2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canim eczaneye söyleyince bebek için olduğunu veriyorlar ben de Z zeraseba nin ve @XSIDE10 un önerisi ile almıştım memnunum
Fiyati ne kadar bide tadi kötümü leke yapiyor mu
Prima premium kendi indirimine kendi giriyor sanirim.Birkac kez gorevli kiz bizi uyarmisti simdi almayin h.sonu indirime giriyor diye.Guya artik almatlyiz buyuduler bebeler dedik ama cok ta memnunuz.Sirtina kadar sivanmadikca kaka hic sizdirmiyor.
Prima 1 subatta indirime girmisti

Zeytin yagi ve karbonati karistirip kafasina sür. Yarim saat beklet sonrada ince bir tarakla tersden tara. Banada ebe söyledi 2 seferde temizlendi.
Inan canim saat 8 de uyutmaya basliyorum 9 a kadar emiyor benim de emerek uyuyor yani. Ama en cok 10 veya 10 30 da kalkiyor ve en geci 2 saat olmakla (o da sansliysam) birlikte sabaha kadar surekli kalkiyor emmeye diyeyim.
Benimde öyle. 8-9 arasi uyuyor. 11 gibi kalkip emiyor. Sonra 2 bucukta kalkiyor. Sonrası hep 1 bucuk saatte bir. Gece uykum yok.

Ben biraz basarili oldum ama gerisi icin denemelere bu gece baslicam. Tam 4 aylik olmasini bekliyorum. Umuyorum ki basarili olucam.

8de nasıl gece uykusuna geçiyor bu bebeler maşallah
Benimki 12 1 arasi geciyo eskiden iyiydi sabah 7 8 e kadar uyurdu uyaninca memede uyur tekrar 11 e kadar falan. Ama şimdi 1 bucuk 2 gibi mutlaka emmeye kalkiyo yine sabah 6 7 gibi kalkiyo 9 gibide uykudan tam anlamiyla uyaniyo. Birde bu aralar emerek uyumaya başladı memeyi kendi bırakıyo yerine yatirinca ya uyaniyo ya aglayarak memeye saldiriyo uykudan uyaninca deli gibi agliyo memeyi alana kadar eskiden sallayinca yine uyurdu simdi fayda etmiyo

Ben 10 gün öncesinde(Türkiye’ye gelmeden önce) hemen hemen oturtmuştum..iki dk kucakta pışpışlayınca uyuyor, yatağına bırakıyordum..gündüz uykusu da gece uykusu da düzene girmişti..amaaa Türkiye’ye geldiğimizden beri birinden kurtarsam başka birinin dizinde illa ki sallanmak mecburiyetinde kalıyor yavrum. Bende de hal mecal kalmadığı için artık yenik düştüm..gündüz uykusu kuş uykusuna döndü(adını da kuş adı koymuştum zaten:d şimdi uyusun da nasıl olduğunun önemi yok modundayım:/ ben de sallıyorum

Bir an kendimi buldum

Rota aşısı hakkında sormuştun bulamadım mesajını da bunun altına yazıyorum, öncelikle sabır diliyorum insanın evi gibisi yok anne evi de olsa kendi evinin yerini tutmuyor. 2 doz yapılanı da var 3 doz yapılanı da rotanın, osman gönülal rota yazarsan yuotubeta kısa ve öz bir anlatımı var doktorun. Vakitleri geçtiyse eğer yapılmasını pek tavsiye etmiyor, hiç yaptırmadıysanız eğer yaptırmayın bence, bizim doktorumuzda 104 günlüğe kadar yapılması gerekiyor demişti

Çok teşekkür ederim biks. Kızım 5 aylık olacak 4 gün sonra. Bugün burda bir yere ve Almanya’daki doktorumuza da danıştıktan sonra karar vereceğim.

Kizlar sidefer demir damlasi icin doktorumuz demir emilimi artsın diye emzirmeden yarim saat önce ya da emzirdikten 2 saat sonra vermelisin dedi. Yani bu 2sinin ortasini bulmam gerekiyor. Cunku emzirmeden yarim saat önce verceksem zaten 30 dk önce yeni emmiş oluyor. Yani bizimki gün içinde saat başı meme emiyor. Ben de ayakta sallarken uyansa da sallayip geri uyutmaya calisiyorum ki zaman uykuda gecsin. Yoksa bizimki 2 bucuk saat hayatta emmeden rahat duramaz. Ama ayakta da sallayip geri uyutmak her zaman mumkun olmuyor. Baska yolu yok mudur bunun ya
Siz nasil veriyorsunuz?

