Aaa başladınız miBiz birlikte giriyoruz cok zevkli
Aaa başladınız miKaç aylık sizinki ?
Yeğenlerimle yapardık biliyorum da işte hep onları alıp kurulayacak giydircek anacığım yanımızda oluyodu, bana gelemiyor şu anBiraz büyüyünce yani oturunca birlikte duşa girersiniz Çok rahat ve zevkli oluyor canımben de Yıkamadım çünkü gerek de olmuyor yanımda birileri oluyor sürekli..
Birlikte nasıl yıkanılır acaba , bebek kucakta otururken onu tutmaya çalışmaktan :/Biraz büyüyünce yani oturunca birlikte duşa girersiniz Çok rahat ve zevkli oluyor canımben de Yıkamadım çünkü gerek de olmuyor yanımda birileri oluyor sürekli..
Birlikte nasıl yıkanılır acaba , bebek kucakta otururken onu tutmaya çalışmaktan :/
İlk bı iki banyosunu eşimle yaptık. Sonra ben hep tek yaptım. Eşime bekle yardım et diom sen artk tecrubelisin dio. İlk çocukta nerdeyse iki yaşına kadar beraber banyo yaptırdık hep. Bunda tek tabancayim. Kaynanam var ama onu banyo yaparken çağırmiyorum. Çünkü bezini degistiriken bile çocuğun üstünü örtmeye çalışıyor üşücek diye. Beni sitresle sokarKızlar ben bebek küvetini banyoya koyuyorum, filenin üzerinde yıkıyorum. Üşümesin diye sürekli su döküyorum. Ters çevirince de bir koluma bebeği alıp diğer kolumla önce köpüklüyorum sonra durlayıp çıkarıyorum hemen. Üzerim ıslanmasın diye atlet külotla yapıyorum.
Annemdeyken kucağıma alıp yıkadım, havluya sarıp annem aldı.Artık tutması kolay oluyor.
Ama hem onun banyosu hem benim banyo beraber yapsak nasıl olur bilemedim. Benim şampuan, duş jeli falan ona değsin pek istemem açıkcası.
Gece emzirerek, gunduz de kucagima alip ninni soypeyip hafif hafif saliyorum uyuyor.Kizlar ya bebeklerinizi nasl uyutuyorsunuz? Vallahi artk cok yoruldum onunla bende agliyorum oturuparabada gezersek aninds uyuyo ama hem disari kar kis hemde kim gezdircek bizi ;( esim iste
Bide battaniyede sallayarwk uyutuyoruz bazen onuda tek yapamiyorum
Her Sabah uyandgmda mutsuz uyaniyorm yune sabah oldu nasl aksam edicez uyku saati gelince ne halt etcem diye dusunmekten
Emzik tutmuyor kesinlikle, hamaktw sallanmakta istemiyor besigini de kabul etmiyor. Ikna esebilirsem emiyor ve uyuyor ama genelde ikna edemiyorum tabiki
Sun resmen araba surerek emzirdim yuregim agzimdahemen uyuyo öyle ve 3 saat uyudu resmen eve gelince
Benimki de oyle. Gun icinde 4-5 kez emerken simdi 10 a kadar ciktik. Etrafi izliyor. Memeyle oynuyor. Meme agzinda mirildaniyor. Komiklikler pesinde.Istahta azalma problemi yasayan var mi ? Deliricem ikiside sütü de mamayı da oyle nazlı iciyolar ki
Aslında eşlere o ışığı vermemek lazım.İlk bı iki banyosunu eşimle yaptık. Sonra ben hep tek yaptım. Eşime bekle yardım et diom sen artk tecrubelisin dio. İlk çocukta nerdeyse iki yaşına kadar beraber banyo yaptırdık hep. Bunda tek tabancayim. Kaynanam var ama onu banyo yaparken çağırmiyorum. Çünkü bezini degistiriken bile çocuğun üstünü örtmeye çalışıyor üşücek diye. Beni sitresle sokarbebekle duşa girmek bana zor geldi. Tehlikeli gibi. İlk oglumda denemiştim. Oda kilolu bebekti zaten canm çıktı . İkinc bebeğimde banyoyu pek sevmio aglio o yuzdn denemeyi düşünmüyorum
Şekerim sen kendin banyo yapmayacaksın su dökün yeter, maksat çocuğu yıkamak.. yani birlikte yıkanmaktan kastımız kucağında yıkamakKızlar ben bebek küvetini banyoya koyuyorum, filenin üzerinde yıkıyorum. Üşümesin diye sürekli su döküyorum. Ters çevirince de bir koluma bebeği alıp diğer kolumla önce köpüklüyorum sonra durlayıp çıkarıyorum hemen. Üzerim ıslanmasın diye atlet külotla yapıyorum.
Annemdeyken kucağıma alıp yıkadım, havluya sarıp annem aldı.Artık tutması kolay oluyor.
Ama hem onun banyosu hem benim banyo beraber yapsak nasıl olur bilemedim. Benim şampuan, duş jeli falan ona değsin pek istemem açıkcası.
Cok gecmis olsun canim benim. Umarim hemen toparlar.Bizim abide influenza pozitif çıkınca eşime bana anneme tablet verdi doktor. Bebeğe de yarım ölçü önlem icin verdi. Bebek hem sütten hem kendi alacak inşallah o olmaz olsa da hafif atlatır dedi.
