İlk defa bebegi yalniz yikicam. Tirsiyorum ama cesurum
İnsallah kolay atlatirsinizBakalim bizim ne zaman cikacak sizinki kadar. Buraya yazarim. Benim de erkek. Hizli cikti oglanlar
Yaptim vallaOooo basindan beri nerdeyse tek yikiyorum bu konuda master yaptim. Hatta 3 ayliktan beri kuveti dolduruyorum yuzuyor egleniyor sonra cikarmadan lifleyip sampuanlayip cikariyorum.
Yaparsin kesinlikle biz analara viz gelir her sey
Diş jeli yerine ne kullanılabilir peki sanırım bizimkiler geliyor bi kaç gün once sağlık odağındaki ebede dişleri geliyor dediDiş jelleri konuşulmuş sanırım, teyzem diş hekimi. Diş jeli kullanılmasını onaylamıyor. Diş çıkarmanın doğal bir süreç olduğunu, bebek de olan ağrının, ağrı eşiğini yükselteceğini ve gelişimi için bazı ağrıların gerekli olduğunu, tıbbi zorunluluk olmadığı sürece kullanılmamasının daha doğru olduğunu söyledi
Bende vermeye başladım ilk tadim olarak başladım sonra püre olarak veriyorum doktor bu ay ki kiloyu az buldu ek gıdaya ufaktan geçin dedi bizeKızlar meraba nasılsınızkızım 4 ay 19 günlük ve 2 gündür 1 öğün bişeyler vermeye başladım öncesinde 1 hafta kadar azcık tadım verdim. Yiyor isteyerek erkwn başladım çünkü mama süt isteyerek almıyor uyurken veriyorum hep uyanıkken mümkün değil oyuna çevirip tükürüyor
Bebe yağı ile nemlendiresen bebekte çok güzel rahatlıyor uyku öncesi hem vücut nemlenir hem bebek rahatlar.Vucudu zaten cok kuru pul pul oluyo bazen.Nemlendireyim evet.
Çok geçmiş olsun.asi arkası olunca anlamakta zor oldu yazık çocuk yorulmusturDomuz gribi olmuş benim büyük oğlan. Ateş ondanmış. Bexsero'dan değil.
Canım benim azcık yogurt muz elma suyu armut suyu ona uygun olan corbaların suyundan. Annem ne isterse onu açıkçası müdahale edince alınıyor bende ona bıraktım zaten zararlı olacak bişey vermiyorNeler tattirdin o 1 haftada ? Bizimkilerde artik sütü de mamayı da o kadar isteksiz aliyolar ki.Ufaktan ufaktan tattirsam mi diyorum.Doktor zaten 5.ay kontrolunde ek gidayi konusalim artik demisti.
Diş jeli yerine ne kullanılabilir peki sanırım bizimkiler geliyor bi kaç gün once sağlık odağındaki ebede dişleri geliyor dedi
Bende vermeye başladım ilk tadim olarak başladım sonra püre olarak veriyorum doktor bu ay ki kiloyu az buldu ek gıdaya ufaktan geçin dedi bize
Benimki de 400 gram almıştı en son valla az az vermek mantıklı zaten alışması 2 3 ayı buluyorDiş jeli yerine ne kullanılabilir peki sanırım bizimkiler geliyor bi kaç gün once sağlık odağındaki ebede dişleri geliyor dedi
Bende vermeye başladım ilk tadim olarak başladım sonra püre olarak veriyorum doktor bu ay ki kiloyu az buldu ek gıdaya ufaktan geçin dedi bize
Bizimki 600 gr almıştı bi de yemek konusunda iştahı iyi çok şükür ki memeyi gündüz çok aramiyor artık olursa içerim olmazsa sen bilirsin anne modunda takılıyorBenimki de 400 gram almıştı en son valla az az vermek mantıklı zaten alışması 2 3 ayı buluyorçocukta kendini belli ediyor zaten
Çıkmış bile gözün aydın en zor yeri atlatmisinizSuan iki tane nurtopu gibi dişlerimiz var ☺ damaginin diş yeri tam belli oluyo çıkmadan önce beyazlıyo ellerini dokunduğunda sertlik oluyo.ekliyorum foto
Çok geçmiş olsun kuzuya ya demek ondan ateş geçmek bilmemiş
Çok büyük geçmiş olsun inşallah bebeğe bulaşmaz..
