Özellikle akşam saatleri benimki çok huzursuz olmaya başladı.. acı acı ağlıyor anlayamıyorum, meme de almıyor öyle ağlarken hiçbir şey istemiyor zor sakinleştiriyorum sonra uyuyor işte.. uyuyana kadar ter içinde kalıyorum, ayağımdan indirirsem de hemen uyanıyor..
Ben calisiyorm canm yarm saatte bir uyaniyo yanina yatp emzirerek genelde 1 saat 1.30 saate tamamlamaya çalışıyorum yoksa uykusunu almadigi icin aglayarak uyanip hicbiseyden memnun olmayp surekli aglyor. Uykusunu aldiginda da max 2 saat ayakta kalıyor sonra yine uykusu geliyo baslyo aglamaya uyutmak iskence zaten bi turlu dalamıyor
Ben Ben çözemiyorum valla. Kendi iyice yorulunca sızmasını bekliyorum artık. Evde bebek arabasına koyup yemeği yapıyorum, yiyorum, ağlarsa Ahmet Kuralla Murat Cemcir'in yaradana kurban şarkısını sevdi onu dinleniyorum. Hayaller Beethoven, hayatlar yanağına düşmüş dane dane kara bene bakın kara bene
Hepimiz ayni durumdayiz sanırım bende yatagima yatirip uzerine egiliyorm 3 bilemedin 5 dk inek gbi emziriyorm. Geceleri bikere kalkiyo ozaman emiyo yani toplasan 24 saatte 1 saat emmiyodur. Mama da nazlaniyo icmiyo Chelzy
seninkilerde heralde bu aralar öyle valla ben yarin yogurt filan baslamayi dusunuyorm artk. Meme yok mama yok kilosu noldu Allahualem zor valla boyle giderse
Hepimiz ayni durumdayiz sanırım bende yatagima yatirip uzerine egiliyorm 3 bilemedin 5 dk inek gbi emziriyorm. Geceleri bikere kalkiyo ozaman emiyo yani toplasan 24 saatte 1 saat emmiyodur. Mama da nazlaniyo icmiyo Chelzy
seninkilerde heralde bu aralar öyle valla ben yarin yogurt filan baslamayi dusunuyorm artk. Meme yok mama yok kilosu noldu Allahualem zor valla boyle giderse
Canim seni de biberonu da almiyorlarsa kasikla vermeyi dene. Ya da parmaginla finger feeding yapabilirsin. Elbette bu meme veya biberon gibi kolay ve hizli olmaz ama en azindan sutun cope gitmez.