- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
Bizde de öyle koku oluyordu. Ben hiç düşünemedim bezden olacagini. Bebegimin çişi kakasi kokuyor saniyordum. Hatta her seferinde ne yiyorum ki acaba ben, emince çocuğa geçiyor çişi kakası tuhaf kokuyor diye düşünüp duruyordumPrima premium care, prima aktif bebek, a101in ve bimin bezi, sleppy cirtli ve kulot bez, molfix kullandim oglumda
Simdi de ebebek in bezini kullaniyorum. Ilk defa bir bez oglum çiş yapinca kimyasal kokmuyor
Hepsinde agir bir koku oluyordu ama baby and me de hic oyle agir bir koku yok. Burnunu dayayinca saf çiş kokusu geliyor
Bu bezler hangi malzemeden yapiliyor da cisle karisinca genzi yakan bir koku olusuyor
Evet canim eczaneye söyleyince bebek için olduğunu veriyorlar ben de Z zeraseba nin ve X XSIDE10 un önerisi ile almıştım memnunumAynen
Bebek icin mi
Guzel soz ederler mi hic. Gecen gun kızım gece 5 de uyandi 7 bucukda uyudu. O gunde tesadüf saat 9 da oglumun 4 aylik kontrilu vardi. Uykusuzluktan uyumus kalmışım. 8 de gelmis beni uyandırıyor. Bir günde erkenden hazir ol erken kalksan ölürmüsün diyo. O sinirle bağırdım. Senin gibi deliksiz yatsam 5 de de kalkarım. 7 bucukta uyudum 8 de sen uyandirdin biraz merhamet dedimerkeklerde merhamet incelik yok bunu anladim.
Çok zor cokkkkk. Tükendim bende martın 6 da anneme gidiyorum.
Anlamaz cunku isine gelmez.
Bebdk icin mi
Oğluma prima care kullanıyorum. Kızıma evy baby kullaniyorum. Memnunum evy baby den
Canm kuru muydu sizinki? Nemlendirmeyince yara gbi oluyor kabuk baglamis gbi. Boyle minik minik noktack seklinde ici sari sari sulu ama yan yana bisuru oldugu icin boyle buyuk bi goruntusu var dünden bugune yayildi iyice artti. Bizim 3 aya yaklasti bu hali gecmedi bi turlu denemedigim sey kalmadi. Acaba sut alerjisi boyle yapar mi
Hipokortta kullandm dermatopun ardindan. Gecer gbi oldu birakinca geri ckti bizimkiAynisi Emre de var.Hipocort merhem verdi doktor.Pek surmedim kortizon var diye ama kullanicak gibiyim.Mustelanin yagini suruyorum.Nemlendiriyorum.Henuz cok yayilmadi.
Evet bizimki de kupkuruydu. Hatta bir bölgesi degil, yanaginin tamami nerdeyse pul pul olmustu kupkuruydu. Ama içlerinde sarı sulu noktacik yoktu bizde. Ben 3 gun boyunca gunde 2 defa sürdüm. Bir de banyoyu azaltin. Ben 2 günde 1 banyo yaptiriyodum. 1 hafta hic yikamadim. Banyo yaptirmak da kurutuyor cildi. Biraz yagli kalsin ve bu mustela bakim kreminden gunde 2 defa kullanmani öneririm. Bizimki 3 gunde gecti cnm.Canm kuru muydu sizinki? Nemlendirmeyince yara gbi oluyor kabuk baglamis gbi. Boyle minik minik noktack seklinde ici sari sari sulu ama yan yana bisuru oldugu icin boyle buyuk bi goruntusu var dünden bugune yayildi iyice artti. Bizim 3 aya yaklasti bu hali gecmedi bi turlu denemedigim sey kalmadi. Acaba sut alerjisi boyle yapar mi
Ohaaa bana eczacı demişti paran varsa al abla 1 ay ıcınde zam gelecek demişti. Ben de zamanı gelince alırım demiştim. Resmen para tuzağıİkinci rota asimizi olduk bugun. 311 TL olmuş. İki ay önce 280 vermiştim. Dün zam gelmiş ilaçlara.
Kuru ciltlilerde mi oluyor bu qcaba? Gogsu,sirti hep elime kupkuru geliyor.mustela yagla nemlendiriyorumHipokortta kullandm dermatopun ardindan. Gecer gbi oldu birakinca geri ckti bizimki
Teşekkürler . Evet sırf rahatları bozulmasın diye mama veren anneler bile var maalesef. Durup durmadan doymuyor demiyorum da çığlık çıplıpa ağlayınca açlık ağlaması farkediliyor. Artık gazını da kendi çıkarıyor çünkü. Gaz sesini duyup emin oluyorum. Uykudan da ağlıyor bilirsiniz o da anlaşılıyo. Ayapıma alıyorum kısa sürede uyuyor. Çığlık çıplığa oldupunda mecburum mamaya maalesef. Bi de gak guk diyince verin diyorlar meme süt üretsin diye ama saniyeler emip yırtınıyo bazen. O yüzden uygulamam imkansız. Dün dereotu yedim iyi beslendim diye emdikten sonra ağlamadı. 2 buçuk saat kadar uslu durdu. Yani benim süt olayım yememe dinlenmeme de bağlı. Bazıları yese dinlense de olmaz ama bende oluyor. Annemde kaldıpım zamanlar falan.Regl le alakası yok diyosunuz. Anladım. İnternette apaçık yazınca öyle sandım ve çok korkmuştum. Ne güzel uzun uzun emzirmilsiniz bana da hayırlısıyla nasip olur inşaallah.
