2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben yalvarmistim Eşime nolur en ihtoyaxim.olan bu zamanlar sonra bida ihtiyacım.olmaz yardımcı ol diye nde.ben kaynanamgile başımda istemiyorum istemedikçe.. oda dedi bana bu hayatı sen istedin eğer beceremiyorum kaynananı kayinababani kayynnı çağır onlar sana yardım etsin demisti kendi bi bardagi makinaya koymaz bide ev pis diye sikayetlenipdurdu bi süpürge yapmadi kaynanam geldi bi gün süpürge falan yaptı eşim oh ne güzel olmuş annecim diye başladı sinrilendim hiç utanmiyomusun diye bağırdım kaynanamın yanında kaynanamda bida süpürge falan yapmadi eşimin tek derdi annesi babası kardeşi gelip tüm gün bir arada yeyip içelim gece uyumaya gidelim ertesi gün aynısı ben bunu istemiyorum çok yazmak istiyorum ama yazarken dahi sinirlenip yazmayı birakiyorum

Ben çocuğun hiç hüseyine karıştırıyorum iyi kötü kaynanamgil uzak tutuyorum evedeaçık açık gelmesinler dedim ben zaten onlara gidiyorum torunlarını seviyorlar ama eşim her sınır zamnında bana sen fazla olsun sana fazla yüz verdim bu lafları ediyor kaldıramıyorum en çok eşimin zoruna giden ailesiyle mesafeli olmak işleyişin o da ben görüşüyorum zaten sorun eve cagirmayisim

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Bana ilk doğum yaptigimda kadın dogumcum kalsiyum vermişti kullandım 1 kutu bitti sonra da almadım. Almalimiydim acaba Düzenli kullandığınız vitamin var mi ?

Tesekkur ederim. Koltukalti var, dogru olcuyor ama bir tane de digerlerinden alayim

1 aylık mi bebeğin? Mamayi vermendeki amaç nedir? Süt azlığı mı?

1 aylık mi bebeğin? Mamayi vermendeki amaç nedir? Süt azlığı mı?
2,5 aylık
Zayıf doğduğu için (2.730) mama dediler. Cidden zayıftı görünüşte de. Toparlanması içindi. Memeden sonra da ağlıyodu. Bir aylık gittik kontrole. Normal almıştı kilo. İkimci de 1.120 ama yani mama etkisi. Doktor anne sütüne teşvik nerdeeeee...

Kendilerini vazgecilmez saniyorlar.. Cocuk olunca hersey bitti gibi.. Benm yengem 30 yillik evliligini bitirdi iki cocugu var.. Öyle degil o işler

Yaa normal doğmuş.. Niye mama verdirmisler ya.. Anne sutuyle daha iyi toparlardi hatta.. Valla okuduklarimdan şunu biliyorum.. Mamaya bi kere baslaninca devami geliyormus.. Misal ben ve eymen.. Ama seninki 2.5 aylık düzenli bi sekilde birakabilirsin belki.. Ama her hafta saglik ocagina tarttirmaya götür.. Ona göre karar ver.. Ayrıca bi doktorlarin topuna kibrit suyu diyesim geliyor nasil mamayi tesvik eder yaa.. Devlet hastanelerinde hep anne sütü.. Gerekirse hastaneye gidip emzirme eğitimi vsbs istedgn destekleri alabilirsin.. Kontrollü git.. Ilerde azalabilit sütün çünkü.. Mamayi vermedgn hafta evde hicbisey yapma surekli memende tut yada surekli emzir duzenli sekilde 1.5 saatte bir vsbs gibi.. Insallah basarirsin.. Sonucu yaz mutlaka bana.

Hiç anlaşılmıyor telefon düzeltmiş sanırsam

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz? Bana ilk doğum yaptigimda kadın dogumcum kalsiyum vermişti kullandım 1 kutu bitti sonra da almadım. Almalimiydim acaba Düzenli kullandığınız vitamin var mi ?

Pregnacare emziren anne için olanı bide kalsiyum kullanıyorum ben. Çocuğumda süt alerjisi var, hiçsüt ürünü tüketmiyorumve benim bağışıklık çöktü resmen uçuklar, çıbanlar çıkıp duruyor

Prima premium care, prima aktif bebek, a101in ve bimin bezi, sleppy cirtli ve kulot bez, molfix kullandim oglumda
Simdi de ebebek in bezini kullaniyorum. Ilk defa bir bez oglum çiş yapinca kimyasal kokmuyor

Hepsinde agir bir koku oluyordu ama baby and me de hic oyle agir bir koku yok. Burnunu dayayinca saf çiş kokusu geliyor

Bu bezler hangi malzemeden yapiliyor da cisle karisinca genzi yakan bir koku olusuyor

Bende mofixin beyaz olanını kullanıyordum şimdi yeşil paketiden aldım resmen cis yaptığı kotubir koku ile burnuma geliyor. Beyaz öyle değildi. Bide trendyoldan 188 adetli paket aldım kampanya diye. Bitse de değiştirsem

Bir de migrosun minnies de çok kokuyor bu da benden olsun denemelik bir defa aldım çok ince ve kokan bir bezmiş

Sağol üzücü haber regl oldum artık çok iyi artar

Sağol üzücü haber regl oldum artık çok iyi artar
Regl olduğun sürede sütün azalıyor 5-6 gün yoğunluğa bağlı.ama sonrası yine normale dönüyor.regl dönemin suyu biraz arttırirsan çokta etkilenmeye bilirsin.o 5-6 gün yine mama destekli gidip sonrası mama kesmeyi deneyebilirsin.yada daha tok tutsun diye sadece gece uyku öncesi mama verip gün içi ve gece emzirerek deneyebilirsin.

Teşekkür ederim, sadece regl dönemi azalıyor demek. Ben de genel olarak sandım. Ama az emzirenler 2-3 ay sonra adet oluyor doğumdan. sonra. Bunu araştırdım. Ben şimdi 2,5 ay sonra regl oldum. Zaten emzirmem az doğru. Peki regl olmam buna bağlı olarak sütü azaltmaz mı? Emziren anneler aylarca regl olmuyor. Bemim regl olmam sütümün azalacağının habercisi mi? (Az zaten de )

Emziren anneler regl olmaz diye birşey yok. İlk oğlumda 2 yaşına kadar, bunda da sadece emziriyorum, sütüm fazla, ama doğumdan 40 gün sonra adet gördüm ikisinde de. Her ay düzenli olarak görüyorum. Regl dönemi süt bir miktar azalır. Ama daha sonra normale döner

Bak Incredible incredible ne güzel yazmış.yok öyle birşey .ilk bebekte herkes birşey söylüyor internette okuduklarinla da zaten azdi bitecek diye düşünme.ilk bebekte kırkım ciktiktan sonra regl oldum bunda 2.5 aylıkken oldum.sadece regl dönemi azaldı sonra eskisi gibi emzirmeye devam.ben sadece akşamlari 60 cc mama veriyordum bu oralar onada gerek kalmıyor az emiyor enerjisi bol algılar açık sadece süt ile devam ediyoruz.memesi küçük olanin sütü olmaz regl olduysan süt bitti inanma bunlara herkesin anatomisi farklı.ama şu bi gerçek sütüm yetmiyor dersen her seferinde mama verirsen işte o zaman sütünü gerçekten azaltirsin, bebekte doymaz bu seferde mamadan kurtulamadik dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…