2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gecen sene bugün miniklerime hamile oldugumu ogrendigim gun 16 şubat cumartesi saat 12:35 ❣❣enfeksiyon ve mantar sikayetiyle gittigim doktora tahlilsiz ilac veremem demesiyle her geldigimde gerekli gereksiz hep idrar ve kan tahlili yaptirip en az 300 lira aliyolar nereden para koparacaklarini sasirdilar hamile degilim demistim kendi kendime ama sonuc su anda bi tanesi dizimde digeri beşikte Öyle paylaşayım dedim

Kızlar meraba nasılsınız kızım 4 ay 19 günlük ve 2 gündür 1 öğün bişeyler vermeye başladım öncesinde 1 hafta kadar azcık tadım verdim. Yiyor isteyerek erkwn başladım çünkü mama süt isteyerek almıyor uyurken veriyorum hep uyanıkken mümkün değil oyuna çevirip tükürüyor

Neler tattirdin o 1 haftada ? Bizimkilerde artik sütü de mamayı da o kadar isteksiz aliyolar ki.Ufaktan ufaktan tattirsam mi diyorum.Doktor zaten 5.ay kontrolunde ek gidayi konusalim artik demisti.

Ben ilk hamile kaldığımda beş gün leke geldi. Kesildi. Sonra doktora gittim dedim ben sokulrmedim bana söktürücü yazın. Bı gebelik testi yapalım dedi. Neyse kan verdim eşimi aradım anlattım oda dediki para tuzağı bende öyle deidm tahlil sonucu beklerken ablama gittim . Hemen dedi ki sende bi haller var hamilesin kesin yok yaa dedim. Sonucu bı aldım pozitif. Ben şok . Hastaneden çıktım eşimi aradım pozitif çıkmış dedim. Gerçekten mi gerçekten mi dedi inanamadik. Çünku üç sene bekledik. Olmadı aşılama bile tutmadı. Neyse iki aylıkken karnimda kaybettik yavrumu sonra peşine kimyasal gebelik. Tam yedi ay sonra ilk oğluma hamile kaldım. İlk oğlum dogdugunda beşinci evlilik yıldönümü ne üç ay vardı. Dört sene sonrada ikinci oğlumuz doğdu. Ben ikinciyi hiç beklemiyordum olmaz diyodum yine. Veren Rabbim işte . Bı anda döndüm eski yıllara o kadar şeyler yasadikki evliliğimiz de . Eşim kaza geçirdi tırın altında kaldi. Ölümden döndü. Öbür ya ben bı kurdeşen döktüm tenimde beyaz yer kalmadi her yerim paramparca oldu. İki hafta hastanede yattım teşhis koyamadilar. Kanser sandılar hatta iki kere biyopsi alındı.temiz çıktı. Tedavi ettiler ama teşhis koyamadilar. Sonra güzellikler girdi hayatımıza. İki dünya güzeli evlat. Hayat çok garip. Ama bu dünyadaki en güzel duygu annelik olmalı .

Ayy neler yasamissiniz canim benim.Cok sukur kotu seyler geride kalmis.Insan eskiye bir donunce garip hissediyor.Diyorum ya cok sukur gunumuze saglikla evlatlarimizla

Benim bebisin disi cikiyor sanirim cok erken degil mi yaaaa? Korkuyorum isirmasindan ikinci ucuncu cocugu olan anneler nasil oluyor bu dis isi
Erken deme hiç benimkinin neredeyse 1 hafta olacak çıkalı 4 ay 1 haftalıktı çıktığında. Devamlı ısırmak istiyo bi yerleri yanaklarımıza cenemize saldırıyodu bizde şükür ateş falan olmadı ama ağlamayan bebeğim devamlı aglamaya başladı zorlanmaya basladi dişlerinden anladık yani dişinin çıkacağını. Şimdide aglamayı ağlayınca ilgilenildigini anladi canı sıkılınca basliyo mizmizlanmaya

Tam anlamiyla gorundu mu disleri peki?

Tam anlamiyla gorundu mu disleri peki?
Suan iki tane nurtopu gibi dişlerimiz var ☺ damaginin diş yeri tam belli oluyo çıkmadan önce beyazlıyo ellerini dokunduğunda sertlik oluyo.ekliyorum foto

Eklentiler

• IMG_20200216_184231.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 64
Suan iki tane nurtopu gibi dişlerimiz var ☺ damaginin diş yeri tam belli oluyo çıkmadan önce beyazlıyo ellerini dokunduğunda sertlik oluyo.ekliyorum foto

Oo baya cikmis sizinki. Bizim bu kadar degil. Hafif kucuk bir sertlik var. Yakinda cikacak gibi ama. Kiz mi erkek mi sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…