2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayniyiz valla ben uykusunda yari sersemken emziriyorm yada biberon veriyorm oyle mi denesenkz acaba bide chelzy? Ben tek bakyorm sagmaya da cok vaktim olmuyo vatandas cunku gunde iki kere uyuyo gunduz onda da ben yaninda yatarsam onun disinda hep kucagimda :/

Mama veriyormusun cnm aslında 4ayda kilo alması azalıyor diye hatırlıyorum benim çocuklardan ama annelik isde yazayım dedim
Doğduğundan beri sadece akşam tek öğün mama veriyorum oda sütüm bitiyodiye ama bu ara sağolsun emmedigi için mamayada gerek kalmıyor.meme almiyor desem yoo biberonuda almıyor.yani olan sütün yetmemesi değil emmemesi.birde bu oğlanın gotunde kurt var herhalde 10 sn hareketsiz durmuyor ki emdiği de migdeden geri geliyor.donemiyor birde bacaklar hop kalkiyor eller kollar çok hateketli dönse vay halime.evde rüzgar gülü misali turlar.

Gündüzleri bebeğini karanlıkta uyutan var mı
Ben hep uykusu gelince yatak odasına getiriyorum çünkü diğer odalarda dikkati dağılıyor uykusu gidiyor hepten sonrada huzursuzluk başlıyor.yatak odasinda 2 kanat stor var birini açıyorum diğerini de açarsan direk onun yatağına ışık çok geliyor.karanlikta değil ama mecburen loş sessiz odada uyuyor.evde tv acikken yada telefonda ses varsa asla uyumuyor.alissin dedim ama alismadi sesli yerde uyumuyor.ben kendimde öyleyim uyudugum yerde ışıkta istemem seste istemem .zaten uyudugunda bile beyin öğrenmeye açık olurmuş bebeklerde uyurken tv sesindense sessizlik iyidir.zaten ben tv izlemem unutuyorum açmayı.adamlar işi çözmüş her kanalda kaynana var , acarsam belgesel açarım onada vaktim yok.

Cok gecmis olsun. Atesolcer hangisini tavsiye edersiniz

Algısı etrafa açık oluyor bu aylarda sürekli bakinsinlar istiyor bu ara bizimki çok çığlık atıyor abisine deli oluyor o sıra emiyor beni canı nezaman isterse o zaman aliyor

Durumlar hepimizde aynı sanırım. Sabaha karşı ayaklarını vura vura yeni tutulmuş hamsi gibi çırpınarak kendini uyandırması var. Bi dengesiz gülüyor gülüyor sonra biraz da ağlayayım modunda. 2 3 gündür yanakları al al oluyo anlamadım. Elleri hep ağzında memeyi biberonu ısırıyor, kulaklarını kaşıyor ufak ufak kanatmis bile. Yanı 4. Ay biraz çalkantılı bir dönem kendini belli etti sabırlar diliyorum hepimizeee

Kulak kaşımaya başladıysa yakında gülerken parlayan bi inci dişle karşılaşıcaksın demekmiş canım

Arada saglik ocagnda tarttir canim.. Doktor kontrolunde yap naapiosan.. Biz birakamadk mamayi.. Su an 150 hatta daha fazlasini veriyorum bi oğünde.. Meme de veriyorum.. Ama sutum az kesinlikle.. Hastanede 1 ay yattik gelisimi geri kaldi zayifladi.. Toparlamaya calisiyoruz.. Mamayi birakcam derken cocuk telef olmasin.. Anne sutu önemli mühim ama cocugun daha önemli.. Mamayi istemiosan eski usul mamalardan da verebilirsin hatta

canım ben bebeğimi doğurduğum zaman sütüm yoktu sarılık oldu sonrasında mamaya başladık sütüm çok azdı git gide de azaldı anne sütü alsın çok istedim çok kastım ama olmayınca olmuyo, mamayı azaltıp emzirmeye çalıştım ama bebeğe işkence oluyo gelişimi yavaşlıyo işte sonra sadece mamaya devam etmeye başladım düzenli mamayla besleniyo çok keyifli boyu kilosu çok güzel maşallah iyi gidiyo herşey stres yapma oluruna bırak sen mutlu olursan bebeğinde mutlu olur annelik sadece emzirmekten anne sütünden ibaret değil bence bebeğin ruhunun beslenmesi de çok önemli

bizim de favorimiz ezel aya şarkısı
Vivaldi acıyorum bazen iiihh diyor ezeli açınca eller ayaklar kıpırdanmaya başlıyor

Bizimki zeynebim türküsünü sevdi yaa.. Bi kere emzirirken açtım bnde soyledim.. Bi gulucuk bi mutluluk.. Zeynep bu guzellik var mi soyunda turkusunden nasil mutlu oldu anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…