2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Uyku arkadasi ile uyuttum az once

Ebebekten inek seklinde el kuklasi almistim. Taktim agzina emzigi ona bakarak uyudu

Insallah bu sefer basarabilirim sallanmadan sadece uyku arkadasiyla uyur
Uyku için bizimki üç aylıkken yorganini elleye elleye uyduğunu farkettim. Emzik zaten hep kullandım. Bazen başörtümu veriyorum eline bazen sevdiği bı oyuncak . Güven verio bence biseyi ekleyerek uyumak bana öyle gelio. Gündüz başıma taktigim tulbenti geçen oynasin diye verdim arkami döndüm uyumuş

Bu egzamanı kızlar kizariklikta var yüzün yam tarafı herkeste görünce endişe ettim

Eklentiler

• 1582296582150194882091.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
Kötü yapmış seninki yaaa:/ ben böylesi durumlarda bi höt diyorum. Tamam çocuk ama o kadar da değil. Ben sırf kendisine biri böyle alakasız, saçma sapan davrandığında okkalı bir tepki vermeyi öğrensin, sessiz kalmasın diye de güzelce tepkimi gösteriyorum. Yoksa nasıl öğrenecek ses çıkarmayı. Bir de bütün naz, niyaz anaya arkadaş, babaya bişey yok. Güya iyi birşey; kendini annenin yanında rahat hissettiği için salıveriyor, bütün arızalarını sergiliyorlarmış. Az kassalar keşke

Yuz icin 40ml vucut icin 200 ml olandan almis abim o gonderdi istanbuldan. Ben bulamadm aynen eczanelerde ilginc bi sekilde. 10 tane eczane gezdim yoktu. Vucut yagini da alcam aynen banyo oncesi sonrasi masaj yapmak icin iyi olur bencede. Bioderma almistik biz atoderm o vucuduna iyi geldi de yuzune bi etkisi olmadi. İns mustela iyi olur

6 ay 2 yil belki 6 yas belki ergenlige kadar surer dedi 6 ayri doktora goturdum her biri baska bisey soyledi ama cogu ciddiye almiyo acikcasi olur cocik egzamasi. Atopik dermatit diyorlar.
Allah şifalar versin sizede bizede tüm bebeklerede insaALLAH uzun sürmez hemen geçer

Emziren anneler göğüsleriniz ne durumda? Ben bitik haldeyim ve tek ben miyim diye artık kafayı yemek üzereyim.hem göğüs ucu yarası gibi bir şey var hem de iç kısımda batan onlarca iğne ve yanma hissi...bu sabah ağlamaktan mahvoldum emziemekten vazgeçmiyorum ama psikolojim bozuldugu için sütümün azalması an meselesi

Sidefer leke yapmiyor.kizimda kullandim.
Teşekkür ederim canım. Şimdi benim bebiş 3,5 aylık. Kafası hala yumuşak. Saç ta yok. Nasıl tarayacağım? Acımazmı ki? Elimle bile fazla elleyemiyorum.
Yavas yavas tara birseu olmaz. Hafif kafasi kizaracak korkma. Ama cokda bastirma.
Sana katiliyorum. Uyku düzenlerini kendileri oturtuyor. Kizim 15 aylikken bir duzen oturtdu hala ayni düzende gidiyor.

Doğum yaptikdan 20 gun kadar oldu ve gecti. Kantaron yağı dene rahatlatiyor. Doktora sordun mu? Yanlış emzirmiyorsun değilmi tek ucunu alıyorsa ondan olur

Doğum yaptikdan 20 gun kadar oldu ve gecti. Kantaron yağı dene rahatlatiyor. Doktora sordun mu? Yanlış emzirmiyorsun değilmi tek ucunu alıyorsa ondan olur
Doktora gösterdim ama maalesef sıradan bir yara değil süt kabarcığı oluyor sürekli.doktorum açıkçası net bişey demedi.mantar kremi verdi belki mantardir diye.ama geçmezse genel cerrahiye gitmemi söyledi.zaten doktora zaman bulup zor gitmişim bir de genel cerrahiye gitmem imkansız gibi.tek başını nadiren alıyor o zaman da kahverengi kismi tikiyorum ağzına.ama şu süt kabarcığı sürekli tekrarlıyor

Gecmis olsun. Ilk firsatta genel cerrahiye git. Acayipbir acısı oluyor

Bikacgundur bı sıkıntısı var ama ifade edemio aslında.ondan hırçın farkindayim. Olayı çözene kadar sakin kalmam lazım. Yukselirsem hiç acilmicak bana çünkü. Altta yatan sebebi bulmam lazım. Haftaya okula gidip öğretmen i ile gorusmem lazim

Sidefer leke yapmiyor.kizimda kullandim.

Yavas yavas tara birseu olmaz. Hafif kafasi kizaracak korkma. Ama cokda bastirma.

Sana katiliyorum. Uyku düzenlerini kendileri oturtuyor. Kizim 15 aylikken bir duzen oturtdu hala ayni düzende gidiyor.
Bitince sidefer alayim o zaman. Kan ilacı ne zamana kadar kullanicaz acaba

En iyi sen tanırsın kuzunuÇözersin inşallah en kısa sürede

Kızlar, yavrularınız gribal enfeksiyon geçirdiğinde beslenmenizde bi değişikliğe gidiyor musunuz? Yani yoğun olarak başka şeyler tüketiyor musunuz? Ihlamur, nane limon, sarmısaklı tarhana gibi..
Benim kuş grip oldu:/ az önce acilden geldik. Burnunu yanlış temizliyormuşum. 2.5 mlim her iki burna birden sıkıp, ters çevirip sırtına vurmak lazımmış. Ben kıyamaya kıyamaya bir iki damla damlatıp, aspiratörle çekiyordum. Doktor onu kullanma dedi. Bir de yarım saatte max 1 saatte bu işlemi yapmamı önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…