2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Özellikle akşam saatleri benimki çok huzursuz olmaya başladı.. acı acı ağlıyor anlayamıyorum, meme de almıyor öyle ağlarken hiçbir şey istemiyor zor sakinleştiriyorum sonra uyuyor işte.. uyuyana kadar ter içinde kalıyorum, ayağımdan indirirsem de hemen uyanıyor..

Uyandıktan sonra tekrae uykuya döndürmeye çalışıyor musun
Ben calisiyorm canm yarm saatte bir uyaniyo yanina yatp emzirerek genelde 1 saat 1.30 saate tamamlamaya çalışıyorum yoksa uykusunu almadigi icin aglayarak uyanip hicbiseyden memnun olmayp surekli aglyor. Uykusunu aldiginda da max 2 saat ayakta kalıyor sonra yine uykusu geliyo baslyo aglamaya uyutmak iskence zaten bi turlu dalamıyor

Benmki bebek arabasinda durmuyor poposunu kaldiriyor atiyor kendini asagi

[
Benim bebeğim de iki gündür götürüyo tam 4 aylık olduk bi yandan da grip olunca ben acaba orta kulak iltihabı mı diş mi diye tedirgin olmuştum

[

Benim bebeğim de iki gündür götürüyo tam 4 aylık olduk bi yandan da grip olunca ben acaba orta kulak iltihabı mı diş mi diye tedirgin olmuştum
Benimkide surekli kulagini kasiyor hınçla aglaya aglaya dis ckarcaz heralde ama kabarma filan yok sertlik yok henuz damaginda. Nekadar surecek acaba bu

Yarin şok markete geliyor mama sandalyesi
Iyi midir acaba

Baska bebek urunleri de var

Eklentiler

• Screenshot_20200218-200008.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 52
10 günde 120 Gr almış ağlamak istiyorum.binbir şaklabablikla emiyor oda 3-5 dk ötesi yok.
Hepimiz ayni durumdayiz sanırım bende yatagima yatirip uzerine egiliyorm 3 bilemedin 5 dk inek gbi emziriyorm. Geceleri bikere kalkiyo ozaman emiyo yani toplasan 24 saatte 1 saat emmiyodur. Mama da nazlaniyo icmiyo Chelzy seninkilerde heralde bu aralar öyle valla ben yarin yogurt filan baslamayi dusunuyorm artk. Meme yok mama yok kilosu noldu Allahualem zor valla boyle giderse

Bi amuda kalkip biberonu vermedigim kaliyor.Cigniyolar,dilleriyle itip oynuyolar.Gectim artik emmelerinden emzirmiyorum cunku stres oluyorum aldilar memeyi almadilar diye.Duzenli olarak sagiyorum.En azindan ne ictiklerini gormek adina ama cogu cope gidiyo icmiyolar.Yazik cok uzuluyorum vakti gectigi icin sutumu atinca.Beslenme araliklari ben zorla vermesem 5 saat olucak resmen.Zaten kilo olarak 3 ayligiz.En azindan arayi cok acmak istemiyorum.Napicaz boylr bilmiyorum

Canim seni de biberonu da almiyorlarsa kasikla vermeyi dene. Ya da parmaginla finger feeding yapabilirsin. Elbette bu meme veya biberon gibi kolay ve hizli olmaz ama en azindan sutun cope gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…