- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Bence de ilk 6 ay sade süt. Arkadaslardan cocuga bıldıgın gunde toplamda yarım bardak su ucıren var, ıcı yanıyo dıyo bır de.. Ben bu 3 numara da esnek olayım dedım elma yakalıyorum sadece dün yalarken resmen ufak parca kopardı herşeye Jaws gıbı atlıyor gazının ıcınden zor ccıkardım farketmesem bıgazına kacardı allha korusun. Bunda ek gıdaya daha yavas gececegım. Kgsu ıyı emzırmekten kolayı ne...Arkadaşlar ek gıda için erken. Yemek vermek için çok çok erken.
Bu aylarda çorba falan verilmez yapmayın n'olur. Sindirim sorununa da yol açar yarın bir gün alerji yapar.
Çocuklar için masada keşfedecek çok şey var heyecan bundan. Her verdiğimizi ağza götürdükleri dönemdeyiz bir de.
Cok geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar . Bizde tüm hafta sonunu hastane de gecirenlerdeniz. 2. Sinifa giden kizim grip olmuştu okulda kar canavarı diye bir oyun bulup bahçe de oynamışlar tabi hastalik kacinilmaz oldu ordan babamiza sonra da ufakliga gecti ates hic düşmedi boğaz da balgam da vardı bronşite çevirmiş 6 iğne ve buhar tedavisi verildi küçüğe büyük zaten başlamıştı iğne yemeğe şimdi ufaklığa da başlandı. kanda enfeksiyon cıktı ufaklıktaateş ondan da düşmemiş zor bir hafta sonu atlattik evde tek sağlam bayrak bende kaldı bakalım ben ne kadar dayanabilcem
Suan iki tane nurtopu gibi dişlerimiz var ☺ damaginin diş yeri tam belli oluyo çıkmadan önce beyazlıyo ellerini dokunduğunda sertlik oluyo.ekliyorum foto
Sokağa cikartir gibi giydir izerinede mont yafa battaniye ile odayi 10 dk havalandır , 10 dk tek taraflı açık camdan birşey olmaz.Offf bizim bütün odalar aynı alana açılıyor.
çok geçmiş olsun .iki çocuk bir de baba hastaysa birini sağlam kalması gerekiyordu o da sen seçilmişsin iyi olmuş.Günaydınlar hanımlar . Bizde tüm hafta sonunu hastane de gecirenlerdeniz. 2. Sinifa giden kizim grip olmuştu okulda kar canavarı diye bir oyun bulup bahçe de oynamışlar tabi hastalik kacinilmaz oldu ordan babamiza sonra da ufakliga gecti ates hic düşmedi boğaz da balgam da vardı bronşite çevirmiş 6 iğne ve buhar tedavisi verildi küçüğe büyük zaten başlamıştı iğne yemeğe şimdi ufaklığa da başlandı. kanda enfeksiyon cıktı ufaklıktaateş ondan da düşmemiş zor bir hafta sonu atlattik evde tek sağlam bayrak bende kaldı bakalım ben ne kadar dayanabilcem
Hee senin aceleci dişli doğdu evet öyle bir konuşma hatırlıyorum.kalsiyumu fazla kaçmış kuzunun.gebelikte o kadar çok vitamin içiyoruz ki çıkıp kosmadigina dua eder hale geldik.Buda bizim disimizburda 12 gunluguz ve cekildi simdi yerleri belli sanirim kolay cikarEki Görüntüle 2592025
Bence de ilk 6 ay sade süt. Arkadaslardan cocuga bıldıgın gunde toplamda yarım bardak su ucıren var, ıcı yanıyo dıyo bır de.. Ben bu 3 numara da esnek olayım dedım elma yakalıyorum sadece dün yalarken resmen ufak parca kopardı herşeye Jaws gıbı atlıyor gazının ıcınden zor ccıkardım farketmesem bıgazına kacardı allha korusun. Bunda ek gıdaya daha yavas gececegım. Kgsu ıyı emzırmekten kolayı ne...
Cok geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar bu bebisler hasta olmasın ya çok zorçok geçmiş olsun .iki çocuk bir de baba hastaysa birini sağlam kalması gerekiyordu o da sen seçilmişsin iyi olmuş.
Arkadaşlar ek gıda için erken. Yemek vermek için çok çok erken.
Bu aylarda çorba falan verilmez yapmayın n'olur. Sindirim sorununa da yol açar yarın bir gün alerji yapar.
Çocuklar için masada keşfedecek çok şey var heyecan bundan. Her verdiğimizi ağza götürdükleri dönemdeyiz bir de.
Geçmiş olsun canm bebiş kimde pff bende başlayacağımKizlar hem cok fena grip oldum hemde bugun ise basladim. İskence gibi resmen
Ben bebekken iki kez havale gecirmisim.annem ateşten öyle korkuttu ki beni,asi ateşi bile olsa panik yaptım hemen..Bu aylarda hassas evet ama 37.5 ateş değildir. 38'den önce ateş düşürücü vermemek gerek.
