2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sakince sanki sebebi aramıyorda muhabbet ediyor gibi konuş dökülecektir.ana okulunda benim kızda öyle niye jelibon almıyoruz diye kendini yerlere atıp saatlerce ağlamıştı ama olay sınıf arkadaşının sen bu oyunu bilmiyorsun oynama demesine bağlandı.altta ki sebep evet çok doğru karar altta kesin bi huzursuzluğu mutsuzluğu var.guzel güzel muhabbet ederken dökülecektir.

Evet enjektör ile sıkıp ters cevirme bende bu şekilde yapıyorum sadece gece uyku ve sabah kalkinca aspiratör kullanıyorum.burda konusuldu ama lazım olmayınca bilgi unutuluyor.bol bol ihlamur içiyorum günde 5-6 kupa kadar ayri bi kapta bal ve toz zencefil karışımım var onunla tadlandirip içiyorum.ihlamur bence sütte yapıyor yada zencefil ama hangisi emin değilim.

Kızlar bebeklerin gece beslenmesi b
Çok geçmiş olsun.
Nedir gribinbadi influenza a b c?

Canm konuşunca iki şey söyledi birincisi bitane kız arkadaşı ona sus demiş . Bizimki digerlerinden üç ay geç başladı konuşması çok net degildi. Şimdi daha iyi ama bazen anlaşılmıyor . Bizimkide kendini karsisindakine anlatmak için çok ugrasio kiyamam kuzuma. Öyle işte. Bide öğretmeni sandalyeye oturup dusunmesini istemiş.

Bu sandalye işi sizi zorluyor
Konuştun mu bu konuyu?

Bu sandalye işi sizi zorluyor
Konuştun mu bu konuyu?
Konuştuk ceza olarak degil ama yaptığı yanlış karisisinda uyari aliyor ama tekrar edince düşünmesi için sınıf içinde öğretmen eşliğinde sandalyeye oturuyor.. bana gore mantıklı değil ama okulun Sistemini ben değiştiremiyorum. Pedegogla konuştum oda doğru buluyor. Men etmek gibi anlatıyor durumu. Bilemiyorum.

Bencede bırak müdahale etmeye çalışma sonra en ufak bi zorlukta anne gel konuş diyorlar hayatlarını hep destekli geçirmeye çalışıyorlar, kurallara da cezalarada alışması lazim

Bencede bırak müdahale etmeye çalışma sonra en ufak bi zorlukta anne gel konuş diyorlar hayatlarını hep destekli geçirmeye çalışıyorlar, kurallara da cezalarada alışması lazim
Yani burası birde özel anaokulu. Oldukça hassas ve ilgililer. Yarn ilkokula baslayinca koleje gitmicek sonucta. Devlete vericez. Aşırı kibar nazlı büyürse devlet okulunda hepten psikoloji su bozulcak

Ne guzel bebeklerinizi disarlara cikariyorsunuz.Biz henuz kontroller disinda hic cikarmadik.Havalar biraz daha isinsin bekliyoruz.Daha cok kucukler diye diye 5 aylik olucaklar Bugun bebek arabasina oturttuk ilk defa.Deneme yaptik.Icini doldurdular.Sevindim.Pusetsiz aldigima pisman olmustum kullanamiyoruz diye su zamana kadar ama iyi idare ettik.Bundan sonra kullanirlar artik.Disariya ilk ciktiklarinda aptal olucaklar.O anı heyecanla bekliyorum.

Maşallah ona ya merak ettim aslında Benim kız da 63 Cm 48 doğdu cücük biz de eşimle uzunuz ama minik bir bebik olarak doğdu
Aynı şeyleri yapıyor benim miniğim de

Bende ayin 17 sinde 4 aylik kontrolune gittim. 66cm 7400gr olmuş. Kendi oturmak istiyor. Kucağımda zor tutuyorum. Oturur pozisyona geçiyor. Ama doktorumuz 5 aylıkken destekli oturtabilirsin dedi. Bende bekliyorum. Dun mama sandalyesine oturtdum resim cekip geri aldim. Masallah oturdu guzelce
Bitince sidefer alayim o zaman. Kan ilacı ne zamana kadar kullanicaz acaba
1 yasina kadar canim.
Gece uykusunda çoraplı mı ystırıyorsunuz çorapsız mı kızlar
Corapla yatiriyorum. Yaza kadarda cikarmam soguk havalar. Bide bu ara üzerini acıyor.
Bizim doktorda 5 ay dedi. Oturt birsey olmaz

Ferrum demir ilacını kullanan arkadaşlar. Icerigine baktınız mı? içinde şeker ve paraben var

Kızlar bebeklerin gece beslenmesi b

Çok geçmiş olsun.
Nedir gribinbadi influenza a b c?
Ah rintcim,çok sağol. ben öyle türleri olduğunu bilmiyorum. Doktor da zaten lütfetti muayene ederken. Yakında iyi özel yok dedi ablamlar, Sami Ulus’a gittik. Aslında sen de Ankara’dasın. Çocuk doktoru önermiştin bi ara ama böylesi acil durumlar için hastane önerin olur mu? Bir de çocuk doktoru önerini de tekrar yazabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…