Of daha varmışEvet. Atak donemi19. Hafta bitene kadar.
Sakince sanki sebebi aramıyorda muhabbet ediyor gibi konuş dökülecektir.ana okulunda benim kızda öyle niye jelibon almıyoruz diye kendini yerlere atıp saatlerce ağlamıştı ama olay sınıf arkadaşının sen bu oyunu bilmiyorsun oynama demesine bağlandı.altta ki sebep evet çok doğru karar altta kesin bi huzursuzluğu mutsuzluğu var.guzel güzel muhabbet ederken dökülecektir.Bikacgundur bı sıkıntısı var ama ifade edemio aslında.ondan hırçın farkindayim. Olayı çözene kadar sakin kalmam lazım. Yukselirsem hiç acilmicak bana çünkü. Altta yatan sebebi bulmam lazım. Haftaya okula gidip öğretmen i ile gorusmem lazim
Evet enjektör ile sıkıp ters cevirme bende bu şekilde yapıyorum sadece gece uyku ve sabah kalkinca aspiratör kullanıyorum.burda konusuldu ama lazım olmayınca bilgi unutuluyor.bol bol ihlamur içiyorum günde 5-6 kupa kadar ayri bi kapta bal ve toz zencefil karışımım var onunla tadlandirip içiyorum.ihlamur bence sütte yapıyor yada zencefil ama hangisi emin değilim.Kızlar, yavrularınız gribal enfeksiyon geçirdiğinde beslenmenizde bi değişikliğe gidiyor musunuz? Yani yoğun olarak başka şeyler tüketiyor musunuz? Ihlamur, nane limon, sarmısaklı tarhana gibi..
Benim kuş grip oldu:/ az önce acilden geldik. Burnunu yanlış temizliyormuşum. 2.5 mlim her iki burna birden sıkıp, ters çevirip sırtına vurmak lazımmış. Ben kıyamaya kıyamaya bir iki damla damlatıp, aspiratörle çekiyordum. Doktor onu kullanma dedi. Bir de yarım saatte max 1 saatte bu işlemi yapmamı önerdi.
1yasinda tahlil yapip devam yada tamam diyorlar.Bitince sidefer alayim o zaman. Kan ilacı ne zamana kadar kullanicaz acaba
Çok geçmiş olsun.Kızlar, yavrularınız gribal enfeksiyon geçirdiğinde beslenmenizde bi değişikliğe gidiyor musunuz? Yani yoğun olarak başka şeyler tüketiyor musunuz? Ihlamur, nane limon, sarmısaklı tarhana gibi..
Benim kuş grip oldu:/ az önce acilden geldik. Burnunu yanlış temizliyormuşum. 2.5 mlim her iki burna birden sıkıp, ters çevirip sırtına vurmak lazımmış. Ben kıyamaya kıyamaya bir iki damla damlatıp, aspiratörle çekiyordum. Doktor onu kullanma dedi. Bir de yarım saatte max 1 saatte bu işlemi yapmamı önerdi.
Canm konuşunca iki şey söyledi birincisi bitane kız arkadaşı ona sus demişSakince sanki sebebi aramıyorda muhabbet ediyor gibi konuş dökülecektir.ana okulunda benim kızda öyle niye jelibon almıyoruz diye kendini yerlere atıp saatlerce ağlamıştı ama olay sınıf arkadaşının sen bu oyunu bilmiyorsun oynama demesine bağlandı.altta ki sebep evet çok doğru karar altta kesin bi huzursuzluğu mutsuzluğu var.guzel güzel muhabbet ederken dökülecektir.
Bu sandalye işi sizi zorluyorCanm konuşunca iki şey söyledi birincisi bitane kız arkadaşı ona sus demiş. Bizimki digerlerinden üç ay geç başladı konuşması çok net degildi. Şimdi daha iyi ama bazen anlaşılmıyor . Bizimkide kendini karsisindakine anlatmak için çok ugrasio kiyamam kuzuma. Öyle işte. Bide öğretmeni sandalyeye oturup dusunmesini istemiş.
Konuştuk ceza olarak degil ama yaptığı yanlış karisisinda uyari aliyor ama tekrar edince düşünmesi için sınıf içinde öğretmen eşliğinde sandalyeye oturuyor.. bana gore mantıklı değil ama okulun Sistemini ben değiştiremiyorum. Pedegogla konuştum oda doğru buluyor. Men etmek gibi anlatıyor durumu. Bilemiyorum.Bu sandalye işi sizi zorluyor
Konuştun mu bu konuyu?