çok geçmiş olsun
Gecmis olsun.
Ay rint aklıma geldi iki gündür çok yoğunum yazamadım. Bı aşı bu kadar ateş yapmaz. Noldu peki evde mi tedavi olcak. Tez zamanda geçer inşallah.
Gecmis olsun.3 -4 gun ates direncli oluyor sonra toparliyorlar.Influvir piyasaya surulmus mu ? Bir ara hicbiyerde yoktu ilaci.
Bebe yağı ile nemlendiresen bebekte çok güzel rahatlıyor uyku öncesi hem vücut nemlenir hem bebek rahatlar.
Çok geçmiş olsun.asi arkası olunca anlamakta zor oldu yazık çocuk yorulmustur
rint geçmiş olsun
Büyük oğlumda kullanmadım hiç birşey. Oyuncaklarla, soğuk dişlikle kaşıdıDiş jeli yerine ne kullanılabilir peki sanırım bizimkiler geliyor bi kaç gün once sağlık odağındaki ebede dişleri geliyor dedi
Kucağımda destekli oturuyorum çünkü yatmıyor yatirinca bağırıyor oturmak istiyorKizlar bebekleriniz kaç haftalık oldu oturma durumları başladı mı dönüyorlar mi
Geçmiş olsun rint. Benim de büyük atlattı bu sene. Biraz zor atlatılınıyor. Hastane de serum takviyesi yapmışlardı. Kendine getirmişti o. Birde özel ilacı var onu içtiKızlar atladigim olduysa kusura bakmayın. Herkese çok teşekkür ederim.
Bexsero için 40'a kadar ateş yapabilir 3 gün sürebilir diye uyardığı için bir doktor biz gribi anlamadık. Bugün doktoruna sordum o da 72 saatten fazla ateş beklemiyorum. Acile gidin dedi.
Ufaklikta henüz ateş yok. Ona da ilaç başladık. Hepimiz başladık.
Ufaklığı tek odaya kapattik. Eşim izin aldi. Anne baba olarak maske takıyoruz. Büyük oğlanı küçüğün yanına sokmuyoruz. Üstümüze sweat giydik ufakligin yanına girerken çıkarıyoruz.
İlaç piyasada var. Hatta doktor Ankara'da hiç sorun yaşamadık dedi.
Öğrenince çok üzüldüm oturdum ağladım ama sonra şükrettim başka bir şey değil diye. İnşallah yan etkisi olmadan ve ufakliga da bulaşmadan atlatırız.
Üzülme cnm benim arkadaşım bebesi 14gunlukken oldu ateş yapmamış hiç sadece hafif öksürük ve hapşırık mis dikkat et cnm en ufak birşeyde götür bebeginiKızlar atladigim olduysa kusura bakmayın. Herkese çok teşekkür ederim.
Bexsero için 40'a kadar ateş yapabilir 3 gün sürebilir diye uyardığı için bir doktor biz gribi anlamadık. Bugün doktoruna sordum o da 72 saatten fazla ateş beklemiyorum. Acile gidin dedi.
Ufaklikta henüz ateş yok. Ona da ilaç başladık. Hepimiz başladık.
Ufaklığı tek odaya kapattik. Eşim izin aldi. Anne baba olarak maske takıyoruz. Büyük oğlanı küçüğün yanına sokmuyoruz. Üstümüze sweat giydik ufakligin yanına girerken çıkarıyoruz.
İlaç piyasada var. Hatta doktor Ankara'da hiç sorun yaşamadık dedi.
Öğrenince çok üzüldüm oturdum ağladım ama sonra şükrettim başka bir şey değil diye. İnşallah yan etkisi olmadan ve ufakliga da bulaşmadan atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?