Sampuanini degistirdim yuzune bebek yagi kullanmyorm. Kiyafetlerini çift duruluyorm atopik bebekler icin biodermanin nemlendiricisini kullaniyorm kortizonlu kremlerde kullandik bi fayda gormedim. Bide Mustelaninkini alp denicem ismira_1923
nin bebegininki hemen gecmis. Suan bi ilcedeyim hic bi eczanede bulamadk mustela yarn ile doncem ordan alp hemen denicem. Bugun bi hocaya okuttuk bakalm ins oda fayda eder
Bebeklerine ferrum kullanan arkadaşlar,günde kaç damla veriyorsunuz?
Eczacı bana ay başına bir damla yani 4 damla dedi ama sanki kilogram başına değil miydi..
Galiba damladan damlaya değişiyor. Sağlık ocağı vegaferon için ay başına bi damla dedi. Yani 4damla. Özeldeki doktorumuz bestiron verdi kilo başına bi damla dedi
Cocuk doktorum coresatin pembe kullan dedi aldm ama okadar cok krem değiştirdik ki 2 gun surdum biraktm ona mi devam etsem? Her doktor baska bisey diyor.
Kortizonlu ilaclar disinda bioderma ile nemlendiriyorm. Bugun simdi devlet hst den geldm oda vazelin sur dedi. Coresatin pembe de aldm onu kullanmadim daha dogru duzgun.
Bi doktor da nerisona-c kullan dedi 2 gun surdum yuzunun renginde acilma oldu baktm oda bi yandan duzeltirken bi yandan batircak onuda braktm.
Stelopia sampuan kullaniyorm bu arada
Coresatin benim.ikisine de çok iyi gelir. Hiç bu ayarı gecmedik ama biz daha kötü olmadı ikisinde de. Senin son duruma bakmaya gelmiştim. Müsait olunca atacağım foto. Coresatin devam et. Umarım fayda görürsün. Pediatrik pembe evet.
Diğer ilaçlar kullanmadım hiç. Üç dört gün dene.
Kızlar bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere özellikle. Bebekle akşam çıkarken napıyorsunuz uyku mevzusunu ? Mesela 9 da yatıyor diyelim yazın falan dışarda gürültüde uyuttunuz mu ? Ya da çıkmazdınız mı?
Kızlar bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere özellikle. Bebekle akşam çıkarken napıyorsunuz uyku mevzusunu ? Mesela 9 da yatıyor diyelim yazın falan dışarda gürültüde uyuttunuz mu ? Ya da çıkmazdınız mı?
Benimki 7 ile 8 arasi uyuyor. 1 hafta öncesine kadar geceleri 1 ya da 2 defa uyaniyordu. 1 haftadir 4 - 5 defa uyaniyor. 4.ay uyku gerilemesi sanirim. Dun gece 3 defa uyandi. Bu gece ne olacak bakalim.
Önceden de yazmistim. Herkese tavsiyem 7 ile 9 arasi mutlaka gece uykusuna gecirin. Uyanma sıklığı azalıyor ve bebeklerde salgilanan uyku hormonu bu saat araliginda. Bu saatlerde uykuya gecerlerse verimli uyuyorlae ve büyümeleri dahi hizlaniyormuş.
Sampuanini degistirdim yuzune bebek yagi kullanmyorm. Kiyafetlerini çift duruluyorm atopik bebekler icin biodermanin nemlendiricisini kullaniyorm kortizonlu kremlerde kullandik bi fayda gormedim. Bide Mustelaninkini alp denicem ismira_1923
nin bebegininki hemen gecmis. Suan bi ilcedeyim hic bi eczanede bulamadk mustela yarn ile doncem ordan alp hemen denicem. Bugun bi hocaya okuttuk bakalm ins oda fayda eder
Ben onu kesfettim. Soyle oluyor. Anne sutu hemen sindirildigi icin cabuk acikiyorlar. O sebeple biraz fazla emzirmek gerekiyor.