Kan ilacını sordun canm heralde. Doktora yazdirirsan çok düşük bı meblağ üç beş TL galiba. Direk alırsan 15 civarı. Tadı güzel bizimki yalanio içerken. Evet leke yapio. Bütün kaç ilaçları leke yapar diye biliom ben . Geçen verdim kan ilacını yuttu. Cenesinin altına islak mendil koyuyorum ben akitirsa hemen siliyom. Arkamı döndüm hemen kolunu emmeye başladı. Hirkasi hemen renk aldı hemen müdahale edince cikio.

Bende civciv diyorum benimkine civciv kadar uyuyo . Şaşkın ördek diyorum tanımadığı biri goruncet ağzı açık salya akio gözler kocaman bı o benim Japon balığım gözleri japon gibi uyku konusu zor valla. Bazen düzelir gibi oluo. Sonra hooop bozuluyo. Sabah altibucuktan beri ayakta. Bı yarm saat benim kucağımda uyudu. Ben pert. Arada büyük oğlanı hazirlayip okula gonderdim. Havasıni verdim ilaçlarını icirdim. Küçük şimdi uyudu benim uyku kaçtı bence en zoru uykusuzluk

Çoook sevimliler yahu
Benim kuşumun da gözler çok çekik
Biz de hergün 6’dan itibaren ayaktayız, kardeşim işe gidiyor, ona kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum, akşama yemek..evdeyken yemek işi eşimdeydi..ah kuşum şöyle 2 saat uyusa dünya iş yaparım ama nerde:/ dün ablam geldi, ona bırakıp pazara gittim, ikisini de mum etmiş çocukların walla:d küçük 2 saat uyumuş, büyük de ablamla toz almış, temizliğe katılmış.
Benim kızların nazı bana ben emin oldum, ben çok narin yaklaştığım için onlar da suyunu çıkartıyor olayın:/ ben hastanede kaldığımda büyük kızım gayet uslu yatmış, kalkmış. Ben varken günde iki posta en az yarımşar saat böğüre böğüre saçma sapan bişeye ağlamayınca rahat edemiyor:/ Almanya’da kalsaydık kreşe başlayacaktı ne güzel.

4 damla kullanıyorum ayına gore kullanılıyor dedi bana eczacı

Saat 9 gibi uyumuş oluyor 3 4 defa uyanıyor
Ben de 4 damla olarak başlayayım o zaman.Sizden okumadan başlamak istemedim aklımda ferrum kilogram başına bir damla diye kalmıştı,tereddütle olmak istemedim,çok teşekkür ederim

Zeytin yagi ve karbonati karistirip kafasina sür. Yarim saat beklet sonrada ince bir tarakla tersden tara. Banada ebe söyledi 2 seferde temizlendi.

Teşekkür ederim canım. Şimdi benim bebiş 3,5 aylık. Kafası hala yumuşak. Saç ta yok. Nasıl tarayacağım? Acımazmı ki? Elimle bile fazla elleyemiyorum.

Ben 12 tl ye aldım tadı kötü değil sanırım bizimki zorlanmiyor içerken ve evet leke yapıyor

4. Ayda uyku gerilemesi olurmuş canm. Ve düzene sokamazsak kalici olabilirmis☹☹
Bu nasıl sokulacak düzene biz tam 4 aylık olmak üzereyiz gündüz uykuları 40 dk geçmiyor. Gecelerde bozulmaya başladı uyku danışmanlarını okuyorum ama direk destekli uykudan dolayı diyorlar desteksiz uyutmak için de 5 ayı bekleyin diyorlar çoğunluk bilemedim

Teşekkür ederim canım. Şimdi benim bebiş 3,5 aylık. Kafası hala yumuşak. Saç ta yok. Nasıl tarayacağım? Acımazmı ki? Elimle bile fazla elleyemiyorum.
Ben de mustela nın şampuanı var Konak için başta işe yaramıyor gibi geldi ama düzenli kullanınca fayda gördüm. Taramaya ben de cesaret edemedim küçük diye ama

Kizariyor ama acidigini sanmiyorum.Benimkilerde de saç yok ama tararken aglamiyolar hic.

Bu arada dun konusulmustu mustela stelatopia kremi dun siparis verdim.Bugun geldin.Deneyip ise yarayip yaramadigini yazarim. Fatmapo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…