2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Rabbim dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun canım ilaçlarla atlatır bi kaç güne insalah6

Gecmis olsun.3 -4 gun ates direncli oluyor sonra toparliyorlar.Influvir piyasaya surulmus mu ? Bir ara hicbiyerde yoktu ilaci.
Benim bebeğim 2 aylıkken influenza oldu ve bu ilacı kullandık. Abilerden geçti. Önce büyük abileri cok ateşliydi hatta antibiyotik verdi bır dr. Ben bu virüs kaynaklı dedim artık uzman oldum uzaktaki çok iyi bir drumuz var ona götürdüm ıyı Kı antibiyotik başlamamışız..influvir verdi eşime de tabletini.. Bana dedi 1 hafta sonra bebekte de olabilir kukucka süresi 7 10 gün arası. Cocukşar çok öpüyordu. Öom3se bıle havayla gecer demişti.. Biz de herşeyi ayırdık ama zaten bebek kapmış. O da kullandı ama çok kötü bir dönemdi. Ben de büyükleri 1 ay okula yollamadım... Şimdi bile korkuyorum hala salgın devam edıyor.

Yazan oldu mu bilmiyirum ama karanfil yağı al buzdolabina koym ondan bir iki damla ile masaj yap.
Ya da karanfili ez zeytinyaginin içine koy. Dolapta beklet onu sür.

Kucugu hic odadan cikarmayin.Bu sekilde 5 gun yasadik biz.Tecritteydi bebegim resmen.Maskeyle girdim odaya hatta sutumu sagip verdim.Bir memeyi ayirmistim ona digeri gripli olana.Boyle yaparak kaptirmadik biz digerine.ilacin piyasada olmasi cok iyi.Bir ar hic yoktu.Umarim Emre gibi kolay atlatir

Sana ya da bebege enfluvir verdi mi? Bebek nasıl atlatti?

Ben iki çocuğun yanında farklı maske takmaya bile başladım sütü sağmak yerine emziriyorum çünkü biberon getir götür yaparken daha riskli geldi bir de sadece eşim ve ben varız şu an. Kucukle ben ilgileniyorum. Ama büyük de sürekli kucakta. Üstüme boğazlı sweat giydim ufakligin yanına girerken çıkarıyorum.
Küçük üç günlükken büyük yine grip olmuştu. O zaman bulaşması şimdi de bulaşmaz inşallah.
Peki küçüğün olduğu odayı havalandırmak için büyük uyurken küçüğü biraz salona götürmeyi düşünüyorum ama hep ortak kullanım alanından geçecek. Risk mi?

Valla heralde Allah acidi da digeri kapmadi virusu.Oyle diyorum cunku benden gecti.Ben ayakta hafif atlattim 3 gunde.Bdnden sonra Emre oldu ki o sira rastgele ha gisine hangi meme denk gelirse emiyodu.Doktor hatta Ugurda gecirir muhtemelen gribi dedi ama teget gecti ona.Cocuk 5 6 gun odadan cikmadi kaginvalidemle.2 hasta bebekle delirirdim heralde.

Ortak alana hic denk getirmedik.Digerinin hic girmedigi odaya goturdum hep havalandiracagim zaman.Influvir icti bebegim kilosuna gore.Her bunye farkli atlstirmis.Ben ayakta gecirdim .Emrede sadece ates oldu ve halsizkik.Istahinda bile eksilme olmamisti.3.gun ates 37 ye dusmustu.

Nimenrix 3,5 ve 13. Ayda. Bexsero 3,5,7 ve 13. Ayda. Ben tek doz 13. Ayda yaptiricam.

Offf bizim bütün odalar aynı alana açılıyor.

En iyisi sen yokken cok rahat eder bakan aklında kalmaz onda. Bak biz büyük oğlan için hala baharat pek kullanmayız 9 aydan sonra bizle sofrada biz ne yediyse ondan yedi tabi onunda yiyeceği şekilde yaptık yemekleri. Yesin fındık kız maşallah ona

Arkadaşlar ek gıda için erken. Yemek vermek için çok çok erken.
Bu aylarda çorba falan verilmez yapmayın n'olur. Sindirim sorununa da yol açar yarın bir gün alerji yapar.
Çocuklar için masada keşfedecek çok şey var heyecan bundan. Her verdiğimizi ağza götürdükleri dönemdeyiz bir de.

Sana ya da bebege enfluvir verdi mi? Bebek nasıl atlatti?
Bana vermedi emzırıyodum diye.. Ama bebege verdi. Kgsuna göre bır hafta kullandı.. Baska Dr vermek istemedi ama bu druma cok guvenurum. Bunun tek ılacı influvir dedı. Vermessen ates dusmeyecek, cıgerlerı ıyıce dolar ilerde astım ya da bronsıtten kurtulamazsın dedı. Zaten bebege gecince ilk gun bebe halsiz ememuyor burun tıkalı. Bır suru serum fizyolojik le acamadım.. Sonra ateş direk 38 le basladı ve ates dusurucu duşürmğyor. Hemen bebegı de goturdum... Bebege de domuz grıbı testı yapıldı allahtan cıkmadı ama infkuenza dedi. İnfluvir 1 hafta kullandı. Zaten 1 gün kullanınca ates geciyor. Ama burunbtujanıkkugı tam ılac bitiminde gectı. Yavrum yazık sırtustu yatamuyordu. Uastagın ustune yızüstu yatırıp uyutuyorfum. Gece sırtustu ama basın altına yastık. Yoksa nefes alamıyordu. Allahım cok zordu. Bır bebek 15 gunluk tı o domuz grıbı olmuştu. Ona yatıs verdi. Ama Bız hergün gıttık. Baba da 1 hafta tabletini kullandı...

Bızım ev hastane gıbıydı.. Oğlanlar odalarında bebek bızım odada kımse baska odaya gecmıyordu.. Bizimkiler bebegı hasta olmadan önce cok opğp oynuyorlardı.. Zaten Dr buyukler olunca artık gececek mı dıye takma gecmıstı yuzde 90, 1 hafta sonra belki olur kukucka süresinden sonra dedi... Bıze anaokulundan geldi... Hep hasta cocuklarını okula yollayanlar uyuz oluyorum

Günaydınlar hanımlar . Bizde tüm hafta sonunu hastane de gecirenlerdeniz. 2. Sinifa giden kizim grip olmuştu okulda kar canavarı diye bir oyun bulup bahçe de oynamışlar tabi hastalik kacinilmaz oldu ordan babamiza sonra da ufakliga gecti ates hic düşmedi boğaz da balgam da vardı bronşite çevirmiş 6 iğne ve buhar tedavisi verildi küçüğe büyük zaten başlamıştı iğne yemeğe şimdi ufaklığa da başlandı. kanda enfeksiyon cıktı ufaklıkta ateş ondan da düşmemiş zor bir hafta sonu atlattik evde tek sağlam bayrak bende kaldı bakalım ben ne kadar dayanabilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…