Tetkik ve reçeteyi 3 yıldır çocuklarin takibini yapan doktoruna yolladım. O da bebeğe de kullanın bulasirsa ağır geçirir yoksa dedi.
Bi cocuk dogurdum resmen belim tutmuyo sezeryandan malum. 2. De. Ne olur bilmemBende daha hiç tek yıkamadım bu gidişle bu sırt bel diz ağrılarıyla yıkayamam da
Ben iki aylıkken eşime bırakıp kuaföre gittim. Keratin bakım yaptırdım. İki saat sürdü. Verdim sütü biberonu. Beslemiş uyutmus. Ama bez degistrimez. Benm için büyükle ilgilensin yeter. Büyük daha yorucu bizdeAslında eşlere o ışığı vermemek lazım.Biz şimdiye kadar hep akşamları eşimle yıkadık, biraz ele avuca geldi diye yeni yeni denemeye başladım ama çok bel ağrıtıyor. Artık eşim duşa girince kucağına verip yıkamayı planlıyorum.
Bence eşler bebek bakımında aktif olmalı. Benim eşim yapmaz diyordum ama doğumdan önce bez değişimini falan göstermiştim, baktım yapıyor.İşe gidiyor diye geceleri full ben baktım, onun haricinde hep yardım etti. Hatta dün diyorki çocuk bakmak çok zor bir şey, anneye daha da zor. İnsanlar nasıl 3-5 tane yapıyor diyor. Anneler zor olduğunu biliyor da babalar pek zorluğunu görmediği için bebek seveyim diye kazara oldu deyip yapıyordur diyor Çok güldüm.
Artık haftasonları falan süt bırakıp gidip dışarıda işlerimi halledeceğim. Detaylı bakmayı da öğrensin.
Canim benimki 3 aya kadar gunduz uyuyup gece uyumuyordu. Neyse duzeldi dedim. Yatagina koyuyordum emzige de alistirdim 3 aydan sonra. Pis pis supurge sesini aciyorum kendi kendine uyuyordu. Bu hafta evrim gecirdi asla uyumuyor. Yine pis pis supurge sesiyle ayakta salliyorum.Kizlar ya bebeklerinizi nasl uyutuyorsunuz? Vallahi artk cok yoruldum onunla bende agliyorum oturuparabada gezersek aninds uyuyo ama hem disari kar kis hemde kim gezdircek bizi ;( esim iste
Bide battaniyede sallayarwk uyutuyoruz bazen onuda tek yapamiyorum
Her Sabah uyandgmda mutsuz uyaniyorm yune sabah oldu nasl aksam edicez uyku saati gelince ne halt etcem diye dusunmekten
Emzik tutmuyor kesinlikle, hamaktw sallanmakta istemiyor besigini de kabul etmiyor. Ikna esebilirsem emiyor ve uyuyor ama genelde ikna edemiyorum tabiki
Sun resmen araba surerek emzirdim yuregim agzimdahemen uyuyo öyle ve 3 saat uyudu resmen eve gelince
Katılıyorum gerçekten bakmaları lazım, ben akşamları emziriyorum bi, genelde ona bırakıyorum altını da değiştiriyo gazını da çıkarıyo bazen söyleniyo ama duymuyomuş gibi yapıyorum işte de yorulmuşmuş da falan yapacak bişey yokAslında eşlere o ışığı vermemek lazım.Biz şimdiye kadar hep akşamları eşimle yıkadık, biraz ele avuca geldi diye yeni yeni denemeye başladım ama çok bel ağrıtıyor. Artık eşim duşa girince kucağına verip yıkamayı planlıyorum.
Bence eşler bebek bakımında aktif olmalı. Benim eşim yapmaz diyordum ama doğumdan önce bez değişimini falan göstermiştim, baktım yapıyor.İşe gidiyor diye geceleri full ben baktım, onun haricinde hep yardım etti. Hatta dün diyorki çocuk bakmak çok zor bir şey, anneye daha da zor. İnsanlar nasıl 3-5 tane yapıyor diyor. Anneler zor olduğunu biliyor da babalar pek zorluğunu görmediği için bebek seveyim diye kazara oldu deyip yapıyordur diyor Çok güldüm.
Artık haftasonları falan süt bırakıp gidip dışarıda işlerimi halledeceğim. Detaylı bakmayı da öğrensin.
Ya benimkinin 20 gunlukten beri gece uykusu iyi ama gündüzleri cildirmak uzereym tam 1,5 aydir uyutmak mesele haline geldi. Ayakta sallanmaz, besikte hamakta sallanmaz, battaniyede sallanirsa biraz ise yariyo onuda tek sallayamiyorm, onceden emer uyurdu kucagimda saatlerceCanim benimki 3 aya kadar gunduz uyuyup gece uyumuyordu. Neyse duzeldi dedim. Yatagina koyuyordum emzige de alistirdim 3 aydan sonra. Pis pis supurge sesini aciyorum kendi kendine uyuyordu. Bu hafta evrim gecirdi asla uyumuyor. Yine pis pis supurge sesiyle ayakta salliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?