı? Doktorumuz 5. Ayda,7.ayda ve 13.ayda takvime almış. Aşı karşıtı biri değilim ama Çok ates yapıyor ve test aşamasında diye okudum bikaç yerde. Korktum açıkçası. Yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı kafam karıştı?

Bende korktuğum için yaptırmadım. İnşallah pişman olmam diye umut ediyorum

Yaşadığın şey çok zor evet amalütfen ön yargılı da davranma, belki bi bakıcan bebeğinin beklediği an buymuş ve ek gıdaya çılgınlar gibi saldırcakmış, ben de çok iyi durumda değilim psikolojik olarak ama kafamda felaket senaryosu kurmak herşeyi çok daha kötüye götürür oldu elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum.. az daha sabır inşalşah geçecek

Bende korktuğum için yaptırmadım. İnşallah pişman olmam diye umut ediyorum
Devlet aşılarını ve rotayı yaptırdım ama bu aşı için pek iyi şeyler okumadım ya. Biraz daha büyüyünce tek doz olarak da yapılabiliyormuş sanırım ama dozunu arttırdıkları için ates daha yüksek seyrediyormuş.

Özel bir mama her an her eczanede bulunmuyor ama talep etsen getirirler, illa rapor olacak diye bişey yok tabiki de ama eğer rapor çıkarsa devlet %80nini karşılıyor.

Haklısın iyi düşünelim iyi olsun kötüyü çağırmayayım şimdi, umarım dediğin gibi olur teşekkür ederim

Canım devlet hastanesi Figen çullu kuzenim gittiyor çok iyimis evet ama muyanesi cok pahalı sıra gelmiyor ve benim doktorum ne dedigse aynısını dedicnm mama konusuna gelince gasterondoloji olmadığı hasteneler yazabiliyor çocuk doktoruna git yazdır cnm

Çocuk doktoruna git bölüm acdir cnm mamada yazdirirsin alerji bölümü yerine gasterondoloji actir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…