Uyutmadan once 30 dk once emziriyorum sonra tekrar emziriyorum. Gece kalktigindada 2 dk emip uyuyakaliyor o zaman durtukleyip biraz daha emziriyorum.
Ben onu kesfettim. Soyle oluyor. Anne sutu hemen sindirildigi icin cabuk acikiyorlar. O sebeple biraz fazla emzirmek gerekiyor.
Uyutmadan once 30 dk once emziriyorum sonra tekrar emziriyorum. Gece kalktigindada 2 dk emip uyuyakaliyor o zaman durtukleyip biraz daha emziriyorum.
Tam bunu diyecektim. Sayfayi asagi kaydirdim sen yazmissin benimki geceleri emerek uyuyor. En az 30 - 40 dk emiyor aynen. Hatta ortasında bölüp diger memeyi de veriyorum.
Tam bunu diyecektim. Sayfayi asagi kaydirdim sen yazmissin benimki geceleri emerek uyuyor. En az 30 - 40 dk emiyor aynen. Hatta ortasında bölüp diger memeyi de veriyorum.
Brnim ki maksumum 15 dk emiyor. Dogdugubdada 20 dk emiyirdu. Tek meme devam ediyirum 40 dk olsa mamaya gecerdim heralde. Ozellikle gece uykusunda cok zor geliyor kalkmak. Gozum kapali emziriyorum zaten
Inan canim saat 8 de uyutmaya basliyorum 9 a kadar emiyor benim de emerek uyuyor yani. Ama en cok 10 veya 10 30 da kalkiyor ve en geci 2 saat olmakla (o da sansliysam) birlikte sabaha kadar surekli kalkiyor emmeye diyeyim.
Inan canim saat 8 de uyutmaya basliyorum 9 a kadar emiyor benim de emerek uyuyor yani. Ama en cok 10 veya 10 30 da kalkiyor ve en geci 2 saat olmakla (o da sansliysam) birlikte sabaha kadar surekli kalkiyor emmeye diyeyim.
Allah kolaylik versin. Aslinda bu aylarda 5-6 saat bile uyuyabilirlermis ama benimki de maksimum 3 saat iste. Bir gece kesintisiz uyumak nasildi unuttum
sabah yuzustu yatayim dedim ozlemisim. Yatilmiyormus onu farkettim bir sure sonra memelerim sizladi. ozlediklerim
Brnim ki maksumum 15 dk emiyor. Dogdugubdada 20 dk emiyirdu. Tek meme devam ediyirum 40 dk olsa mamaya gecerdim heralde. Ozellikle gece uykusunda cok zor geliyor kalkmak. Gozum kapali emziriyorum zaten
Gece uykusunda benimki 3 - 4 dk emiyor. Hoop gözler gidiyor hemen. Çene düşüyor. Alip koyuyorum tekrar yatagina ilk uykuda uzun emiyor. Onun da sebebi uykuya dalamiyor bir türlü. Dalana kadar 40 dk geçiyor. O süreyi de emiyor işte. Yani boş bir meme emiyor bence. Çünkü ilk 10 dk içinde sütü boşaltıyorlardir diye düşünüyorum
Allah kolaylik versin. Aslinda bu aylarda 5-6 saat bile uyuyabilirlermis ama benimki de maksimum 3 saat iste. Bir gece kesintisiz uyumak nasildi unuttum
sabah yuzustu yatayim dedim ozlemisim. Yatilmiyormus onu farkettim bir sure sonra memelerim sizladi. ozlediklerim
Yaa birsey diyim mi. Benim bebiş tam da böyle uyuyordu 1 hafta öncesine kadar. Ilk uykusu en az 5 saatti. 6 saat 7 saat araliksiz uyuyordu. Hatta tek seferde 7 bucuk saati bile gördük. Uyandiginda da 3 - 4 dk emip geri daliyordu. Bebişimle ilgili övündüğüm tek şey gece uykusuydu. Bu sekilde 2 bucuk aydan beri düzeni oturtmustuk. Şimdi son 1 haftadir o da gitti