Ben ilk hamile kaldığımda beş gün leke geldi. Kesildi. Sonra doktora gittim dedim ben sokulrmedim bana söktürücü yazın. Bı gebelik testi yapalım dedi. Neyse kan verdim eşimi aradım anlattım oda dediki para tuzağı bende öyle deidm
tahlil sonucu beklerken ablama gittim . Hemen dedi ki sende bi haller var hamilesin kesin yok yaa dedim. Sonucu bı aldım pozitif. Ben şok . Hastaneden çıktım eşimi aradım pozitif çıkmış dedim. Gerçekten mi gerçekten mi dedi inanamadik. Çünku üç sene bekledik. Olmadı aşılama bile tutmadı. Neyse iki aylıkken karnimda kaybettik yavrumu sonra peşine kimyasal gebelik. Tam yedi ay sonra ilk oğluma hamile kaldım. İlk oğlum dogdugunda beşinci evlilik yıldönümü ne üç ay vardı. Dört sene sonrada ikinci oğlumuz doğdu. Ben ikinciyi hiç beklemiyordum olmaz diyodum yine. Veren Rabbim işte . Bı anda döndüm eski yıllara
o kadar şeyler yasadikki evliliğimiz de . Eşim kaza geçirdi tırın altında kaldi. Ölümden döndü. Öbür ya ben bı kurdeşen döktüm tenimde beyaz yer kalmadi her yerim paramparca oldu. İki hafta hastanede yattım teşhis koyamadilar. Kanser sandılar hatta iki kere biyopsi alındı.temiz çıktı. Tedavi ettiler ama teşhis koyamadilar. Sonra güzellikler girdi hayatımıza. İki dünya güzeli evlat.
Hayat çok garip. Ama bu dünyadaki en güzel duygu annelik olmalı .