2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ilk bebekte oyle oluyor. 8-9 aylik olunca hepsi gidiyor sıkıntıların. Hava iyui oldugunda sikica giydir koy bebek arabasina yürüyüş yap. Insan rahatlıyor. Sen ayni seyleri yapmaktan bunalmışsın

Seni cok iyi anlıyorum. Bı zaman sonra bu duruma aliscaksin. Bünyen de alisicak merak etme. Valla ben de bu ara tukendigimi hissediyorum çok fena

Benim eşim de yakinlarima çevreme bakarak eş olarak yardımcı çocukla ilgilenir ama ben kendimi kaybettim resmen. Sevgiye ilgiye ihtiyacı m var farkında değil hiç. Beni duymuyor görmüyor. Çok yoruluyorum hasta olmaya bile hakkım Yok. Hoş hasta olsamda hükmü yok Sürünüyorum. Bebek doğduğundan beri her ay hasta oluo. Oğlan okula başladı üç aydır hiç öksürüğü geçmedi bı hafta geçer gibi oluyor sonra tekrat kriz şeklinde gece öksürüğü baslio. Büyük tam üç aydır alerji şurubu bı aydır alerji tozu içmesine rağmen okusuruk durmuyor. Çok bunaldım artk. Rabbim dermansız dert vermesin diyorum. Eşim büyükle ilgili ama ben yokum sanki. Ne kadar yoruldugumu bunaldigimi ilgiye ihtiyacı m oldugunu görmüyor . Yada görmezden geliyor artık.

Aynen Aynen sanki ben evde çocuk bakıcısıyım hiç yoruluyor musun iyi misin diyen yok. Ben içime de atmam söylerim. Bana sen istedin diyor. Ama artık ben de ilgisiz o yokmuş gibi davranıyorum... Konuşasım bıle gelmiyor çünkü halim yok. İnsan 2 güzel söz etse inan yorgunluk herşey unutulacak. Gercekten buyuklerı dedıgı dogru agzına kuş tutsanda erkek milletine degmez. Bundan sonra kendim ve cocuklarım için yasayacahım. O sevıyor dıye sevdıgı yemekleri yapıyorum. Canıma yazık makarna yapıp koycam önume.. Yagda kızaran şerh lerı sevıyor dıye yarım saatim ocak temizlemekle geciyor.. Hatta bakıcı bakmaya basladım. İşe başlıcam. Sanki evde kaldıkça adam beni iyice evdesin tüm gün yorulmaya hakkım yok trıbınde geziyi. Bu akşamda ben kitap okumaya baslıyorum. Bakalım nasıl kitap okunuyor bir de elestırıyo sen eskisi gibi kitap okumuyorsun. Ulen ben tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum. Yok bebek agladı yok emıyo yok dalsın derken böbreklerim iflas edecek

Eşler hep ayni mı? Bide bunu dile getirsem ben senden bekliyorum diyo

Ayagimdan indirince hemen uyaniyor yanina yatiyorum elini tutuyorum ama krize giriyor illa sallamam lazim bunu nasil cozebilirim nerden salliyarak alistirdiysam
Biraz daha oyalamaya çalışsan
Ben de aynı durumdayım canım sanki boğuluyor muş gibi alışamıyorum
Beni yoran kızım değil ev ve insanlar sürekli koşturma hali aman uyanmadan bitsin de dinleneuimler hiç bitmiyor sabah nasıl olmuş akşam nasıl zaman geçmiş hiç anlamıyorum

Bende dile getiriyorum sonra pişman oluyorum. Birde onu dinliyorum. Trip üstüne tripler. O yüzden umursamamaya başladım. Zaten cocuklar bütün gücümü enerjimi tüketiyor. Kendileri kaybeder

Avent sothie tarzı emziklerde olmuyor sadece o.

Aynı durumdayız. Bende çocuk gelişim kitaplari aldım. Ama elime almaya zamanim yok.olsa bile kafamı dinlemeye ihtiyacı m var. Kitap okumak için sakın kafa dinlenmiş beyin lazım. Benim eşimde kitapları aldirdin kapağına el surmedin diyo. Sanki vaktim halim var. Zor valla halimiz. Ama iki güzel söz etse herşey daha kolay olcak

Eşler hep ayni mı? Bide bunu dile getirsem ben senden bekliyorum diyo
Erkeklere sorsan kadinlarin mızmız şikayetçi dirdirci olduğunu söyler bide. Tamam anneyim. Ev hanımıyım. Ama kadınım ben. Ruhun var benim . Güzel sözlere daha ince bı kalbe ihtiyacım var.

Ben de aynilarini hissediyordum bir hafta oncesine kadar simdlik iyiyim ama her an delirebilirim

Ailemle ayni mahalledeyiz. Esim yardimci. Ama yine de hicbir sey eskisi gibi olmadığı icin bazen bunaliyorum.
Ben çözümü oglumu her isime katmakta buldum.
Disari cikmaya esim baslarda ık mık etti ama o da alisti bir gun evde bir gun disardayim nerdeyse

Alışana kadar psikolojik buhranlara devam.. bir de kis aylari hepten bunaldik. Hava kasvetli gri... yaz olsa daha pozitif olurduk

ismihazan tamamen aynı düşüncedeyim seninle sürekli bişeylere yetişme durumu sonu gelmeyecekmiş gibi.. gurbet de çok zor Allah yardımcın olsun. Annem ablamın çocuklarına bakıyor benle arada mesafe var pek gelemiyor, bugün ablam izinli diye babamla geldiler yemek yapıyolar yatırdılar beni hastayım diye ama içim sürekli birazdan gidecekler yine herşey aynı olacak düşüncesiyle dolu. Sürekli olumsuz düşünme halindeyiö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…