İlk altı ay 37.9 gibi sonrasında 38.2-38.3 gibi veriyorum ilacı. Birbucuk yaştan SONRA 39'u görmeden vermedim. İki defa kirk ve üstünü gördüm. Maalesed uyku sırasında yükseldi ikisinde de. Hasta değilken ve uyurken oldu biri neye uğradığını şaşırdim.
Doktor 38.2'den önce vermek iyilik değil kötülüktür çocuğa demişti. Ben biraz daha abarttım, o ayrı.
Kesinlikle en etkili yol banyo. Biraz daha büyüyünce leğene bir karış su ve bol oyuncak. Yarim saat kadar o suda oynama çok iyi oluyor.
Benim büyük Bexsero yaptırdık bugün. Ateşli. Normalde aşı ateşi 38'in çok üstüne çıkmaz. Ama Bexsero fena
Bu arada fitil ve calpol 6 saatte bir veriliyor. Etkisi 4 saatte geçiyor. O yüzden en erken 4buvuj saat aralikla veriliyormuş.
Parasetamol grubundan ilaç verdin, 3-4 saat sonra çıktı yine ateş o zaman ibuprofen grubundan verebiliyoruz.
Normal canımKızım 4 ay 4 günlük..2 hafta kadar önce omzunu ileri atıp dönme isteği vardı,artık yokdönme henüz yok,bu da normal dimi
Annem bakiyor ama yine de kotu oldum. Allahtan carsamba sut izin hakkimi kullanicamm. Hafta sonu da tatil iyi olacak.Geçmiş olsun canm bebiş kimde pff bende başlayacağım
Çok geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar . Bizde tüm hafta sonunu hastane de gecirenlerdeniz. 2. Sinifa giden kizim grip olmuştu okulda kar canavarı diye bir oyun bulup bahçe de oynamışlar tabi hastalik kacinilmaz oldu ordan babamiza sonra da ufakliga gecti ates hic düşmedi boğaz da balgam da vardı bronşite çevirmiş 6 iğne ve buhar tedavisi verildi küçüğe büyük zaten başlamıştı iğne yemeğe şimdi ufaklığa da başlandı. kanda enfeksiyon cıktı ufaklıktaateş ondan da düşmemiş zor bir hafta sonu atlattik evde tek sağlam bayrak bende kaldı bakalım ben ne kadar dayanabilcem
Karbonatlı su yap cnm ağzını sil pamucukdur büyük ihtimal tülbentle temizleye bilirsinKızımın alt damağında aft çıkmış kızlarçok huysuzdu tesadüf gördüm çok üzüldüm aft acısı bi başka oluyor neden çıkmış olabilir ne yapmam gerekir acaba
Oy kıyamam ya çok acır evetKızımın alt damağında aft çıkmış kızlarçok huysuzdu tesadüf gördüm çok üzüldüm aft acısı bi başka oluyor neden çıkmış olabilir ne yapmam gerekir acaba
Bizim abide influenza pozitif çıkınca eşime bana anneme tablet verdi doktor. Bebeğe de yarım ölçü önlem icin verdi. Bebek hem sütten hem kendi alacak inşallah o olmaz olsa da hafif atlatır dedi.Bana vermedi emzırıyodum diye.. Ama bebege verdi. Kgsuna göre bır hafta kullandı.. Baska Dr vermek istemedi ama bu druma cok guvenurum. Bunun tek ılacı influvir dedı. Vermessen ates dusmeyecek, cıgerlerı ıyıce dolar ilerde astım ya da bronsıtten kurtulamazsın dedı. Zaten bebege gecince ilk gun bebe halsiz ememuyor burun tıkalı. Bır suru serum fizyolojik le acamadım.. Sonra ateş direk 38 le basladı ve ates dusurucu duşürmğyor. Hemen bebegı de goturdum... Bebege de domuz grıbı testı yapıldı allahtan cıkmadı ama infkuenza dedi. İnfluvir 1 hafta kullandı. Zaten 1 gün kullanınca ates geciyor. Ama burunbtujanıkkugı tam ılac bitiminde gectı. Yavrum yazık sırtustu yatamuyordu. Uastagın ustune yızüstu yatırıp uyutuyorfum. Gece sırtustu ama basın altına yastık. Yoksa nefes alamıyordu. Allahım cok zordu. Bır bebek 15 gunluk tı o domuz grıbı olmuştu. Ona yatıs verdi. Ama Bız hergün gıttık. Baba da 1 hafta tabletini kullandı...
Kaynamış soğumuş suya karbonat dök onunla sil. Su ılık olsunKızımın alt damağında aft çıkmış kızlarçok huysuzdu tesadüf gördüm çok üzüldüm aft acısı bi başka oluyor neden çıkmış olabilir ne yapmam gerekir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?