2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bugun benim bebiş inanilmaz huzursuz. Suan zar zor uyuttum. 2 saati gecince ayagima koyunca salladigimda min 5 dkda uyuyan bebek 2 bucuk saat oldu aglamaktan helak etti kendini. Kaldiriyorum susmuyor. Emziriyorum susmuyor. Ki her verdigimde aliyor. Baya da emdi. Kustu hatta fazlasini. Evde gezince susuyor, hatta aynaya bakinca falan gülüyor ama belim agridi artik gezdirmekten. Canı mı sıkılıyor acaba. Bi yeri agrisa kucakta gezerken de susmaz diye düşünüyorum. Herhangi bir yüzeye yatirinca ciglik atiyor agliyor. Hicbir oyuncagiyla oynamiyor. Oyun halisinda en az 15 20 dk gecirirdi. Simdi saniyede agliyor. Huy mu degistiriyor nedir

Primada yok Olsaydi gece kullanmak için premium care alicaktim

Molfix goon babyme evybabyde var

Prima premium kendi indirimine kendi giriyor sanirim.Birkac kez gorevli kiz bizi uyarmisti simdi almayin h.sonu indirime giriyor diye.Guya artik almatlyiz buyuduler bebeler dedik ama cok ta memnunuz.Sirtina kadar sivanmadikca kaka hic sizdirmiyor.

sampuanını degıstır bebek yagı yuzune surme kıyafetlerını ıyıce duralla mustella egzemalı bebeklerı ıcın kremı var onu al cok memunun kalırsın

Aynısını zaman zaman biz de yaşıyoruz. Çok huy değiştiriyor. Hep yat yat sıkıldılar tabi. Kucakta susuyorsa bil ki gezmek istiyor. Bazen bizimkisi kucaktada susmuyor. Uyurken çok zorlanıyor artık. Uykuya dalması zorlaştı.

Aynisi Emre de var.Hipocort merhem verdi doktor.Pek surmedim kortizon var diye ama kullanicak gibiyim.Mustelanin yagini suruyorum.Nemlendiriyorum.Henuz cok yayilmadi.
Bunun egzama olduğundan eminmisin canım. Bazen alerjik şeylerde kızartıyor cildi. Benim kızımda egzama gibi birşey çıkmıştı ama bunu alerjiye bağladı doktor. Sen emziriyorsan yediğine dikkat et. Bal-süt alerjiktir bunları yeme. Çok sık yediğin birşey varsa ona ara ver bakalım. Mama veriyorsan onu da bir değiştirmeyi dene istersen. Onun içerdiği birşey de alerji yapmış olabilir.

Kızlar 1,5 aydan fazladır bebeğimin başında konak var. Haftada bir yıkıyoruz. E-bebeğin kendi şampuanını kullanıyoruz. Sadece ön kısımlarda var kahverengi kahverengi. Bazen çok pullanıyor. Ne öneririsiniz geçmesi için?

Ben 3.cocugumu buyutuyorum ve ilk cocugimda aynen dedigin gibiydim. Cok seviyordum ama bana ayak bagiymis gibi, hicbir sey yapamayacakmisim gibi geliyordu. Madem hayatim bi kadar zorlasti 2.cocgum da olsun da ikisi bir buyusun dedim. Ve o yillardaki yorgunlugum hat safhadaydi. Surada bayilsam da doktor cok yorulmus dinlenmesi lazim dese de 2 3 gun dinlensem diye dusunecek kadar delirmistim simdi cok sukur onlar biraz buyudu de anneligi ucuncude anca tattim diyorum. Hissettiklerin cok normal. Ve bunu dile getirmen de cok normal. Ben etrafa ayip olur ne bicim anne demesinler diye o yillarda hic soyleyememistim.

merhaba bir arkadaşım düzenli olarak bebe yağı sürmenin kendi kızında işe yaradığını söylemişti. bir deneyin isterseniz.

Mustelanin yagini surup bekliyorum.Sonra da bit taragiyla tariyorum.Cok ise yariyor.

Bizim gündüz uykuları 30dkyı geçmiyor. Karanlığa geçince uykuları uzayan bebekler varmış. Merak ettim karanlıkta uyutan varsa kaç dk uyuyor diye

Bizde de bir dönem konak oldu, doktor tavsiyesiyle banyolardan yarım saat önce zeytinyağı sürüp beklettik kafasına, ve ilk seferinde içine bir tane bebeasprini koyduk ezip sadece bir kez ama. Mustela steletopia şampuan kullanıyorum şampuan olarak da

Bebeklerine ferrum kullanan arkadaşlar,günde kaç damla veriyorsunuz?
Eczacı bana ay başına bir damla yani 4 damla dedi ama sanki kilogram başına değil miydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…