Fiyati ne kadar bide tadi kötümü leke yapiyor mu
Prima 1 subatta indirime girmistiPrima premium kendi indirimine kendi giriyor sanirim.Birkac kez gorevli kiz bizi uyarmisti simdi almayin h.sonu indirime giriyor diye.Guya artik almatlyiz buyuduler bebeler dedik ama cok ta memnunuz.Sirtina kadar sivanmadikca kaka hic sizdirmiyor.
Zeytin yagi ve karbonati karistirip kafasina sür. Yarim saat beklet sonrada ince bir tarakla tersden tara. Banada ebe söyledi 2 seferde temizlendi.Kızlar 1,5 aydan fazladır bebeğimin başında konak var. Haftada bir yıkıyoruz. E-bebeğin kendi şampuanını kullanıyoruz. Sadece ön kısımlarda var kahverengi kahverengi. Bazen çok pullanıyor. Ne öneririsiniz geçmesi için?
Benimde öyle. 8-9 arasi uyuyor. 11 gibi kalkip emiyor. Sonra 2 bucukta kalkiyor. Sonrası hep 1 bucuk saatte bir. Gece uykum yok.Inan canim saat 8 de uyutmaya basliyorum 9 a kadar emiyorbenim de emerek uyuyor yani. Ama en cok 10 veya 10 30 da kalkiyor ve en geci 2 saat olmakla (o da sansliysam) birlikte sabaha kadar surekli kalkiyor emmeye diyeyim.
Ben biraz basarili oldum ama gerisi icin denemelere bu gece baslicam. Tam 4 aylik olmasini bekliyorum. Umuyorum ki basarili olucam.Bebeğine uyku eğitimi vermrde başarılı olan var mı?
Valla ben aglatmafan uyku eğimini denedim yok olmuyo 5 saat ağladı sonra uykusu kaçtı . Evdeki salıncak arızalı ,sallanamktan dizlerim sızladı sallayamiuorum da . Ruhen de fiziksel olarak da tükendim
4 damla kullanıyorum ayına gore kullanılıyor dedi bana eczacıBebeklerine ferrum kullanan arkadaşlar,günde kaç damla veriyorsunuz?
Eczacı bana ay başına bir damla yani 4 damla dedi ama sanki kilogram başına değil miydi..
Saat 9 gibi uyumuş oluyor 3 4 defa uyanıyorBebekleriniz aksam kacta uyuyor?
Gece kac kere uyaniyor?
Ben 10 gün öncesinde(Türkiye’ye gelmeden önce) hemen hemen oturtmuştum..iki dk kucakta pışpışlayınca uyuyor, yatağına bırakıyordum..gündüz uykusu da gece uykusu da düzene girmişti..amaaa Türkiye’ye geldiğimizden beri birinden kurtarsam başka birinin dizinde illa ki sallanmak mecburiyetinde kalıyor yavrum. Bende de hal mecal kalmadığı için artık yenik düştüm..gündüz uykusu kuş uykusuna döndü(adını da kuş adı koymuştum zaten:d şimdi uyusun da nasıl olduğunun önemi yok modundayım:/ ben de sallıyorumBebeğine uyku eğitimi vermrde başarılı olan var mı?
Valla ben aglatmafan uyku eğimini denedim yok olmuyo 5 saat ağladı sonra uykusu kaçtı . Evdeki salıncak arızalı ,sallanamktan dizlerim sızladı sallayamiuorum da . Ruhen de fiziksel olarak da tükendim
Bir an kendimi buldum1 saat once uyandi simdi hayatta uykuya yatmaz
Uyuyacagi zamani kendi seciyor. Ben hadi uyutayim yatirayim desem uyumaz asla çığliklar havada ucar
Parmaginda oynatiyor bu cocuk beni
Sinirlerim bozuluyor bu uyku isine. Her yerde tum gece uyuyabilir yazıyor anlatiyorlar falan
Her gece hadi bu gece belki iki kere kalkar deyip yatiyorum 1 saat sonra hayal kırıklığı
Rota aşısı hakkında sormuştun bulamadım mesajını da bunun altına yazıyorum, öncelikle sabır diliyorum insanın evi gibisi yok anne evi de olsa kendi evinin yerini tutmuyor. 2 doz yapılanı da var 3 doz yapılanı da rotanın, osman gönülal rota yazarsan yuotubeta kısa ve öz bir anlatımı var doktorun. Vakitleri geçtiyse eğer yapılmasını pek tavsiye etmiyor, hiç yaptırmadıysanız eğer yaptırmayın bence, bizim doktorumuzda 104 günlüğe kadar yapılması gerekiyor demiştiBen 10 gün öncesinde(Türkiye’ye gelmeden önce) hemen hemen oturtmuştum..iki dk kucakta pışpışlayınca uyuyor, yatağına bırakıyordum..gündüz uykusu da gece uykusu da düzene girmişti..amaaa Türkiye’ye geldiğimizden beri birinden kurtarsam başka birinin dizinde illa ki sallanmak mecburiyetinde kalıyor yavrum. Bende de hal mecal kalmadığı için artık yenik düştüm..gündüz uykusu kuş uykusuna döndü(adını da kuş adı koymuştum zaten:d şimdi uyusun da nasıl olduğunun önemi yok modundayım:/ ben de sallıyorum
Çok teşekkür ederim biks. Kızım 5 aylık olacak 4 gün sonra. Bugün burda bir yere ve Almanya’daki doktorumuza da danıştıktan sonra karar vereceğim.Rota aşısı hakkında sormuştun bulamadım mesajını da bunun altına yazıyorum, öncelikle sabır diliyorum insanın evi gibisi yok anne evi de olsa kendi evinin yerini tutmuyor. 2 doz yapılanı da var 3 doz yapılanı da rotanın, osman gönülal rota yazarsan yuotubeta kısa ve öz bir anlatımı var doktorun. Vakitleri geçtiyse eğer yapılmasını pek tavsiye etmiyor, hiç yaptırmadıysanız eğer yaptırmayın bence, bizim doktorumuzda 104 günlüğe kadar yapılması gerekiyor demişti
Rica ederim küçük kuş iyi olsunÇok teşekkür ederim biks. Kızım 5 aylık olacak 4 gün sonra. Bugün burda bir yere ve Almanya’daki doktorumuza da danıştıktan sonra karar vereceğim.
