- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
Akşam 7bıcuk 9 arası gece uykusuna geçiriyorum ama derin uykuya 11den önce geçemiyor. 11e kadar 15-20dkda bi uyanıp emmek istiyo. Derin uykuya geçtikten sonra da 1 bucuk 2 saatte bi emmek için kalkıyoruz da bu özellikle son bi hafta 10 gündür düzen diye bşy kalamdı hergünümüz farklıBebekleriniz aksam kacta uyuyor?
Gece kac kere uyaniyor?
Bebekler dışarda uyur canm ama ev gezmesine gidince yada misafir geldiğinde uyumazKızlar bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere özellikle. Bebekle akşam çıkarken napıyorsunuz uyku mevzusunu ? Mesela 9 da yatıyor diyelim yazın falan dışarda gürültüde uyuttunuz mu ? Ya da çıkmazdınız mı?
1 saat once uyandi simdi hayatta uykuya yatmaz
Uyuyacagi zamani kendi seciyor. Ben hadi uyutayim yatirayim desem uyumaz asla çığliklar havada ucar
Parmaginda oynatiyor bu cocuk beni
Sinirlerim bozuluyor bu uyku isine. Her yerde tum gece uyuyabilir yazıyor anlatiyorlar falan
Her gece hadi bu gece belki iki kere kalkar deyip yatiyorum 1 saat sonra hayal kırıklığı
Aynen care daha pahalı diye pamper gectım. 4 numarayı 10 gundur kullanıyorum.ıyıkı bez stogu yapmadım elımde kalırmış. Bu kilolu oldugu ıcın bez de kol da el de dayanmıyor. Fıtık ol am.Prima premium kendi indirimine kendi giriyor sanirim.Birkac kez gorevli kiz bizi uyarmisti simdi almayin h.sonu indirime giriyor diye.Guya artik almatlyiz buyuduler bebeler dedik ama cok ta memnunuz.Sirtina kadar sivanmadikca kaka hic sizdirmiyor.
Sanki yorgunluk uyanmasi gibi. Gündüz uykulari nasil? Benimki yarim saat bazen 40 dk uyuyor.1 saat once uyandi simdi hayatta uykuya yatmaz
Uyuyacagi zamani kendi seciyor. Ben hadi uyutayim yatirayim desem uyumaz asla çığliklar havada ucar
Parmaginda oynatiyor bu cocuk beni
Sinirlerim bozuluyor bu uyku isine. Her yerde tum gece uyuyabilir yazıyor anlatiyorlar falan
Her gece hadi bu gece belki iki kere kalkar deyip yatiyorum 1 saat sonra hayal kırıklığı
Kesinlikle banyo bebegı hem cok cabuk Bu yutuyor hem de hemen uyutuyı. Artık hergun cocuklar okula gıdınce yıkıyorum. Yarım saat ıcınde uyuyor hem de rahat 3 saat... Akşama dogru uyanıyor. Abileri gelıyor onlarla oynuyo yoruluyor. Gece uykusuna rahat geciyor. Yaz gelsin sıcaklar da 2 kere bile yıkanır. Hem birlikte banyoya giriyoruz çok tatlı oluyor. Abiler olmadıgı ıcın rahat rahat sevebiliyorum..yardimci olmak icin tecrubelerim sunlar.
burnunu temizlemek
Disari cikarmak
Banyo yaptirmak
Masaj yapmak
uykuya kokay gecmesini ve uzun uyayabilmesine oldukca yardimci oluyor.
yardimci olmak icin tecrubelerim sunlar.
burnunu temizlemek
Disari cikarmak
Banyo yaptirmak
Masaj yapmak
uykuya kokay gecmesini ve uzun uyayabilmesine oldukca yardimci oluyor.
Sanki yorgunluk uyanmasi gibi. Gündüz uykulari nasil? Benimki yarim saat bazen 40 dk uyuyor.
3 ya da 4 defa gunduz uykusuna yatiyor. Sanirim yetiyor. Mesela sizinkine yetmiyordur ya da fazla da geliyor olabilir. Sonucta her bebegin uyku ihtiyaci farkli olabiliyor. Gunduz uykusundaki basari ya da basarisizlik geceye de yansiyor.
Bebeğin yattıgı odada kalorifer cakışmıyor. Dr kapatmam söyledi. Zaten 2 cocuk da da öyle Bu yuttum. Odasının ki acık olunca ne kadar ıslak havlu su koy odaya gene de burnu tıkanıyor.. Petegı k apatınxa rahat edıyox. Erkek cocugu sıcagı hıc sevmez Dr 23 deteceyıvg3cmıc3k dedıBunlari yapinca evet uykuya kolay daliyor ama gece sık uyanmasina engel olmuyor
Kombiler acik hava kuruyor diye mi uyaniyor ya
Üşümüyor terlemiyor da..
