2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet evde bebek olunca bu şekilde tedavi uygulanıyor. Koruma amaçlı bebek de içiyor.

Kızımın alt damağında aft çıkmış kızlar çok huysuzdu tesadüf gördüm çok üzüldüm aft acısı bi başka oluyor neden çıkmış olabilir ne yapmam gerekir acaba
Karbonatlı su ile sil ama bizimki gecmemisti dr damlaligi olan bi şurup vermisti agiz icine bosaltiyorduk onunla gecmisti.agzina soktuğu oyuncaklardan da olmus olabilir biberondan da .sende emzirirken meme ucunu karbonatlı su ile silersen iyi gelecektir.

Bebe kaptıysa onceden kapmıştır. Bundan sonra abiden gecmec ama tabı gene de tedbirli ol cnm. 7nsallh 1 hafta ıcınde bebek de cıkmaz
Ben sadece küçüğü odadan çıkarmıyorum. O üç günlükken de büyüğe grip teşhisi konmuştu. O zaman da ayni davrandik ve ona geçmemişti.
Önce salonu havalandirdim. Büyük mutfakta. Sonra küçüğü salona alip yarim saat yatak odasını havalandirdim.
Sadece ben gidiyorum yanına. İnşallah bulasmaz.

Ben bebekken iki kez havale gecirmisim.annem ateşten öyle korkuttu ki beni,asi ateşi bile olsa panik yaptım hemen..

Çok geçmiş olsun oğluna rint
Çok teşekkür ederiz. Bu arada hemen güncelleme yapayım, benim oğlanın ateşi 40'i buldu ama o ateş domuz gribiymis.
Şimdi küçük için tetikteyiz. Grip olabilir her an ve doktoru 38'i görünce hastaneye getirin dedi.

Ben bebekken iki kez havale gecirmisim.annem ateşten öyle korkuttu ki beni,asi ateşi bile olsa panik yaptım hemen..

Çok geçmiş olsun oğluna rint
Geçen bizimki 39'da ilaç verdik, 10 dk sonra 39.5 olmuş, eşime diyorum hemen banyoya sokmaliyiz.
3 yaştan sonra havale riski azmis dur hele duser diyor. Normalde çok paniktir ama
Ama bu gripte düşmüyor ateş

Evet bend
Evet ben demistim sen dedikten sonra baktim uykusu oldugunda daha cok yapiyor ama bazen normaldede yapiyor

Geçen bizimki 39'da ilaç verdik, 10 dk sonra 39.5 olmuş, eşime diyorum hemen banyoya sokmaliyiz.
3 yaştan sonra havale riski azmis dur hele duser diyor. Normalde çok paniktir ama
Ama bu gripte düşmüyor ateş
Cnm havele bir anlık çok dikkat etdin birde erkek çocuğu ateşi çok sevmez yüksek ateş yumurtaliklarina zarar verir derler islat bezi cnm koy bol bol Allah şifasını versin

Cnm havele bir anlık çok dikkat etdin birde erkek çocuğu ateşi çok sevmez yüksek ateş yumurtaliklarina zarar verir derler islat bezi cnm koy bol bol Allah şifasını versin
Canım inan bizim amacimiz böyle bekletmek değildi. Ama ateşi olcuyorum 38. Birazdan ateş düşürücü verelim diyoruz 5 dk sonra bir ölçtüm 39. Hemen ilaç verdim. Alnını koltuk altını ıslattım derken bir ölçtüm 39.5 hemen kucağımda banyoya soktum.
Maalesef bu gribin özelliği buymuş anı yükselen ateş.
38 buçukta verdik bir defa da ateş düşürücü ve yine 39.5'e kadar çıktı. Ve bu ateş düşürücü de ibuprofen grubundan.
Artık dua ediyorduk inşallah 39'u geçmez diye. Ateş düşürücü vermesek hemen banyoya sokmasak 41'i bulabilirmis.
Bir noktadan sonra 38.5'e ohhh çok iyi düştü ateşi yok demeye başlamıştık.

Bende bu doktoru takip ediyorum.. Gecen canli yayina da katildm hatta.. Cok net ve açıklayıcı anlatıyor..

Kızım 4 ay 4 günlük..2 hafta kadar önce omzunu ileri atıp dönme isteği vardı,artık yok dönme henüz yok,bu da normal dimi

Norolog 5.ayda oluyo dönme dedi.. Biz cok acele mi ediyoruz ne.. Iki sefer döndü hep dönsün istiyorum bende ama yapmiyo kerata

Evet bend

Evet ben demistim sen dedikten sonra baktim uykusu oldugunda daha cok yapiyor ama bazen normaldede yapiyor

O elini kulagina goturmesi agizla ilgili bisey galiba.. Bizim doktor pedal cevirme hareketi acikinca yapar dedi.. Acikinca yapmiyo eymen emerken yapiyor dikkat ettim.. Uyumak isteğinde hiç kulagina ellemiyor gözlerine elliyor sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…