Kan ilacını sordun canm heralde. Doktora yazdirirsan çok düşük bı meblağ üç beş TL galiba. Direk alırsan 15 civarı. Tadı güzel bizimki yalanio içerken.Fiyati ne kadar bide tadi kötümü leke yapiyor mu
Prima 1 subatta indirime girmisti
Zeytin yagi ve karbonati karistirip kafasina sür. Yarim saat beklet sonrada ince bir tarakla tersden tara. Banada ebe söyledi 2 seferde temizlendi.
Benimde öyle. 8-9 arasi uyuyor. 11 gibi kalkip emiyor. Sonra 2 bucukta kalkiyor. Sonrası hep 1 bucuk saatte bir. Gece uykum yok.
Bende civciv diyorum benimkine civciv kadar uyuyo . Şaşkın ördek diyorum tanımadığı biri goruncet ağzı açık salya akio gözler kocamanBen 10 gün öncesinde(Türkiye’ye gelmeden önce) hemen hemen oturtmuştum..iki dk kucakta pışpışlayınca uyuyor, yatağına bırakıyordum..gündüz uykusu da gece uykusu da düzene girmişti..amaaa Türkiye’ye geldiğimizden beri birinden kurtarsam başka birinin dizinde illa ki sallanmak mecburiyetinde kalıyor yavrum. Bende de hal mecal kalmadığı için artık yenik düştüm..gündüz uykusu kuş uykusuna döndü(adını da kuş adı koymuştum zaten:d şimdi uyusun da nasıl olduğunun önemi yok modundayım:/ ben de sallıyorum
Çoook sevimliler yahuBende civciv diyorum benimkine civciv kadar uyuyo . Şaşkın ördek diyorum tanımadığı biri goruncet ağzı açık salya akio gözler kocamanbı o benim Japon balığım gözleri japon gibi uyku konusu zor valla. Bazen düzelir gibi oluo. Sonra hooop bozuluyo. Sabah altibucuktan beri ayakta. Bı yarm saat benim kucağımda uyudu. Ben pert. Arada büyük oğlanı hazirlayip okula gonderdim. Havasıni verdim ilaçlarını icirdim. Küçük şimdi uyudu benim uyku kaçtı bence en zoru uykusuzluk
Ya bu gerçekten doğru ama benimki dışarda uyuyordu sonradan sanki uyku geçişini yapamadığı için uyanıyor. Evde de yapamıyor kuş uykusu oldu uykular ne olacak anlamadımBebekler dışarda uyur canm ama ev gezmesine gidince yada misafir geldiğinde uyumaz
Ben de 4 damla olarak başlayayım o zaman.Sizden okumadan başlamak istemedim4 damla kullanıyorum ayına gore kullanılıyor dedi bana eczacı
Saat 9 gibi uyumuş oluyor 3 4 defa uyanıyor
Zeytin yagi ve karbonati karistirip kafasina sür. Yarim saat beklet sonrada ince bir tarakla tersden tara. Banada ebe söyledi 2 seferde temizlendi.
Ben 12 tl ye aldım tadı kötü değil sanırım bizimki zorlanmiyor içerken ve evet leke yapıyorFiyati ne kadar bide tadi kötümü leke yapiyor mu
Prima 1 subatta indirime girmisti
Benimde öyle. 8-9 arasi uyuyor. 11 gibi kalkip emiyor. Sonra 2 bucukta kalkiyor. Sonrası hep 1 bucuk saatte bir. Gece uykum yok.
Bu nasıl sokulacak düzene biz tam 4 aylık olmak üzereyiz gündüz uykuları 40 dk geçmiyor. Gecelerde bozulmaya başladı4. Ayda uyku gerilemesi olurmuş canm. Ve düzene sokamazsak kalici olabilirmis☹☹
Ben de mustela nın şampuanı var Konak için başta işe yaramıyor gibi geldi ama düzenli kullanınca fayda gördüm. Taramaya ben de cesaret edemedim küçük diye amaTeşekkür ederim canım. Şimdi benim bebiş 3,5 aylık. Kafası hala yumuşak. Saç ta yok. Nasıl tarayacağım? Acımazmı ki?Elimle bile fazla elleyemiyorum.
Teşekkür ederim canım. Şimdi benim bebiş 3,5 aylık. Kafası hala yumuşak. Saç ta yok. Nasıl tarayacağım? Acımazmı ki?Elimle bile fazla elleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?