Bencede bırak müdahale etmeye çalışma sonra en ufak bi zorlukta anne gel konuş diyorlar hayatlarını hep destekli geçirmeye çalışıyorlar, kurallara da cezalarada alışması lazimKonuştuk ceza olarak degil ama yaptığı yanlış karisisinda uyari aliyor ama tekrar edince düşünmesi için sınıf içinde öğretmen eşliğinde sandalyeye oturuyor.. bana gore mantıklı değil ama okulun Sistemini ben değiştiremiyorum. Pedegogla konuştum oda doğru buluyor. Men etmek gibi anlatıyor durumu. Bilemiyorum.
Benim oğlumda ilkkez martılar gördü sahilde nasıl kahkahalar atıyor çok güzelOglum kahkaha atiyor
Ahaha diye gülüyor
Balonla oynuyordu kuzeni pat pat yapinca pat sesine kahkaha atiyor. Ilk defa oldu cok guzel yaa allahim
Çoraplı yatırıyorum.corapsiz için erken sanki halen gaz devam ediyor birde ayaktan soğuk alırsa vay halime.o çorapsız yatirmalari ben yaşına kadar bile yapmam sonrası belki yazaGece uykusunda çoraplı mı ystırıyorsunuz çorapsız mı kızlar
Yani burası birde özel anaokulu. Oldukça hassas ve ilgililer. Yarn ilkokula baslayinca koleje gitmicek sonucta. Devlete vericez. Aşırı kibar nazlı büyürse devlet okulunda hepten psikoloji su bozulcakBencede bırak müdahale etmeye çalışma sonra en ufak bi zorlukta anne gel konuş diyorlar hayatlarını hep destekli geçirmeye çalışıyorlar, kurallara da cezalarada alışması lazim
Maşallah ona ya merak ettim aslında Benim kız da 63 Cm 48 doğdu cücükCanm bebeğim erkek 52 cm doğdu bende babası da uzun böyleyiz belki ondanKendini yastıktan yarıya kadar kaldırıyor kendi kuvvettiyle, kucaktayken oturma pozisyonu istyo ellerinden kaldırılıncada oturuyo bizim gibi. Ama devriiyo yani sabit duramiyo
Bende ayin 17 sinde 4 aylik kontrolune gittim. 66cm 7400gr olmuş. Kendi oturmak istiyor. Kucağımda zor tutuyorum. Oturur pozisyona geçiyor. Ama doktorumuz 5 aylıkken destekli oturtabilirsin dedi. Bende bekliyorum. Dun mama sandalyesine oturtdum resim cekip geri aldim. Masallah oturdu guzelceDün de biz 4. Ay kontrolüne gittik kilosu 6900 boyu 66,5 cm olmuş. Oturduğunu görünce max. 10 15 dk oturdun çünkü istiyor ama fazlasini yapmayın dedi. Demir ilacını da 5. Ay da kan tahlili yapıp ona göre başlarız dedi vermedi .
1 yasina kadar canim.Bitince sidefer alayim o zaman. Kan ilacı ne zamana kadar kullanicaz acaba
Corapla yatiriyorum. Yaza kadarda cikarmam soguk havalar. Bide bu ara üzerini acıyor.Gece uykusunda çoraplı mı ystırıyorsunuz çorapsız mı kızlar
Bizim doktorda 5 ay dedi. Oturt birsey olmazBenim kızım da öyle happy..gözünü açmadan dirseklerinden güç alıp oturmaya yelteniyor sabahları..bana kalsa 6 aydan önce oturtma denemesinde dahi bulunmazdım ama yavrum hazır ve çok istekli..doktora sordum, 5 ayını doldurmuşsa çekinmeden oturt dedi..ben de bikaç dakika oturtuyorum, acayip seviniyor..uçacak fıstığım mutluluktan otururken
Ah rintcim,çok sağol. ben öyle türleri olduğunu bilmiyorum. Doktor da zaten lütfetti muayene ederken. Yakında iyi özel yok dedi ablamlar, Sami Ulus’a gittik. Aslında sen de Ankara’dasın. Çocuk doktoru önermiştin bi ara ama böylesi acil durumlar için hastane önerin olur mu? Bir de çocuk doktoru önerini de tekrar yazabilir misinKızlar bebeklerin gece beslenmesi b
Çok geçmiş olsun.
Nedir gribinbadi influenza a b c?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?