Dinlenme ve uyku cok onemli. Hafta once yine uykusuzlugun dibine vurmustum sut birdeb azaldi.Zar zor toparladim derken yine 2 gundur ne uyku ne bisey azaldi tekrrdanTeşekkürler . Evet sırf rahatları bozulmasın diye mama veren anneler bile var maalesef. Durup durmadan doymuyor demiyorum da çığlık çıplıpa ağlayınca açlık ağlaması farkediliyor. Artık gazını da kendi çıkarıyor çünkü. Gaz sesini duyup emin oluyorum. Uykudan da ağlıyor bilirsiniz o da anlaşılıyo. Ayapıma alıyorum kısa sürede uyuyor. Çığlık çıplığa oldupunda mecburum mamaya maalesef. Bi de gak guk diyince verin diyorlar meme süt üretsin diye ama saniyeler emip yırtınıyo bazen. O yüzden uygulamam imkansız. Dün dereotu yedim iyi beslendim diye emdikten sonra ağlamadı. 2 buçuk saat kadar uslu durdu. Yani benim süt olayım yememe dinlenmeme de bağlı. Bazıları yese dinlense de olmaz ama bende oluyor. Annemde kaldıpım zamanlar falan.Regl le alakası yok diyosunuz. Anladım. İnternette apaçık yazınca öyle sandım ve çok korkmuştum. Ne güzel uzun uzun emzirmilsiniz bana da hayırlısıyla nasip olur inşaallah.
Güzel zam gelmişOhaaa bana eczacı demişti paran varsa al abla 1 ay ıcınde zam gelecek demişti. Ben de zamanı gelince alırım demiştim. Resmen para tuzağı
Sen çok takmışsin cnm bu konuyu. Bende ilk oğlumu iki sene emzirdim. İlk aylar sütüm yetene kadar mama verdim. Ama hiç takmadım. Çocuk acmi kalsın. Öncelik çocuğun doymasi. Süt mevzusu olduğu kadar. Ne içerse kârdır. Ama biraz rahat ol. Şu konuda haklısın iyi beslenip uyku alınca anne sütü daha artio. Dinlenmek ve aç kalmamak şart. Sağlık olsun gerisi kolay.Teşekkürler . Evet sırf rahatları bozulmasın diye mama veren anneler bile var maalesef. Durup durmadan doymuyor demiyorum da çığlık çıplıpa ağlayınca açlık ağlaması farkediliyor. Artık gazını da kendi çıkarıyor çünkü. Gaz sesini duyup emin oluyorum. Uykudan da ağlıyor bilirsiniz o da anlaşılıyo. Ayapıma alıyorum kısa sürede uyuyor. Çığlık çıplığa oldupunda mecburum mamaya maalesef. Bi de gak guk diyince verin diyorlar meme süt üretsin diye ama saniyeler emip yırtınıyo bazen. O yüzden uygulamam imkansız. Dün dereotu yedim iyi beslendim diye emdikten sonra ağlamadı. 2 buçuk saat kadar uslu durdu. Yani benim süt olayım yememe dinlenmeme de bağlı. Bazıları yese dinlense de olmaz ama bende oluyor. Annemde kaldıpım zamanlar falan.Regl le alakası yok diyosunuz. Anladım. İnternette apaçık yazınca öyle sandım ve çok korkmuştum. Ne güzel uzun uzun emzirmilsiniz bana da hayırlısıyla nasip olur inşaallah.
Bir de migrosun minnies de çok kokuyor bu da benden olsun denemelik bir defa aldım çok ince ve kokan bir bezmiş
Baby me nin aloe vera olanımi normali mi? Ben en son paddlers aldim oda idaee eder ama yine kokuyo tabi
Cok kafamin karistigi bir konu. Karanlik olmasi lazim diyorlar ama gunduz bir yere gittigimizde hep bunu saglayamam. Oteki turlu eve tikiliriz? Kafam karisik yani. Evdeyken tam karanlik olmaza bile hafif los hala getiriyorum parlak gun isigindan uyuyama diye sadeceGündüzleri bebeğini karanlıkta uyutan var mı
Karanlık olması lazım ifadesi yanlış. İlk oğlumu dogurınca gündüz asla perde çekmeyecekaın dedi hemşire. Geceyi gündüzü ayırt etmeli dedi. 3.bebekde de hemşire hanım gü düz uyuturken odayı karartmayın perde çekmeyin gerçi 3. Cocuk siz bilirsiniz ama gene belirteyim dedi.. Gündüz ben uyuturken güneşlik bıle acık. Hatta uykuya gecince tülü de acıyorum kibebegıme oğlen gınesi degsın dogal d vıtameını alsınCok kafamin karistigi bir konu. Karanlik olmasi lazim diyorlar ama gunduz bir yere gittigimizde hep bunu saglayamam. Oteki turlu eve tikiliriz? Kafam karisik yani. Evdeyken tam karanlik olmaza bile hafif los hala getiriyorum parlak gun isigindan uyuyama diye sadece
Primada yok mu indirim.Gelen mesajda prima yazmiyor.Bugun ebebekte bez indirimi varmis
Kendi bezinin 5 numara 100lusunu 80 almistim. Bugun indirimde 60,28
Iki paket 100lu 5 numara
Bir paket 50li 4 numara (30,46) aldim
Primada yokPrimada yok mu indirim.Gelen mesajda prima yazmiyor.
bezı cok alınca bıtmek bılmıyor bırde bebek kılo alıyor bez kucuk gelıyor neyse son 4 bezım kaldı dırek 9.14 kıloya aldımBende mofixin beyaz olanını kullanıyordum şimdi yeşil paketiden aldım resmen cis yaptığı kotubir koku ile burnuma geliyor. Beyaz öyle değildi. Bide trendyoldan 188 adetli paket aldım kampanya diye. Bitse de değiştirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?