Bezini degistirip yatiriyorum
Emip yatiyor
Gaz sorunu yok ilk gunlrdeki gibi
Yatagini mi begenmiyor rahat mi değil reflü yataginda yatiriyorum hala duz yerde yatırmaya cekiniyorum hala. O mu rahat degil
Of ya valla daraliyorum uyku deyince
Eskiden daha uzun sure uyurdu. 3 4 kere uyuyor ama 15 dk ya da en fazla yarim saat
Eger gündüz 1bucuk 2 saat uyursa emmek icin uyanip emip geri uyuyor. Bu dedigim cok nadir.
1 aydir böyle
Ilk iki ayda iki kere uyanirdi. 3 aya girince basta 3 kere uyanma sonra her saat basi uyanmaya basladi hala oyle sürüp gidiyor
Ben banyodan 15-20 dk önce zeytinyağı sürüp bikaç kez tarıyorum, banyo esnasında da tarıyorum. Bi hayli azaldı.Kızlar 1,5 aydan fazladır bebeğimin başında konak var. Haftada bir yıkıyoruz. E-bebeğin kendi şampuanını kullanıyoruz. Sadece ön kısımlarda var kahverengi kahverengi. Bazen çok pullanıyor. Ne öneririsiniz geçmesi için?
4. Ayda uyku gerilemesi olurmuş canm. Ve düzene sokamazsak kalici olabilirmis☹☹Bunlari yapinca evet uykuya kolay daliyor ama gece sık uyanmasina engel olmuyor
Kombiler acik hava kuruyor diye mi uyaniyor ya
Üşümüyor terlemiyor da..
Bezini degistirip yatiriyorum
Emip yatiyor
Gaz sorunu yok ilk gunlrdeki gibi
Yatagini mi begenmiyor rahat mi değil reflü yataginda yatiriyorum hala duz yerde yatırmaya cekiniyorum hala. O mu rahat degil
Of ya valla daraliyorum uyku deyince
Eskiden daha uzun sure uyurdu. 3 4 kere uyuyor ama 15 dk ya da en fazla yarim saat
Eger gündüz 1bucuk 2 saat uyursa emmek icin uyanip emip geri uyuyor. Bu dedigim cok nadir.
1 aydir böyle
Ilk iki ayda iki kere uyanirdi. 3 aya girince basta 3 kere uyanma sonra her saat basi uyanmaya basladi hala oyle sürüp gidiyor
merhaba bir arkadaşım düzenli olarak bebe yağı sürmenin kendi kızında işe yaradığını söylemişti. bir deneyin isterseniz.
Mustelanin yagini surup bekliyorum.Sonra da bit taragiyla tariyorum.Cok ise yariyor.
Bizde de bir dönem konak oldu, doktor tavsiyesiyle banyolardan yarım saat önce zeytinyağı sürüp beklettik kafasına, ve ilk seferinde içine bir tane bebeasprini koyduk ezip sadece bir kez ama. Mustela steletopia şampuan kullanıyorum şampuan olarak da
Ben banyodan 15-20 dk önce zeytinyağı sürüp bikaç kez tarıyorum, banyo esnasında da tarıyorum. Bi hayli azaldı.
Benim bebeğim zor bi çocuk ve tükenmişlik hissediyorum. Evde sanki on çocuk var aşırı dağınık onu boş verdim , evliliğe dair bişey kalmadı hayatımda. Eşimle bi sohbet bile edemiyorum birlikte yemek yemek hak getire. Kendime yetemiyorum bebeğim hiç uyumuyo . Büyümüş çocuklara o kadar özenerek bakıyorum ki.Bu konuyu çekinerek açıyorum ama ... benimle aynı duyguları paylaşan varsa biraz dertleşsek ne güzel olur ... bebekli hayata alışan var mı ? Kızımı çok seviyorum ama ben alışamıyorum bir türlüyalnızlık sürekli herşeyi koşa koşa yapma koşa koşa yeme koşa koşa wc koşa koşa yemek yapmak ve nicesi beni iyice psikolojik olarak yormaya başaldı sanırım. Bebekten önce de gezen tozsn bi insan değildim ama her şey kafama göreydi sonuçta. Şu an bütün ihtiyaçları bana bağımlı olan bir varlık ve ben kendimi çook sıkışmış hissediyorum. Sürekli bir panik hali kalbim sürekli pır pır çıkacak gibi stresim var aklımda sürekli özlediklerim (annem, ablam , ailem, gurbetteyim) sık sık dışarı çıkıyorum arkadaşlarla görüşüyorum dışardayken iyiyim ama geldiğim an depresyonlu ruh halim geri geliyo. Bebeğim çok zor bi çocuk değil ama bende aşırı bir heyecan ve mutsuzluk mevcut. Alışamıyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?