2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam
Mamayı nasıl bıraktılar acaba? Benim sütüm cidden az. Mama ağırlıklıydık. Günde 8 den 4 e indirdik ama yine de fazla tabi. 10 gündür çabalıyorum. Başarabilecek miyim korkuyorum. Doktor kontrolünde 1 ay sonra 700 gram aldıysa böyle devam edicem mutlu şekilde. Gelişimi geri kalırsa die endişeleniyorum. Anne sütü aah ahh bezine, hareketlerine bakmakla da olmuyo. Kesin cevap boy-kilo gelişimi verecek. Olmazsa mecbur mama ağırlıklı devam edicez, Takdir ALlahtan

Kizlar size yeni bir konuyla geliyorum.
Youtubeda video izlerken cep telefonlarinin bebekler üzerindeki zararlari videosunu izledim. Hamilelik dönemi dahil kesinlikle uzak durmalıymışız. Bebeklerde lösemi, beyin tümoru riski ne ararsan var. Yetiskinlere gore bebekler cep telefonuna 10 kat daha hassaslarmis. Ya ben hamileligimde aksam uyuyana kadar hep elimde telefon vardi en az 3 4 saat emzirirken telefonda konusmayin diyor. Ben emzirirken telefon hep elimdedir. Off ben biraksam her yer wifi baz istasyonu. Arabada seyahat etsek eşim ve benim elimizde 2 telefon. Nasil uzak tutabiliriz ki. Bebişlerimiz Allah'a emanet artik

Allah şifa versin çok geçmiş olsun teşekkür ederim umarım bebeklerimiz bi an önce sağlıklarına kavuşurlar

Kızlar dünden beri oğlum gündüzleri meme reddi yaşıyor ne yapmam lazım mecbur mama verdim çok ağlayınca ama gece emiyor uyku arasında normal de gündüz de hep emerdi niye böyle oldu anlamadim ne yapmam gerek 4 ay 12 günlük dişten olabilir mi

Bu aylarda meme reddi oluyor. Ben de turlu oyunlarla ne kadar verebilirsem gunduz kar diyorum. Mama yerine emmediginde kendi sutunu sagip versen?

En sevdigimiz sessizce yataga konulduktan sonra kafayi bir o yana bir bu yana cevirmek suretiyle kendimizi uyandirmak sonra da uykumuzu almadigimiz icin ortaligi yikmak
Kundak da işe yaramıyor elleri sadece tutuyor ayaklar yine aynı bam bam vuurp uyanıyor.. Sonra ağlıyor

Bebeğinin 30dk dan fazla uykusu olmayanlar bi el kaldırsın kaç kişiyiz bu 30dk işini nasıl çözücez ya bi beyin fırtınası yapsak
Ben Ben çözemiyorum valla. Kendi iyice yorulunca sızmasını bekliyorum artık. Evde bebek arabasına koyup yemeği yapıyorum, yiyorum, ağlarsa Ahmet Kuralla Murat Cemcir'in yaradana kurban şarkısını sevdi onu dinleniyorum. Hayaller Beethoven, hayatlar yanağına düşmüş dane dane kara bene bakın kara bene

cok zor işin Allah kolaylık versın cnm gecmıs olsun

Bizimde som 1 haftadır öyle gündüz emmek istemiyor gece iyi emiyor ama ben diş dünyaya olan merakına bağlıyorum çünkü sürekli kafayı çevirip bakma başka şeylerle ilgilenme modunda

bizim de favorimiz ezel aya şarkısı
Vivaldi acıyorum bazen iiihh diyor ezeli açınca eller ayaklar kıpırdanmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…