2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şükür Allahım korkmuştum içim rahatladı sağolun

Emzirmeden sonra mama vermekle iyi yapmışsınız, aç mı kalsaydı çocuk.. sütünüzü arttırmak istiyorsanız önce inanın kendinize, tomrisin emzirme kampı var ona bakın netten, o 4-5 günde tarttırın çocuğu.. inşallah bırakabilirsiniz mamayı ama mama da dünyanın sonu değil. Benim ilk oğlum emmedi doğru düzgün ben hep sağdım 10 ay zar zor verdim sütümü mama ile birlikte sonra zaten bitti o da emmedi normal doğumdu. Şimdi kızım sezaryen doğum 4 aylık sadece emiyor hiç mama yemedi.. kendimi ikisinde de üzmedim çok şükür emmeyen çocuk için mama var, aç kalmıyorlar. Annelik de sadece emzirmek değil, süt olmazsa da az da olsa ben onlara iyi anne olmaya çalışıyorum hayatta daha önemli şeyler var. Bu kadar takılmayın süt mevzusuna..

Çok teşekkürler amin. Meme mama biarada gidince memeyi bırakır diye mamayı istemiyorum ama hayırlısı olsun

Çok teşekkürler

Elbette annelik emzirmemekle , alt acmayi unutmakla,bebek agladiginda duymamakla ilgili asla değil ama ben şuna inanıyorum ki motivasyonla ve emzirecegim diye sartlanmakla ilgili.ilk bebekte acaba doymadimi çoğu su nasil doysun gibi soru isaretleri hep kafanda birde etrafin konusinca hop tamam kesin doymuyor diyorsun.ikincide bunlarin rahatlığı var o arada ogrenilmislikler var.sut yoksa mama bu öcü değil ama çevre bır bır etmesin buna anne cisli bez ile karar versin .

Kizlar bebegimin yuzu berbat durumda napcam ben ya

Eklentiler

• 5F1C3F9D-9A79-4E69-9334-72E128A58620.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 52CC7427-6DC7-41D6-9870-AC873B4BDB8C.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 4DE63C60-A6A3-473E-A033-C385DD19F7AE.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20F8B15D-277B-41CC-A682-B71A7B3B6433.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 76
Dr ne dedi en son.
Birde devlet hastanesi doktoruna götürdün mu hiç.sunun için diyorum onlar bu tıp ornekler ile çok karşılaşıyor ben fikir almak için mutlaka bi çocuk hst doktorundan fikir alırım.benim oglaninda arada oluyor ama babasının kirli kisa sakali var ve batıyor.coxugu elinden aldıktan 15-20 dk sonra geçiyor yoksa anında tahriş oluyor ama seninki yara olmak üzere.bu sadece tahriş yada cilt kuruluğu değil sanki.

Ya iyice cogaldi ya 3 farkli doktora goturdum ilginc bi sekilde doktora gidince azaliyor sanki bunda bisey yok abartma diyorlar ama resmen yara oldu ya. Nemlendir sadece baska bisey yapma diyolar ama iylesecek gbi degil. Baska doktor ariyorm smdi. Devlet hst hic gidemedim esim asker hafta ici genelde yogun oluyolar izin almasi zor oluyo oyuzden haftasonu ozele gidiyorz hep kayseri memoriale ama suan ailemin yanina geldik birgunlugune cocuk hst yok burda normal devlet hst var bide oraya mi gitsem acaba

Bence götür hatta resimleri de göster belki evde sıcakta artıyor dışarda serin soğuk havada azalıyordur.

Çocuğun yüzü çok kötü değil endişelenme şu an orta halli. Bunlar kanamaya başlarsa kötü durumda olarak kabul edilir.
Benim oğlanda da ufak tefek var ama inan hiç umursamıyorum birincinin urtikerden sonra egzama pek endişelendirmiyor beni.
Uyurken bebeğine eldiven tak yüzünü kaşımak için yolmasin.
Stelatopia şampuan kullan.
Stelatopia balm kullan. Ya da doğrudan git eczacıya göster yüzünü coresatin kullanabilir miyim de.
Coresatin pahalı bir krem. Uzun süre de kullanılmaz. Bunların hepsini netten daha uygun alırsın.
Ama en azından eczacıya danış sadece benim sozumle hareket etme.
Deterjan sabun tozu çıkar hayatından.

Çeneleri hiç susmazdı eminim bi ton laf yerdik
Aynen
Ferrum aldım ben
Bebek icin mi
Guzel soz ederler mi hic. Gecen gun kızım gece 5 de uyandi 7 bucukda uyudu. O gunde tesadüf saat 9 da oglumun 4 aylik kontrilu vardi. Uykusuzluktan uyumus kalmışım. 8 de gelmis beni uyandırıyor. Bir günde erkenden hazir ol erken kalksan ölürmüsün diyo. O sinirle bağırdım. Senin gibi deliksiz yatsam 5 de de kalkarım. 7 bucukta uyudum 8 de sen uyandirdin biraz merhamet dedim erkeklerde merhamet incelik yok bunu anladim.
Of

Off hele birden fazla çocuğu olan anneler acil yardıma ihtiyacı var. Yangın var diye bağırdım gelio
Çok zor cokkkkk. Tükendim bende martın 6 da anneme gidiyorum.
Erkeklere sorsan kadinlarin mızmız şikayetçi dirdirci olduğunu söyler bide. Tamam anneyim. Ev hanımıyım. Ama kadınım ben. Ruhun var benim . Güzel sözlere daha ince bı kalbe ihtiyacım var.
Anlamaz cunku isine gelmez.
Ferrum kullanıyorum
Bebdk icin mi
Oğluma prima care kullanıyorum. Kızıma evy baby kullaniyorum. Memnunum evy baby den

Cocuk doktorum coresatin pembe kullan dedi aldm ama okadar cok krem değiştirdik ki 2 gun surdum biraktm ona mi devam etsem? Her doktor baska bisey diyor.

Kortizonlu ilaclar disinda bioderma ile nemlendiriyorm. Bugun simdi devlet hst den geldm oda vazelin sur dedi. Coresatin pembe de aldm onu kullanmadim daha dogru duzgun.
Bi doktor da nerisona-c kullan dedi 2 gun surdum yuzunun renginde acilma oldu baktm oda bi yandan duzeltirken bi yandan batircak onuda braktm.
Stelopia sampuan kullaniyorm bu arada

A

Aa canim benim hem bebeğim emsin hem ben çocuk doğurmamis gibi gezineyim o ikisi birarada olmuyor işte.ben bu doğum yapıp ertesi ay eski haline dönemlerin mankenlerin ya mama ile büyüttüğünü yada süt anne bulduklarını düşünüyorum .
Kimisi var haftasına eski halinde hatta daha zayif o bünye ona lafım yok.

Kan ilacına başladıktan sonra bebeğim sürekli huzursuz normalde sabaha karşı 6-7 civarı kaka saatiydi o sıra baya bi ıkınıp bıkınıp hallediyorduk. Şimdi 3de sıkıntımız başlıyor ve o gazlar kakalar çıkana kadar onun da uykusu tamamen açılıyo bende mahvoluyorum. Sonra tekrar 6-7 gibi aynı sıkıntı. Kan ilacına başlayıp böyle olan var mı ya ?

Baby me nin aloe vera olanımi normali mi? Ben en son paddlers aldim oda idaee eder ama yine kokuyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…