Insallah gec kalmamismdir, zihinsel engelli olsada aldirmayacaksaniz kesinlikle yaptirmayin, anne karninda zaten tek mudehale edebildikleri cocugu almak demiyor ki sevgili dr canim anne amniyosentez riskli sonuca raziysan yapmayalim ama o sevgili dr bulmus telasli anne babayi kacirir mi, valla cok kizginim sevgili dr.a, 1 ay sonra sonuc geldi bize dediki bebek aşiri engelli aldirip aldirmayacaginiza karar verelim, biraz bekleyin bide raporu yazan dr la konusacagim dedi kapiyi kapatti 15 dakika sudan cikmis baliga döndük tabiri caizse acti kapiyi gelin dedi olur musun oldurur musun, raporda yeni bir duzene gecilmis benim sevgili dr bu duzeni bilmedigi icin bize asiri engelli demis sonra diyoki hicbiseyi yokmus ee biz o zman engeli olsaydi aldirmak icin mi yaptirdik bu testi dedim aklim basima geldi, bizim hep carpik ayak hem kalca cikigi hemde dizlerini bukmedigi icin kaslari esnememisti ayaklari basinin ustundeydi dizlerini hic bukmuyordu bide dediki diz kapagi yok, cok uzattim ama 2gunlukken alciya balindi 2 aylikken kalca ameliyati oldu simdi 4 ayligiz tum alcilarimiz cikti fizik tedaviye basladik hergunumuz sukur onun gulusu yeter, carpik ayak tedavisi cok cok kolay insallah iyi bir hekime denk gelirsiniz simdiden gecmis olsun canim anne saglikla gelsin sevgiler