2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence de ilk 6 ay sade süt. Arkadaslardan cocuga bıldıgın gunde toplamda yarım bardak su ucıren var, ıcı yanıyo dıyo bır de.. Ben bu 3 numara da esnek olayım dedım elma yakalıyorum sadece dün yalarken resmen ufak parca kopardı herşeye Jaws gıbı atlıyor gazının ıcınden zor ccıkardım farketmesem bıgazına kacardı allha korusun. Bunda ek gıdaya daha yavas gececegım. Kgsu ıyı emzırmekten kolayı ne...

Cok geçmiş olsun

Suan iki tane nurtopu gibi dişlerimiz var ☺ damaginin diş yeri tam belli oluyo çıkmadan önce beyazlıyo ellerini dokunduğunda sertlik oluyo.ekliyorum foto

Buda bizim disimiz burda 12 gunluguz ve cekildi simdi yerleri belli sanirim kolay cikar

Offf bizim bütün odalar aynı alana açılıyor.
Sokağa cikartir gibi giydir izerinede mont yafa battaniye ile odayi 10 dk havalandır , 10 dk tek taraflı açık camdan birşey olmaz.
çok geçmiş olsun .iki çocuk bir de baba hastaysa birini sağlam kalması gerekiyordu o da sen seçilmişsin iyi olmuş.

Buda bizim disimiz burda 12 gunluguz ve cekildi simdi yerleri belli sanirim kolay cikarEki Görüntüle 2592025
Hee senin aceleci dişli doğdu evet öyle bir konuşma hatırlıyorum.kalsiyumu fazla kaçmış kuzunun.gebelikte o kadar çok vitamin içiyoruz ki çıkıp kosmadigina dua eder hale geldik.

Cok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun .iki çocuk bir de baba hastaysa birini sağlam kalması gerekiyordu o da sen seçilmişsin iyi olmuş.
Çok sağolun kızlar bu bebisler hasta olmasın ya çok zor

Kesinlikle katılıyorum. 6 ay dolmadan hiç bi ek gıda düşünmüyorum. Ve 6 ayda yavaş başlıcam acelem yok. Sütünü içsin en iyi vitamin

Az once izledigim videodan ekran görüntüsü aldim.Osman gönülal diye bir doktor bu. Acik ve guzel anlatıyor her seyi bu kanaldan bakıyorum cogu seye

Dis cikarma belirtilerini siralamis

Burda bir arkadas da sormuştu bebegim elini kulagina goturuyor diye. Benimki de aynisini yapıyor demistim. Dis cikarma belirtilerinden biriymis

Eklentiler

• Screenshot_20200217-152251.webp
    25 KB · Görüntüleme: 52
Ben bebekken iki kez havale gecirmisim.annem ateşten öyle korkuttu ki beni,asi ateşi bile olsa panik yaptım hemen..

Çok geçmiş olsun oğluna rint

Çok geçmiş olsun

Kızımın alt damağında aft çıkmış kızlar çok huysuzdu tesadüf gördüm çok üzüldüm aft acısı bi başka oluyor neden çıkmış olabilir ne yapmam gerekir acaba
Oy kıyamam ya çok acır evet
Doktora sor bence, kendiliğinden birkaç güne geçer ama..

Bizim abide influenza pozitif çıkınca eşime bana anneme tablet verdi doktor. Bebeğe de yarım ölçü önlem icin verdi. Bebek hem sütten hem kendi alacak inşallah o olmaz olsa da hafif atlatır dedi.
Tetkik ve reçeteyi 3 yıldır çocuklarin takibini yapan doktoruna yolladım. O da bebeğe de kullanın bulasirsa ağır geçirir yoksa dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…